Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМи така де...Как ще се разбира, че си основен член на кръчмата, ако не се разнася аромат на 40 годишна ракия....!?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЧерпЪ те пък ти го използвай за к'вот'ти душата иска!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТва за пиене ли е или е парфюм!? Питам, щот имам подобно шишенце, ма съдържанието у него го използвам за фъс-фъс
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТва за пиене ли е или е парфюм!? Питам, щот имам подобно шишенце, ма съдържанието у него го използвам за фъс-фъс
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Тва за пиене ли е или е парфюм!? Питам, щот имам подобно шишенце, ма съдържанието у него го използвам за фъс-фъс
Наздраве!Last edited by tnm; 15.01.2015, 09:16.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеНаздрави със свежу ПиринскуLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеТова, най-десното, ми прилича на лекарство.... Как добре ще ми дойде за мио корацон....
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСтига си рИвал.....Нали трябва първо да хапнем .....
Наздраве !Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСерсемиииииии ......
Наздраве !
Коментар
Коментар