IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ама бозавото ич не е секси.Друго е ред синьо, ред червено, ред жълтаво, ред лилаво ...
    Наздраве!
    На теб рома не ти ли се струва секси. За коктейлчета по-лежерна обстановката ще трябва да е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Тцъ, бозаво! Смесенко след разбъркване с клечката. Имяше един такъф виц, ама ми се губи финала. Мноо съм тъп.
      Ама бозавото ич не е секси.Друго е ред синьо, ред червено, ред жълтаво, ред лилаво ...
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• А дали не е дошло времето за едно "Национално отговорно правителство" от двете комунистически партии?
        Маааата ще ни разкатаят
        Толкуз политика!
        Майната им!
        Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Затова ли Тракащия ми пише, да не чета по страниците...
          Може би щот има майстор, та се досетил, че освен с нивелир се работи и с прав ъгъл....
          Абе ..., то за определяне на правия ъгъл са ползва отвес.
          Наздраве!
          Мечо

Коментар

Може би щот има майстор, та се досетил, че освен с нивелир се работи и с прав ъгъл....
            Ти сега и с ъгли ли ще се изтъкваш? Хм, малко над 30 градуса, тоест от 30 грама до 40 градуса стигаш.

Коментар

Па не мен ми се струва, че клони към шарения.
              Наздраве!
              Тцъ, бозаво! Смесенко след разбъркване с клечката. Имяше един такъф виц, ама ми се губи финала. Мноо съм тъп.

Коментар

Дебелото псе няма опашка. За разходката рано, рано бих шута на по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието да си флезе у функциите.
                Аз доволно мързелувам. Ся дори смятам се да терзосам.
                Наздраве!

Коментар

Така като гледам - бозав!!?
                  Па не мен ми се струва, че клони към шарения.
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

Ма, ти кво си очаквал? Градусът на ракията бавно спада от ветъра. Само обилно поливане с водичка бързо сваля градуса.
                    Ба ли му....
                    Никога 30 гр ракия не ме е ловила за кунките токова бързо....
                    Явно съм в емоционален шок от резултатите на изборите.....Не за друго , но тази самодоволна мутра няма да мога да я понеса и телевизора може да даде фира....Затова няма да гледам телевизия и след 10мин се хоризонтирам...

Коментар

Пих само 30....И пак се напих от мъка.....

" И аз съм прост и вие сте прости и затова се разбираме......и печелим"

пп Хич и не смятам да се зачитам по страниците...

Наздраве !
                      Ма, ти кво си очаквал? Градусът на ракията бавно спада от ветъра. Само обилно поливане с водичка бързо сваля градуса.

Коментар

Убаво де...
                        Умните, красивите, младите и богатите все някак ще се оправят в този живот.....

Найде, Наздраве !

Интересно, толкова суперлативи: убаво, умно, красиво, младо, богато... Що не пускаш и телефончето на Найде/то/ - или си я пазиш като дълбока резерва? ))

И само за Найдето има наздравица...

Наздраве за Найдето!

Коментар

Я, Чиче се върнал! Чиче, пий 2х30 и недей да четеш надоле.
                          Пих само 30....И пак се напих от мъка.....

" И аз съм прост и вие сте прости и затова се разбираме......и печелим"

пп Хич и не смятам да се зачитам по страниците...

Наздраве !

Коментар

Убаво де...
                            Умните, красивите, младите и богатите все някак ще се оправят в този живот.....

Найде, Наздраве !
                            Я, Чиче се върнал! Чиче, пий 2х30 и недей да четеш надоле.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Нещо, не можах да съм представен в следващия парламент. И аз и жена ми и сина ми.
                              Неам и ракия.
                              Йени раки ша си отворя.
                              Даже и семки не ми се чоплят
                              Убаво де...
                              Умните, красивите, младите и богатите все някак си ще се оправят в този живот.....

Хайде, Наздраве !
                              Last edited by 4i40; 26.03.2017, 22:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Нещо, не можах да съм представен в следващия парламент. И аз и жена ми и сина ми.
                                Неам и ракия.
                                Йени раки ша си отворя.
                                Даже и семки не ми се чоплят
                                Дълбоки запаси имаш. За всеки случай за всякакъв случай.

Коментар

Working...
                                X