IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нещо, не можах да съм представен в следващия парламент. И аз и жена ми и сина ми.
    Неам и ракия.
    Йени раки ша си отворя.
    Даже и семки не ми се чоплят

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

И като какъв ще да е цвета!? Или ще да е намацана в спектъра на дъгата?
      Наздраве!
      Така като гледам - бозав!!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
        Алкохолно затишие! Кръчмата е притаила дъх се види кой ще определя алкохолния акциз следващите четири години. Нема се плашите, никой не ще посегне на най-ценното в схлупената ни пивница. Само ще ни го пребоядисат.
        https://www.youtube.com/watch?v=lNrLvz5pIXA
        И като какъв ще да е цвета!? Или ще да е намацана в спектъра на дъгата?
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Алкохолно затишие! Кръчмата е притаила дъх се види кой ще определя алкохолния акциз следващите четири години. Нема се плашите, никой не ще посегне на най-ценното в схлупената ни пивница. Само ще ни го пребоядисат.
          https://www.youtube.com/watch?v=lNrLvz5pIXA

Коментар

• Пробуждане:
            https://www.youtube.com/watch?v=lH4ja-o31eU

Коментар

Ама си и ти ... Терзосам, произлиза от "терзия". А терзията /нивелира/ се използва за хоризонтиране на подове, стени, перални, съдомиялни и прочие ... Та и аз така - изравнявам хоризонта полягвайки.
              Наздраве!
              Аха, терзаеш се значи, да се излегнеш ли на кревата или да се изпънеш на дивана. Дилема велика! Да те подпомогна. На хамака, на хамака. Хем са люляш, хем се излежаваш. Както би заключил Чиче, като бебенце ще си. Пък той му се иска да люлей, да клати хамака. Утре пак ше каже, че много тракатракам.

Monica Bellucci - Heart Tango
              https://www.youtube.com/watch?v=aN_fcsa42mI

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Терзосаш?! Ще се терзаеш ли значи? Терзай се! Днес е Ден на майката, а ти като проклета майка си пратила кльощавата една трета да търчи след кучето.
                Завърнах се в мръсния град да гласувам. С кой акъл? Гласуването по нета много затруднения ще преодолее. И ще създаде други. Наздраве за напразните усилия си подредим хавата!
                Ама си и ти ... Терзосам, произлиза от "терзия". А терзията /нивелира/ се използва за хоризонтиране на подове, стени, перални, съдомиялни и прочие ... Та и аз така - изравнявам хоризонта полягвайки.
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

Дебелото псе няма опашка. За разходката рано, рано бих шута на по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието да си флезе у функциите.
                  Аз доволно мързелувам. Ся дори смятам се да терзосам.
                  Наздраве!
                  Терзосаш?! Ще се терзаеш ли значи? Терзай се! Днес е Ден на майката, а ти като проклета майка си пратила кльощавата една трета да търчи след кучето.
                  Завърнах се в мръсния град да гласувам. С кой акъл? Гласуването по нета много затруднения ще преодолее. И ще създаде други. Наздраве за напразните усилия си подредим хавата!

Коментар

Разхождането на големия пес също може да мине за работа. Фнимавай и го пусни сам да върти опашка след кучките.
                    Дебелото псе няма опашка. За разходката рано, рано бих шута на по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието да си флезе у функциите.
                    Аз доволно мързелувам. Ся дори смятам се да терзосам.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието си е дома. Той е по изкушенията свързани с бачкането.
                      Честит празник и наздраве!
                      Разхождането на големия пес също може да мине за работа. Фнимавай и го пусни сам да върти опашка след кучките.

Коментар

Честито Благовещение! Мисла да коса трева, щото тенкини кукувици се не забелезват. И майсторът ще фугира, ма той се надева цела година работа да има. А Кака да не поглежда към мушкатата, току-виж открила некъф кусур и се изкушила. Чиче вервам вече на нивата и като не знай кво го чака, та после цела година. Дано все пак почне с дюлевата от заран. А Грую да доизяда домашния течен шоколад. Да му е сладко нататък.
                        По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието си е дома. Той е по изкушенията свързани с бачкането.
                        Честит празник и наздраве!
                        Мечо

Коментар

• благодарско, Тракащия, и на теб хубава година желая, пък дано да има много поводи за почерпки, че каквото си посееш (и в прекия, и в преносния смисъл), това и ще пожънеш. Наздраве от зарана - имаше една баба на село, сутрин си правеше попарка с вино и хляб - до много години доживя и все весела беше
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Честито Благовещение! Мисла да коса трева, щото тенкини кукувици се не забелезват. И майсторът ще фугира, ма той се надева цела година работа да има. А Кака да не поглежда към мушкатата, току-виж открила некъф кусур и се изкушила. Чиче вервам вече на нивата и като не знай кво го чака, та после цела година. Дано все пак почне с дюлевата от заран. А Грую да доизяда домашния течен шоколад. Да му е сладко нататък.

Коментар

• Уважаеми посетели на Кръчмата, налага се да ви заостря фниманието във връзка с утрешния праздничен ден.
                              По никакъв повод не бива да напускате бърлогата без да сте си изпили кафето и порядъчно да сте закусили. Мое да обърнете и по едно ранно питие.
                              В джобчето да дрънкат монети, семки и бонбонки и в никакъв случай в главата ви да не преминават скверни мисли, свързани с работа /пепел ми на клавиатурата/.
                              Щото, я си представете, че не сте изпълнили препоръките, па ви закука кукувица. Малееей, направо не ми се мисли - гладни, жедни и работни през цялата година. Мъка, мъкаааа.
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

• А благодарско за ирландското (сал там не бил, ма ще ида нявгаш, че ич не ме кефят зелени поля и дъжд) - жената е взела някакъв уж домашен течен шоколад, така че за мезе е отлично. Наздраве!

П.С. САмо съм малко изнервозен, щото още не съм решил за кой да гласувам, но да не осирам хубавата тема с политика. Пък и днес хубава новина дойде, спести ми доста работа, та заслужено пийвам
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X