If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ся ..., ти не си запознат, обаче съм в преговори с Mikomikov за едно пикапче 4Х4 /в замяна ще бъда така добра/ и с това ич няма да ми се налага да бягам.
Наздраве!
Брей, как съм "забравил"...
Злото да ме забрави!
Сега целият форум ще ме гледа накриво......, но, нали държа да съм коректен към виртуалните събеседнички, ще преодолея дискомфорта...Що се отнася до това, каква да бъдеш - нямаш никакви проблеми: хората са такива, каквито са си. Надежда всяка /за промяна/ - оставете...
Ето ти го пикапчето, че след няколко дни, като ме грабне работата, съвсем ще забравя:
Де го бре!? У Руси сичко е спокойно, ама след Новата година се заредиха ени имени, рождени и пак имени дни, та глътката верно треба да е голема! Ай наздраве!
Иначе респект за мнението за въглехидратите, а само бих добавил - тайната е в тайминга, количеството и размера на физическата активност!
Тъй че, бъдете здрави и активни!
Не си лош човек, ама тоз превес на втората сигнална система у теб, на моменти ми действа доста изнервящо. Еле па, като ми споменеш за физическа активност, направо са потискам.
Кво й е лошото на лежанката!?
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Де го бре!? У Руси сичко е спокойно, ама след Новата година се заредиха ени имени, рождени и пак имени дни, та глътката верно треба да е голема! Ай наздраве!
Иначе респект за мнението за въглехидратите, а само бих добавил - тайната е в тайминга, количеството и размера на физическата активност!
Тъй че, бъдете здрави и активни!
Покажи се надън, дее....
То не може само в дъното на кръчмата да седиш...
Аз бях навън да пообиколя вилаета и ме отнесе....( образно казано)
Коментар