IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Разхождането на големия пес също може да мине за работа. Фнимавай и го пусни сам да върти опашка след кучките.
    Дебелото псе няма опашка. За разходката рано, рано бих шута на по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието да си флезе у функциите.
    Аз доволно мързелувам. Ся дори смятам се да терзосам.
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието си е дома. Той е по изкушенията свързани с бачкането.
      Честит празник и наздраве!
      Разхождането на големия пес също може да мине за работа. Фнимавай и го пусни сам да върти опашка след кучките.

Коментар

Честито Благовещение! Мисла да коса трева, щото тенкини кукувици се не забелезват. И майсторът ще фугира, ма той се надева цела година работа да има. А Кака да не поглежда към мушкатата, току-виж открила некъф кусур и се изкушила. Чиче вервам вече на нивата и като не знай кво го чака, та после цела година. Дано все пак почне с дюлевата от заран. А Грую да доизяда домашния течен шоколад. Да му е сладко нататък.
        По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието си е дома. Той е по изкушенията свързани с бачкането.
        Честит празник и наздраве!
        Мечо

Коментар

• благодарско, Тракащия, и на теб хубава година желая, пък дано да има много поводи за почерпки, че каквото си посееш (и в прекия, и в преносния смисъл), това и ще пожънеш. Наздраве от зарана - имаше една баба на село, сутрин си правеше попарка с вино и хляб - до много години доживя и все весела беше
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Честито Благовещение! Мисла да коса трева, щото тенкини кукувици се не забелезват. И майсторът ще фугира, ма той се надева цела година работа да има. А Кака да не поглежда към мушкатата, току-виж открила некъф кусур и се изкушила. Чиче вервам вече на нивата и като не знай кво го чака, та после цела година. Дано все пак почне с дюлевата от заран. А Грую да доизяда домашния течен шоколад. Да му е сладко нататък.

Коментар

• Уважаеми посетели на Кръчмата, налага се да ви заостря фниманието във връзка с утрешния праздничен ден.
              По никакъв повод не бива да напускате бърлогата без да сте си изпили кафето и порядъчно да сте закусили. Мое да обърнете и по едно ранно питие.
              В джобчето да дрънкат монети, семки и бонбонки и в никакъв случай в главата ви да не преминават скверни мисли, свързани с работа /пепел ми на клавиатурата/.
              Щото, я си представете, че не сте изпълнили препоръките, па ви закука кукувица. Малееей, направо не ми се мисли - гладни, жедни и работни през цялата година. Мъка, мъкаааа.
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

• А благодарско за ирландското (сал там не бил, ма ще ида нявгаш, че ич не ме кефят зелени поля и дъжд) - жената е взела някакъв уж домашен течен шоколад, така че за мезе е отлично. Наздраве!

П.С. САмо съм малко изнервозен, щото още не съм решил за кой да гласувам, но да не осирам хубавата тема с политика. Пък и днес хубава новина дойде, спести ми доста работа, та заслужено пийвам
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  Вие убихте коча с лопатата в моята деЦка душа Те тАва баш не съм го вЕрвал, че може да го роди родната инДженерна мисАл, заеВи Екопродукция отвсякъде
                  Коле, сипи едно голямо ирландско на Грую, че човекът мое добие инфаркт /справка - темата за бисерите/.
                  Това не го измислила местната инженерна мисъл, нито дори местната агрономическа такава. По целият свят се използва задимяване за борба със сланите. Целта е да се затопли земята и мое ти кажа, че димките се далеч по-екологични от изкуствената мъгла, де се прави с химикалЕ.
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    Вие убихте коча с лопатата в моята деЦка душа Те тАва баш не съм го вЕрвал, че може да го роди родната инДженерна мисАл, заеВи Екопродукция отвсякъде
                    Знаех си аз. Добре че пийнах ракия след бира, та съм изтръпнал и не мога много му съчувствам на Груича. Той и без това страдаща душа по димните въпроси.

Коментар

Ся, има си разни начини за борба с късните пролетни слани. Единият си го отървал / де се пръскат фиданите с цел забавяне на цъфтежа/.
                      Другият е по-изчанчен и изисква повече усилия, ама ти обичаш дето да ти е трудно.
                      Намираш влажна слама и стари гуми / да ме не чува Грую/ и следиш прогнозата за времето. Кажат ли, че ще пада слана, минаваш и слагаш сламата и гумите, около дръфчетата, ама не чак толку близо.
                      Сутрината, преди изгрев кога е най-студено ставаш и палиш - да има пушек и да се покачват температурите. Димът трябва се стели, че да правиш микроклимат на бустаня и градината. Те така у Чужденеция си спасяват кайсиевите насаждения.
                      Наздраве!

Коментар

Пак не си разбрал, бре!!! Пет сандъчета пресадих, ама у всяко има по 3 стръка, което по мойте еврейски сметки прави около 20 броя ( +/- 5). Това значи, че много съм се натоварила.
                        Наздраве!
                        Ти си ме не разбрала. Под пет мушката пет сандъкя предвид съм имал, ама много дълго да го пиша. Наздраве за прибрания, спестовен стил на писане. Уффф, много дълго стана! Тцъ, тцъ, тцъ това последното изречение излишество.... и настоящото.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

За Лелчето ли става дума....?
                          Ми тя ходи само на ескурзии по Италията и хич и не мисли да се заиграва с мен.....
                          Кът видиш папата, грещниците остават на заден план...

Чекай малко...да не става въпрос за другала леля...Там играта е ясна....Тя върти точилката а аз скачам на високо....

Днес ми е много весело ....Слънце, хормони....красота...

Наздраве !
                          Аз кога имам нафпредвид лелята с точилката, я наричам "леля", а кога имам нафредвид лелчето, използвам думичката "lelq"
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

Кака пресади 5 (пет), повтарям, пет мушката и реши, че преизпълнила плана за годината. Наздраве за отличниците!
                            Пак не си разбрал, бре!!! Пет сандъчета пресадих, ама у всяко има по 3 стръка, което по мойте еврейски сметки прави около 20 броя ( +/- 5). Това значи, че много съм се натоварила.
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

• Добра вечер!
                              Честита пролет и наздраве!
                              ЩъркелЯ си доде, избори идват а не знам дали да ходя.
                              Нещо не ми е пролетно. Не знам що

Коментар

Ся, има си разни начини за борба с късните пролетни слани. Единият си го отървал / де се пръскат фиданите с цел забавяне на цъфтежа/.
                                Другият е по-изчанчен и изисква повече усилия, ама ти обичаш дето да ти е трудно.
                                Намираш влажна слама и стари гуми / да ме не чува Грую/ и следиш прогнозата за времето. Кажат ли, че ще пада слана, минаваш и слагаш сламата и гумите, около дръфчетата, ама не чак толку близо.
                                Сутрината, преди изгрев кога е най-студено ставаш и палиш - да има пушек и да се покачват температурите. Димът трябва се стели, че да правиш микроклимат на бустаня и градината. Те така у Чужденеция си спасяват кайсиевите насаждения.
                                Наздраве!
                                Я, кака излезе от мушкатения лабиринт и почна акъл да раздава. Груйчич, ти недей да четеш, че може инфаркт да получиш
                                Каке, навремето на граничния пост на шосето (паспортно-граничен режим се казва) ни бяха взели фургона с печката и ни бяха набутали в съседна будка от бетон без врата. През зимата! През нощта! Вътре старото спи под шинел, а аз тръпна от ужас пред студа. Завличам някви стари гуми и ги паля. Цяла нощ надвесен. На сутринта бях като Велзевул. Тоя трик със сламата съм го гледал из разни филми. Но как си представяш: да стана рано; да паля слама; да духам се разнесе дима. И що да съм изтървал пръскането? С какво се пръска? - Да не е със студена бира, че грях ми на душата. Да пием за навременно споделени приложими спасителни идеи!

Коментар

Working...
                                X