IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Ма, ти кво си очаквал? Градусът на ракията бавно спада от ветъра. Само обилно поливане с водичка бързо сваля градуса.
    Ба ли му....
    Никога 30 гр ракия не ме е ловила за кунките токова бързо....
    Явно съм в емоционален шок от резултатите на изборите.....Не за друго , но тази самодоволна мутра няма да мога да я понеса и телевизора може да даде фира....Затова няма да гледам телевизия и след 10мин се хоризонтирам...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Пих само 30....И пак се напих от мъка.....

" И аз съм прост и вие сте прости и затова се разбираме......и печелим"

пп Хич и не смятам да се зачитам по страниците...

Наздраве !
      Ма, ти кво си очаквал? Градусът на ракията бавно спада от ветъра. Само обилно поливане с водичка бързо сваля градуса.

Коментар

Убаво де...
        Умните, красивите, младите и богатите все някак ще се оправят в този живот.....

Найде, Наздраве !

Интересно, толкова суперлативи: убаво, умно, красиво, младо, богато... Що не пускаш и телефончето на Найде/то/ - или си я пазиш като дълбока резерва? ))

И само за Найдето има наздравица...

Наздраве за Найдето!

Коментар

Я, Чиче се върнал! Чиче, пий 2х30 и недей да четеш надоле.
          Пих само 30....И пак се напих от мъка.....

" И аз съм прост и вие сте прости и затова се разбираме......и печелим"

пп Хич и не смятам да се зачитам по страниците...

Наздраве !

Коментар

Убаво де...
            Умните, красивите, младите и богатите все някак ще се оправят в този живот.....

Найде, Наздраве !
            Я, Чиче се върнал! Чиче, пий 2х30 и недей да четеш надоле.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Нещо, не можах да съм представен в следващия парламент. И аз и жена ми и сина ми.
              Неам и ракия.
              Йени раки ша си отворя.
              Даже и семки не ми се чоплят
              Убаво де...
              Умните, красивите, младите и богатите все някак си ще се оправят в този живот.....

Хайде, Наздраве !
              Last edited by 4i40; 26.03.2017, 22:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Нещо, не можах да съм представен в следващия парламент. И аз и жена ми и сина ми.
                Неам и ракия.
                Йени раки ша си отворя.
                Дълбоки запаси имаш. За всеки случай за всякакъв случай.

Коментар

• Нещо, не можах да съм представен в следващия парламент. И аз и жена ми и сина ми.
                  Неам и ракия.
                  Йени раки ша си отворя.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

И като какъв ще да е цвета!? Или ще да е намацана в спектъра на дъгата?
                    Наздраве!
                    Така като гледам - бозав!!?

Коментар

Алкохолно затишие! Кръчмата е притаила дъх се види кой ще определя алкохолния акциз следващите четири години. Нема се плашите, никой не ще посегне на най-ценното в схлупената ни пивница. Само ще ни го пребоядисат.
                      https://www.youtube.com/watch?v=lNrLvz5pIXA
                      И като какъв ще да е цвета!? Или ще да е намацана в спектъра на дъгата?
                      Наздраве!
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Алкохолно затишие! Кръчмата е притаила дъх се види кой ще определя алкохолния акциз следващите четири години. Нема се плашите, никой не ще посегне на най-ценното в схлупената ни пивница. Само ще ни го пребоядисат.
                        https://www.youtube.com/watch?v=lNrLvz5pIXA

Коментар

• Пробуждане:
                          https://www.youtube.com/watch?v=lH4ja-o31eU

Коментар

Ама си и ти ... Терзосам, произлиза от "терзия". А терзията /нивелира/ се използва за хоризонтиране на подове, стени, перални, съдомиялни и прочие ... Та и аз така - изравнявам хоризонта полягвайки.
                            Наздраве!
                            Аха, терзаеш се значи, да се излегнеш ли на кревата или да се изпънеш на дивана. Дилема велика! Да те подпомогна. На хамака, на хамака. Хем са люляш, хем се излежаваш. Както би заключил Чиче, като бебенце ще си. Пък той му се иска да люлей, да клати хамака. Утре пак ше каже, че много тракатракам.

Monica Bellucci - Heart Tango
                            https://www.youtube.com/watch?v=aN_fcsa42mI

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Терзосаш?! Ще се терзаеш ли значи? Терзай се! Днес е Ден на майката, а ти като проклета майка си пратила кльощавата една трета да търчи след кучето.
                              Завърнах се в мръсния град да гласувам. С кой акъл? Гласуването по нета много затруднения ще преодолее. И ще създаде други. Наздраве за напразните усилия си подредим хавата!
                              Ама си и ти ... Терзосам, произлиза от "терзия". А терзията /нивелира/ се използва за хоризонтиране на подове, стени, перални, съдомиялни и прочие ... Та и аз така - изравнявам хоризонта полягвайки.
                              Наздраве!
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

Дебелото псе няма опашка. За разходката рано, рано бих шута на по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието да си флезе у функциите.
                                Аз доволно мързелувам. Ся дори смятам се да терзосам.
                                Наздраве!
                                Терзосаш?! Ще се терзаеш ли значи? Терзай се! Днес е Ден на майката, а ти като проклета майка си пратила кльощавата една трета да търчи след кучето.
                                Завърнах се в мръсния град да гласувам. С кой акъл? Гласуването по нета много затруднения ще преодолее. И ще създаде други. Наздраве за напразните усилия си подредим хавата!

Коментар

Working...
                                X