If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да, бе!!! Кога другите прехвърлят 50 години - моите съболезнования, ама кога иде реч за 4i40 - само най-добри благопожелания.
Ква е таз дескриминация!?
Наздраве!
Ама, Чиче на 38, бе. Поне още 7-8 години ще е на толкоз.
Проооотеееестииииираааам! На Чиче за остаряването само най-добри благопожелания! Да гледа на булките кротко и успивно! Да съкрати 2х30 само на 30. Да намали ударния работен ден от 12.00.00 на 11.59.58. Какъф съм благопожелател, а? Моля заповедайте, наредете се и останалите!
Да, бе!!! Кога другите прехвърлят 50 години - моите съболезнования, ама кога иде реч за 4i40 - само най-добри благопожелания.
Ква е таз дескриминация!?
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добро утро и от мен !
В последно време съм като дневален - дремя 2 часа, после бодърствам, после гледам телевизия.....Мъка ...
Остарях с още една година и вече сън не ме лови ...
Наздраве !
Чиче, рожденик ли си бил? Аа, овен начи. Смело с рогата напред. Другите пожелания са по-долу.
Мойте съболезнования / както казва Trakatrak' /!
Наздраве!
Проооотеееестииииираааам! На Чиче за остаряването само най-добри благопожелания! Да гледа на булките кротко и успивно! Да съкрати 2х30 само на 30. Да намали ударния работен ден от 12.00.00 на 11.59.58. Какъф съм благопожелател, а? Моля заповедайте, наредете се и останалите!
Добро утро и от мен !
В последно време съм като дневален - дремя 2 часа, после бодърствам, после гледам телевизия.....Мъка ... Остарях с още една година и вече сън не ме лови ...
Наздраве !
Мойте съболезнования / както казва Trakatrak' /!
Наздраве!
Мечо
Добро утро и от мен !
В последно време съм като дневален - дремя 2 часа, после бодърствам, после гледам телевизия.....Мъка ...
Остарях с още една година и вече сън не ме лови ...
Дупутру! Разби ми се съня. Ще издигна лозунга "Цела година изцело летно часово време!" Нали сме във Фропата. Що сме със Стамбул в часови пояс? Не напразно ги говореше Доган за пътя през Босфора. Но това беше преди четвърт век. Да фащаме парахода по Дунава и се изравняваме с хубавия български /стародавно/ бел град. Ноооо без да прехвърляме зимно-летно. Верно, при Емилио къде декември трудно ще се съмва, ама те там ядат много риба, та светят през нощта от фосфора. Наздраве за светещите хора! https://www.youtube.com/watch?v=V3Nv93m20nI
Абе, мани ... Ще прецакат бизнеса, де родата го е въртяла столения. Ще трябва да се преоринтирам - нещо кафенета, автосервизи, червени фенери с мургави труженички около тях ... В процес на размисъл съм.
Наздраве!
Mи то туй Габрово-то бая дълго, та бизнеса с труженичките сигурно ще потръгне - от единия край като я качи, та тамън до края да свърши - после обратно Голяма ниша ще се отвори. Айде наздраве, че от смяната на времето съвсем се размързеливих, а от сутринта съм пил само една кола и ще ми ръждясат червата
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Па Хемус на вас ви е далечко, ма с една хубава връзка от Габрово до магистралата - що пък да не стане От друга страна с тунелО направо на Тракия излизате - абе транспортен хъб отвсякъде
Абе, мани ... Ще прецакат бизнеса, де родата го е въртяла столения. Ще трябва да се преоринтирам - нещо кафенета, автосервизи, червени фенери с мургави труженички около тях ... В процес на размисъл съм.
Наздраве!
Мечо
Аааа, и магистрала Хемус обеща да ни спретне. Щот тировете от Габрово и Севлиево срещали трудност, кога изнасяли продукцията в странство.
Наздраве!
Па Хемус на вас ви е далечко, ма с една хубава връзка от Габрово до магистралата - що пък да не стане От друга страна с тунелО направо на Тракия излизате - абе транспортен хъб отвсякъде
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Ей това габровци пак най-тарикати излязоха - най-много гласове там взема новият-стар управляващ - зер надат се на тунелО под Шипка, ама нанай си феродо, както ще се казва на майчин език след 20-30 години. Пък може и да греша, знам ли - наздраве за изборите, в които нищо не избираш
Аааа, и магистрала Хемус обеща да ни спретне. Щот тировете от Габрово и Севлиево срещали трудност, кога изнасяли продукцията в странство.
Наздраве!
Мечо
Коментар