Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеЗавалията той .... и ако при пипане се окаже,че няма нищо венерино ..... как реагираш
Чак толкова виждам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПрава си !
Не винаги по-краткия път към целта е по-бърз...
Сега се сетих , че преди 10г имах работа в Добрич и на връщане минах по краткия път ( щот тръгнах към 19 вечерта - та да побързам..).....Малийй едни кратери, едни безлюдни пътища...За 30 км икономия, закъснях с 2 часа....Към 2ч ми гръмна колата и беше голяма драма.....Купих си друга....
пп Не си права - винаги следвам писаното....( но не виждам добре и затова пипам с ръце...)Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИма, има ... от Шумен до Варна
П.П. Маниии, бегай ... щом и инструкции за експлоатация са ти нужни, по-добре ич не се зафащай. УжасТ
Не винаги по-краткия път към целта е по-бърз...
Сега се сетих , че преди 10г имах работа в Добрич и на връщане минах по краткия път ( щот тръгнах към 19 вечерта - та да побързам..).....Малийй едни кратери, едни безлюдни пътища...За 30 км икономия, закъснях с 2 часа....Към 2ч ми гръмна колата и беше голяма драма.....Купих си друга....
пп Не си права - винаги следвам писаното....( но не виждам добре и затова пипам с ръце...)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМи ... брадчет, братчед ти още не купил виртулет и не мое да стигна до Чужденеция, без да прецапам през магистралата
Мое и да може, де. По разни първокласни пътища, ма брадчет ти обича да кара по магистралата.
Наздраве! И не опуквай сичкото вино, щот другият месец имам вояж до Чужденеция - дан са чудиш, какво да ми ми сипеш у чашата
А и по ЧНГ беше тук,нали ..... тез тАлАфони за кво ги мъкнете
Тоооо .... у Чужденеция има нужда да се носи тежко у джебити,че току-виж те отвял вЕтерот .... мъъъъъ и ги ползувайте от време на време деСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеПък мое си объркала разтвора за лещи с виното,де си го пила предната вечер и да си ги накиснала там
Много фнимавам, кога става въпрос за оползотворяване на виното
П.П. Тази година тати направи по-хубаво вино от това на девера и по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието. Срам, срам ...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеТъй де ..... ние(от Чужденеция) си я припознаваме магистралата ,нооо питай доставчика на чакъл ( ) да видиш дали ще ти каже,че е част от Чужденеция .
Те си твърдят,че са си от Солницата .Варна е пристанище на Шумен,тъй че..... . Ний,тук,само ДЕКАРИ си имаме,големи
Наздраве!
Мое и да може, де. По разни първокласни пътища, ма брадчет ти обича да кара по магистралата.
Наздраве! И не опуквай сичкото вино, щот другият месец имам вояж до Чужденеция - дан са чудиш, какво да ми ми сипеш у чашатаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБрадчед, мънинко преди Шумен се качваш на едно такова пътно съоръжение, бре.
Па после има една отбивчица и фащаш пътя за Чужденеция
Те си твърдят,че са си от Солницата .Варна е пристанище на Шумен,тъй че..... . Ний,тук,само ДЕКАРИ си имаме,големи
Наздраве!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАбсолютно...Каква магистрала има натам...? Нещо да не си объркАла посоката....?
Силно съм заинтересуван от "пояса на Венера"....
Некакви инструкции за експлоатация....
П.П. Маниии, бегай ... щом и инструкции за експлоатация са ти нужни, по-добре ич не се зафащай. УжасТПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеБааааа Магистрала и Чужденеция ..... някак не се връзват двете бре .Да не е било мираж,следствие на червено винце .... и дори да е липсвало каквото и да било пътуване
Наздраве!
Силно съм заинтересуван от "пояса на Венера"....
Некакви инструкции за експлоатация....
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеБааааа Магистрала и Чужденеция ..... някак не се връзват двете бре .Да не е било мираж,следствие на червено винце .... и дори да е липсвало каквото и да било пътуване
Наздраве!
Па после има една отбивчица и фащаш пътя за ЧужденецияПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеЧакай,чаааакааайййй ...... стоя в нелегалност,щот ...... щот има винце и си трая ,щото колкото по-късно ме усетите,толкова повече ше смогна да изгаврътна сам
Наздраве! .... че да не отива винцето зян
Наздраве !
Черпя всички добри душички от Кръчмата с едно вино, дето го пробвах тази вечер ( само глътка щот бях на 30 гр ракия) - "Ангел "
пп Но като се сетя , май ще си го пия сам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБратчед, миналата година кат навестих Чужденеция с цел проверка и последващ контрол връз извършваните строително - монтажни работи, бях свидетел на едно много красиво метеорологично явление.
Начи ... пътувам си по магистралата от запад на изток, слънцето зад гърба ми залязва, а срещу мень на хоризонта се оформили няколко цветни ленти - лазурносиньо, преливащо в златисто, след това розово-виолетово, отново златисто и завършващо отново в ярко синьо ...
За първи път видях Поясът на Венера и точно у тоз момент батерията на талафона беше дала фира ... язък!
Наздраве!
Наздраве!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
Коментар