Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Шъ та завием в килим и шъ те пратим подарък на Тракащия.........
Наздраве!
П.П. Кошничката с кобрите трябва ли да я нося или аз ще съм напълно достатъчна?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Не съм чак толку ниска, бре! Стройна съм и съм висока 155 см. ... , а вече мое да съм над 70 кила.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
Ми аз за други трактовки съм чувал... НО, хора всякакви ...
Коле, той Тракащия е забравил за тез трактовки...Некои маловажни дейностти се забравяли след 5 г....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобро утро,кво има за пиене?
В СКЛАДА има ВСИЧКО...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Не ги знаеш какви мъжкарани има, де ред вкарват в къщата и особено в избата. Е, кака, 150 см, 70 кг, с карабина в ръка, какъв режим мислиш наложила у тях. Изпива всичките припаси.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Таа па само иска я черпат и обгрижват. Забравила кога стояла права докат мажот се натумбачи. Вчерашните традиции не са това, което беха!
Наздраве и благодаря за почерпката!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
Ми аз за други трактовки съм чувал... НО, хора всякакви ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
А имало документирани със снимки времена, кога мъжо е стоял на стол а жената права до него....
Тълкуването на снимките е различно,но са били харни за мъжете...
Наздраве !
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Това да си личи все пак, че жената стои над мъжа и да се не прави много на важен. То така си и изглеждат на снимката - той опулил се стреснато като да е глътнал тайно на екс 200 гр. ракийка, а тя гледа властно и сърдито като току-що го фанала какво направил и замисля как да се разправи с тоз наглец.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
А имало документирани със снимки времена, кога мъжо е стоял на стол а жената права до него....
Тълкуването на снимките е различно,но са били харни за мъжете...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Проядохме го по-късно, щот тогава се научифме да ползване по-съвършени методи за отделяне обвивката на пшеничените зърна.
Черпи нещо като за човек, де не пости!
Наздраве!
Коментар
Коментар