Серсемиииииии ......
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСрядата никога, ама никога не е била спокоен ден.
Наздраве и на теб!
Ми тогава да те попитам три неща...
- хапна ли....
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqА аз да повторя, че днес не ми е от спокойните дни
https://www.youtube.com/watch?v=ZteCpj96xKw
Наздраве на всички !.
Наздраве и на теб!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеПрати Мечо, нъл ти е приятел!?
Все са каня да те питам: непълноправният член на фамилията от каква порода е?
Сори, ако вече си споменавала, и Наздраве!.
Дебелото псе е расов бретан шпаньол или етаньол /среща се и по двата начина/, закупено от регион Русе
Споменавала съм. Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqА аз да повторя, че днес не ми е от спокойните дни
https://www.youtube.com/watch?v=ZteCpj96xKw
Наздраве на всички !
Да попитам :
- хапна ли ? ако да - премини нататък...
- пийна ли ? ако да - премини нататък...
- давай, давай........
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЩо мрънкаш!? По стар български обичай срядата е пазарен ден. Ей на - и аз трябва да отида до централния пазар и да купя домашна сланина на братчедката от Чужденеция.
Обаче мъ мързи.
Наздраве!
Все са каня да те питам: непълноправният член на фамилията от каква порода е?
Сори, ако вече си споменавала, и Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХъх ..., че то таз система Колето я инсталирал още с отварянето на Кръчмата, бре. Иначе от Пожарната нямаше да позволят пускането на съоръжението в експлоатация
. Мъ ти от де ша ги знайш тез неща
!2
Пък изискването на пожароизвестителна система е от по-нови времена.
Начи ... аз искам да ма известят за пожара, па да го гаси, който му разбира - онези яките, корави момчета, с големите шлангове /пожарникарите/.
Наздраве!
Все до пожарникарските атрибути се стига....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЩе посмея да те поправя .....
Трябва да си монтира пожарогасителна система....Водна, прахова, ФМ - 200....
Водната е препоръчителна за случая..... Иначе от Пожарната нямаше да позволят пускането на съоръжението в експлоатация
. Мъ ти от де ша ги знайш тез неща
!2
Пък изискването на пожароизвестителна система е от по-нови времена.
Начи ... аз искам да ма известят за пожара, па да го гаси, който му разбира - онези яките, корави момчета, с големите шлангове /пожарникарите/.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКой мрънка?Кой?Аз не. Даже мъ кефиШтъ черпъ спициален ром
!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКоле, налага се в най-кратки срокове да тургаш пожароизвестителна система, щот с туй горене на душата на Бенджито, на Кръчмата мое да бъде нанесена трудно предотвратима щета.
Наздраве!
Трябва да си монтира пожарогасителна система....Водна, прахова, ФМ - 200....
Водната е препоръчителна за случая....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЩо мрънкаш!? По стар български обичай срядата е пазарен ден. Ей на - и аз трябва да отида до централния пазар и да купя домашна сланина на братчедката от Чужденеция.
Обаче мъ мързи.
Наздраве!Штъ черпъ спициален ром
Life won't wait for you.
Коментар
Коментар