If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ей това габровци пак най-тарикати излязоха - най-много гласове там взема новият-стар управляващ - зер надат се на тунелО под Шипка, ама нанай си феродо, както ще се казва на майчин език след 20-30 години. Пък може и да греша, знам ли - наздраве за изборите, в които нищо не избираш
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
А дали не е дошло времето за едно "Национално отговорно правителство" от двете комунистически партии?
Маааата ще ни разкатаят
Толкуз политика!
Майната им!
Наздраве!
Е, те така ще му викат, пък за какво ще е отговорно.... Наздраве за ясните отговорности!
А дали не е дошло времето за едно "Национално отговорно правителство" от двете комунистически партии?
Маааата ще ни разкатаят
Толкуз политика!
Майната им!
Наздраве!
То и от Европата май за такова нещо намекват. Мъка, мъкаааа
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Маааата ще ни разкатаят
Толкуз политика!
Майната им!
Наздраве!
Дебелото псе няма опашка. За разходката рано, рано бих шута на по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието да си флезе у функциите.
Аз доволно мързелувам. Ся дори смятам се да терзосам.
Наздраве!
Затова ли Тракащия ми пише, да не чета по страниците...
Може би щот има майстор, та се досетил, че освен с нивелир се работи и с прав ъгъл....
Коментар