IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Сипете, че ми изгорЕ душата .....Баси пазара
    Каквото и да става междувременно, накрая винаги фундамента и алкохола печелят сблъсъка

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Сипете, че ми изгорЕ душата .....Баси пазара
      Що мрънкаш!? По стар български обичай срядата е пазарен ден. Ей на - и аз трябва да отида до централния пазар и да купя домашна сланина на братчедката от Чужденеция.
      Обаче мъ мързи.
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Коле, налага се в най-кратки срокове да тургаш пожароизвестителна система, щот с туй горе на душата на Бенджито, на Кръчмата мое да бъде нанесена трудно предотвратима щета.
        Наздраве!
        Душата ми - пламък ...
        Life won't wait for you.

Коментар

• Коле, налага се в най-кратки срокове да тургаш пожароизвестителна система, щот с туй горене на душата на Бенджито, на Кръчмата мое да бъде нанесена трудно предотвратима щета.
          Наздраве!
          Last edited by tnm; 14.01.2015, 13:28.
          Мечо

Коментар

• Сипете, че ми изгорЕ душата .....Баси пазара
            Life won't wait for you.

Коментар

• Пияници, така като се замисля, бих могла с огромно отвращение да изпия една голяма чаша от питието на Вълчо-34.
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

• Лелче, тоа Шоколад ми го заби в главата, та цел следобед се чудих кое е по-сладко....
                Приключих реално със скоч, но тук с удоволствие ще разлея от Хенесито...
                Аре живи и здрави!
                И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
                  Наздраве ! На теб и всички в Храма . https://www.youtube.com/watch?v=slso47jH6Dg
                  Благодаря !
                  Спаси ме от ужасна участ, която щеше да потопи половин БГ в скръб ....

пп Винаги да има какво да те топли, но да не е виното......

Коментар

• Айде черпЪ ...
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      Някой с желание да почерпи
                      Ще чакаме Милом да се прибере ....

Коментар

• Някой с желание да почерпи

Коментар

• Наздраве,пиеници
                          за мъжовете малко вълча салата

а за дамите,да си подсладят живота

от моите приятелчета -филипинчетата
                          От вас пиенето
                          пък след 10 дни като се прибера
                          обръщам палачинката

как ли се е избистрило в тия студове
                          маврудчето с мерло
                          http://milom.blog.bg/

Коментар

Аз ти пиша за леля, не за Lelq.

П.П. Твойта кака/леля много проклета ще дойде. Аз съм по-ларж - по-едрата и по-дребната 1/3-та пълноправни членове на домочадието ги започвам с жълт, после преминават през оранжев и едва тогава им показвам червен картон ... чакам ги да свикнат, с една дума.
                            Пък при теб е все едно напрежение с тоз жълт, та жълт картон ... мъка, мъка, мъкаааа
                            Наздраве!
                            Имаш време да наваксваш.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Ако Леля не каже едно " Наздраве" с някаква музика на Кръчмата, ще се метна в преспите, да ме ядат дивите прасета.....

пп За каката друга бележка, освен двойката няма.....( демек съм вечно с жълт картон...)
                              Аз ти пиша за леля, не за Lelq.

П.П. Твойта кака/леля много проклета ще дойде. Аз съм по-ларж - по-едрата и по-дребната 1/3-та пълноправни членове на домочадието ги започвам с жълт, после преминават през оранжев и едва тогава им показвам червен картон ... чакам ги да свикнат, с една дума.
                              Пък при теб е все едно напрежение с тоз жълт, та жълт картон ... мъка, мъка, мъкаааа
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

Начи ..., телото ти е изживело шок!?

П.П. Крайно наложително е да ти са пишат инструкции, щото както е тръгнало, нема начин дан са повредиш.

П.П.П. Извинителна бележка за пред леля трябва ли ти:?

Наздраве!
                                Ако Леля не каже едно " Наздраве" с някаква музика на Кръчмата, ще се метна в преспите, да ме ядат дивите прасета.....

пп За каката друга бележка, освен двойката няма.....( демек съм вечно с жълт картон...)

Коментар

Working...
                                X