If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Що мрънкаш!? По стар български обичай срядата е пазарен ден. Ей на - и аз трябва да отида до централния пазар и да купя домашна сланина на братчедката от Чужденеция.
Обаче мъ мързи.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коле, налага се в най-кратки срокове да тургаш пожароизвестителна система, щот с туй горе на душата на Бенджито, на Кръчмата мое да бъде нанесена трудно предотвратима щета.
Наздраве!
Коле, налага се в най-кратки срокове да тургаш пожароизвестителна система, щот с туй горене на душата на Бенджито, на Кръчмата мое да бъде нанесена трудно предотвратима щета.
Наздраве!
Лелче, тоа Шоколад ми го заби в главата, та цел следобед се чудих кое е по-сладко....
Приключих реално със скоч, но тук с удоволствие ще разлея от Хенесито...
Аре живи и здрави!
Наздраве,пиеници
за мъжовете малко вълча салата
а за дамите,да си подсладят живота
от моите приятелчета -филипинчетата
От вас пиенето
пък след 10 дни като се прибера
обръщам палачинката
как ли се е избистрило в тия студове
маврудчето с мерло
П.П. Твойта кака/леля много проклета ще дойде. Аз съм по-ларж - по-едрата и по-дребната 1/3-та пълноправни членове на домочадието ги започвам с жълт, после преминават през оранжев и едва тогава им показвам червен картон ... чакам ги да свикнат, с една дума.
Пък при теб е все едно напрежение с тоз жълт, та жълт картон ... мъка, мъка, мъкаааа
Наздраве!
Ако Леля не каже едно " Наздраве" с някаква музика на Кръчмата, ще се метна в преспите, да ме ядат дивите прасета.....
пп За каката друга бележка, освен двойката няма.....( демек съм вечно с жълт картон...)
Аз ти пиша за леля, не за Lelq.
П.П. Твойта кака/леля много проклета ще дойде. Аз съм по-ларж - по-едрата и по-дребната 1/3-та пълноправни членове на домочадието ги започвам с жълт, после преминават през оранжев и едва тогава им показвам червен картон ... чакам ги да свикнат, с една дума.
Пък при теб е все едно напрежение с тоз жълт, та жълт картон ... мъка, мъка, мъкаааа
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар