IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Вие убихте коча с лопатата в моята деЦка душа Те тАва баш не съм го вЕрвал, че може да го роди родната инДженерна мисАл, заеВи Екопродукция отвсякъде
    Коле, сипи едно голямо ирландско на Грую, че човекът мое добие инфаркт /справка - темата за бисерите/.
    Това не го измислила местната инженерна мисъл, нито дори местната агрономическа такава. По целият свят се използва задимяване за борба със сланите. Целта е да се затопли земята и мое ти кажа, че димките се далеч по-екологични от изкуствената мъгла, де се прави с химикалЕ.
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Вие убихте коча с лопатата в моята деЦка душа Те тАва баш не съм го вЕрвал, че може да го роди родната инДженерна мисАл, заеВи Екопродукция отвсякъде
      Знаех си аз. Добре че пийнах ракия след бира, та съм изтръпнал и не мога много му съчувствам на Груича. Той и без това страдаща душа по димните въпроси.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ся, има си разни начини за борба с късните пролетни слани. Единият си го отървал / де се пръскат фиданите с цел забавяне на цъфтежа/.
        Другият е по-изчанчен и изисква повече усилия, ама ти обичаш дето да ти е трудно.
        Намираш влажна слама и стари гуми / да ме не чува Грую/ и следиш прогнозата за времето. Кажат ли, че ще пада слана, минаваш и слагаш сламата и гумите, около дръфчетата, ама не чак толку близо.
        Сутрината, преди изгрев кога е най-студено ставаш и палиш - да има пушек и да се покачват температурите. Димът трябва се стели, че да правиш микроклимат на бустаня и градината. Те така у Чужденеция си спасяват кайсиевите насаждения.
        Наздраве!

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Пак не си разбрал, бре!!! Пет сандъчета пресадих, ама у всяко има по 3 стръка, което по мойте еврейски сметки прави около 20 броя ( +/- 5). Това значи, че много съм се натоварила.
          Наздраве!
          Ти си ме не разбрала. Под пет мушката пет сандъкя предвид съм имал, ама много дълго да го пиша. Наздраве за прибрания, спестовен стил на писане. Уффф, много дълго стана! Тцъ, тцъ, тцъ това последното изречение излишество.... и настоящото.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

За Лелчето ли става дума....?
            Ми тя ходи само на ескурзии по Италията и хич и не мисли да се заиграва с мен.....
            Кът видиш папата, грещниците остават на заден план...

Чекай малко...да не става въпрос за другала леля...Там играта е ясна....Тя върти точилката а аз скачам на високо....

Днес ми е много весело ....Слънце, хормони....красота...

Наздраве !
            Аз кога имам нафпредвид лелята с точилката, я наричам "леля", а кога имам нафредвид лелчето, използвам думичката "lelq"
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Кака пресади 5 (пет), повтарям, пет мушката и реши, че преизпълнила плана за годината. Наздраве за отличниците!
              Пак не си разбрал, бре!!! Пет сандъчета пресадих, ама у всяко има по 3 стръка, което по мойте еврейски сметки прави около 20 броя ( +/- 5). Това значи, че много съм се натоварила.
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

• Добра вечер!
                Честита пролет и наздраве!
                ЩъркелЯ си доде, избори идват а не знам дали да ходя.
                Нещо не ми е пролетно. Не знам що

Коментар

Ся, има си разни начини за борба с късните пролетни слани. Единият си го отървал / де се пръскат фиданите с цел забавяне на цъфтежа/.
                  Другият е по-изчанчен и изисква повече усилия, ама ти обичаш дето да ти е трудно.
                  Намираш влажна слама и стари гуми / да ме не чува Грую/ и следиш прогнозата за времето. Кажат ли, че ще пада слана, минаваш и слагаш сламата и гумите, около дръфчетата, ама не чак толку близо.
                  Сутрината, преди изгрев кога е най-студено ставаш и палиш - да има пушек и да се покачват температурите. Димът трябва се стели, че да правиш микроклимат на бустаня и градината. Те така у Чужденеция си спасяват кайсиевите насаждения.
                  Наздраве!
                  Я, кака излезе от мушкатения лабиринт и почна акъл да раздава. Груйчич, ти недей да четеш, че може инфаркт да получиш
                  Каке, навремето на граничния пост на шосето (паспортно-граничен режим се казва) ни бяха взели фургона с печката и ни бяха набутали в съседна будка от бетон без врата. През зимата! През нощта! Вътре старото спи под шинел, а аз тръпна от ужас пред студа. Завличам някви стари гуми и ги паля. Цяла нощ надвесен. На сутринта бях като Велзевул. Тоя трик със сламата съм го гледал из разни филми. Но как си представяш: да стана рано; да паля слама; да духам се разнесе дима. И що да съм изтървал пръскането? С какво се пръска? - Да не е със студена бира, че грях ми на душата. Да пием за навременно споделени приложими спасителни идеи!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Човек кога се фали пуска подсказка. За да не си помислим, че си фанала пияна последния трамвай и там с ватмана... Жегата продължава. Реколтата май обречена кога мине студената вълна. А аз цяла сутрин баданосвах ядосам Чиче, че съм по-напреди. Дишай ми прахта, Чичи! И наздраве за варното млекце!
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

Ахъ, чи да има къде да копати с 4i40.
                      Правилно! Не трябва тренинг да губите.
                      Наздраве!
                      Кака пресади 5 (пет), повтарям, пет мушката и реши, че преизпълнила плана за годината. Наздраве за отличниците!

Коментар

• Чиче ше ме плаши със студена бира! Хама-ха! Той ще ме цака мееен с ледена бира??

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Не се ядосвам бре...И хич не ти завиждам....
                          Слагай шапка на тиквата си, че ще слънчасаш...
                          И очила на зъркелите дан те пръсне варта, че ще трябва да опипваш момите а не да ги гледаш...само..
                          Наздраве с хладна биричка, да не ти се схване гърленцето, че няма да можеш да гугукаш....
                          Влезна ми една бучка в окото. Промивах обилно. Засега, както се вижда, виждам. А сламената ми шапка е парцалеса. Полуразпаднала се, но още се държи. Фантазия за чучело. Наздраве за плашилата!

Коментар

• Не се ядосвам бре...И хич не ти завиждам....
                            Слагай шапка на тиквата си, че ще слънчасаш...
                            И очила на зъркелите дан те пръсне варта, че ще трябва да опипваш момите а не да ги гледаш...само..
                            Наздраве с хладна биричка, да не ти се схване гърленцето, че няма да можеш да гугукаш....

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
                              Lelq се чувства доволна и ленива , като хищник след успешен лов. Успях да направя нещо важно в последният момент , при това беше почти невъзможно. Та черпя цялата Кръчма , по този повод.
                              https://m.youtube.com/watch?v=WRvo0y0OWtE
                              Човек кога се фали пуска подсказка. За да не си помислим, че си фанала пияна последния трамвай и там с ватмана... Жегата продължава. Реколтата май обречена кога мине студената вълна. А аз цяла сутрин баданосвах ядосам Чиче, че съм по-напреди. Дишай ми прахта, Чичи! И наздраве за варното млекце!
                              Last edited by Trakatrak'; 23.03.2017, 13:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
                                Lelq се чувства доволна и ленива , като хищник след успешен лов. Успях да направя нещо важно в последният момент , при това беше почти невъзможно. Та черпя цялата Кръчма , по този повод.
                                https://m.youtube.com/watch?v=WRvo0y0OWtE
                                Мерси !
                                Начи и аз съм спомогнал....
                                Щот си помислих за слънце, фтички, пчелички, хормони и за Лелчето....

Наздраве !

Коментар

Working...
                                X