If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Морето далече, но дивото близо...
Стигнах в лъзгавицата до Драгоман и от там се почва една ледено-снежна пътека до селото....След две затъвания се наложи да оставя колата на 500 м от къщата....Затътрям се в снега ( улица се не вижда ) и на близката пресечка към планината, гледам купчини с пръст - орано та разорано...Като се приближих ми светна - поне 15-20 ями по 30-50 см...Дивите прасета влезнали в селото ....Рили, копали и яли до къщата на местния ловец..... Човека така се е уплашил, че не си е подал носа от портата...
Запалих всичко де има комин, но никакъв ефект - било е - 20 ....
Едно слънце заискря, едни капчуци запяха - кеф за душата...Некакви "наметала на Афродита" се явиха в погледа ми...УжасТ....
Направих една слънчева баня и се пробвах да моржувам...Като ме напече слънцето се разтрих със сняг ...- не ставам за такова животно...Снегът много студен...
6 часа разходка - цяла вечност...
Тази седмица ще пробвам да се топна в Сепарева баня ...Отивам на работа, разпределям задачите и запрашвам на плаж ( ако някое добро същество се съгласи, добре. Ако не, още по-добре )....
Наздраве !
И какво направи, като нямаше инструкция!?
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Утре ше късам синджирЯ и ше одя на морето ,че по кърищата е кално.
Малко на релакс, съчетано с хобито .............
Наздраве!
Морето далече, но дивото близо...
Стигнах в лъзгавицата до Драгоман и от там се почва една ледено-снежна пътека до селото....След две затъвания се наложи да оставя колата на 500 м от къщата....Затътрям се в снега ( улица се не вижда ) и на близката пресечка към планината, гледам купчини с пръст - орано та разорано...Като се приближих ми светна - поне 15-20 ями по 30-50 см...Дивите прасета влезнали в селото ....Рили, копали и яли до къщата на местния ловец..... Човека така се е уплашил, че не си е подал носа от портата...
Запалих всичко де има комин, но никакъв ефект - било е - 20 ....
Едно слънце заискря, едни капчуци запяха - кеф за душата...Некакви "наметала на Афродита" се явиха в погледа ми...УжасТ....
Направих една слънчева баня и се пробвах да моржувам...Като ме напече слънцето се разтрих със сняг ...- не ставам за такова животно...Снегът много студен...
6 часа разходка - цяла вечност...
Тази седмица ще пробвам да се топна в Сепарева баня ...Отивам на работа, разпределям задачите и запрашвам на плаж ( ако някое добро същество се съгласи, добре. Ако не, още по-добре )....
Странно,че си успяла да се задомиш .... в краткия подходящ период у татковината ни.Или не е било по наш'те ширини
Наздраве! (и за последно таз вечер,че утре пак мен набутаха да карам )
Вай, ваййй, братчед, снощи явно ми се е спяло, та съм объркала словореда ..., ама ти си ме разбрал.
Поправка - не си подавам части от тялото навън при наличието на буквичката "р" в името на месеца.
Наздраве!
Мечо
Докат не видя у името на месеца буквичката "р", не си подавам части от тялото навън от пещерата
Това сняг, това кал, това вятър - тез неща са непоносими за моята особа.
Наздраве!
Докат не видя у името на месеца буквичката "р", не си подавам части от тялото навън от пещерата
Наздраве!
Странно,че си успяла да се задомиш .... в краткия подходящ период у татковината ни.Или не е било по наш'те ширини
Наздраве! (и за последно таз вечер,че утре пак мен набутаха да карам )
Утре ше късам синджирЯ и ше одя на морето ,че по кърищата е кално.
Малко на релакс, съчетано с хобито .... мое се закачи некое герданче или да блесне некое камъче Подаръци само на място - работен терен - Кранево и Албена.При дъжд ..... ми то нема да са мноо кръчмите у Кранево ,нейде там из тях ше съм
Наздраве!
Наздраве!
Мечо
Коментар