IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес супа на деня е голяма мастика с айрян.
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Добро утро и от мен !
      В последно време съм като дневален - дремя 2 часа, после бодърствам, после гледам телевизия.....Мъка ...
      Остарях с още една година и вече сън не ме лови ...

Наздраве !

Коментар

• Дупутру! Разби ми се съня. Ще издигна лозунга "Цела година изцело летно часово време!" Нали сме във Фропата. Що сме със Стамбул в часови пояс? Не напразно ги говореше Доган за пътя през Босфора. Но това беше преди четвърт век. Да фащаме парахода по Дунава и се изравняваме с хубавия български /стародавно/ бел град. Ноооо без да прехвърляме зимно-летно. Верно, при Емилио къде декември трудно ще се съмва, ама те там ядат много риба, та светят през нощта от фосфора. Наздраве за светещите хора!
        https://www.youtube.com/watch?v=V3Nv93m20nI

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Абе, мани ... Ще прецакат бизнеса, де родата го е въртяла столения. Ще трябва да се преоринтирам - нещо кафенета, автосервизи, червени фенери с мургави труженички около тях ... В процес на размисъл съм.
          Наздраве!
          Mи то туй Габрово-то бая дълго, та бизнеса с труженичките сигурно ще потръгне - от единия край като я качи, та тамън до края да свърши - после обратно Голяма ниша ще се отвори. Айде наздраве, че от смяната на времето съвсем се размързеливих, а от сутринта съм пил само една кола и ще ми ръждясат червата
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Па Хемус на вас ви е далечко, ма с една хубава връзка от Габрово до магистралата - що пък да не стане От друга страна с тунелО направо на Тракия излизате - абе транспортен хъб отвсякъде
            Абе, мани ... Ще прецакат бизнеса, де родата го е въртяла столения. Ще трябва да се преоринтирам - нещо кафенета, автосервизи, червени фенери с мургави труженички около тях ... В процес на размисъл съм.
            Наздраве!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

Аааа, и магистрала Хемус обеща да ни спретне. Щот тировете от Габрово и Севлиево срещали трудност, кога изнасяли продукцията в странство.
              Наздраве!
              Па Хемус на вас ви е далечко, ма с една хубава връзка от Габрово до магистралата - що пък да не стане От друга страна с тунелО направо на Тракия излизате - абе транспортен хъб отвсякъде
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                Ей това габровци пак най-тарикати излязоха - най-много гласове там взема новият-стар управляващ - зер надат се на тунелО под Шипка, ама нанай си феродо, както ще се казва на майчин език след 20-30 години. Пък може и да греша, знам ли - наздраве за изборите, в които нищо не избираш
                Аааа, и магистрала Хемус обеща да ни спретне. Щот тировете от Габрово и Севлиево срещали трудност, кога изнасяли продукцията в странство.
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

• Сипете ....
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Добро утро !

Хапнах, пийнах, щипнах и политиката остана на заден план !

Черпя цялата кръчма ! ( не може да бъде, но е вярно )

Наздраве !

Коментар

• Ей това габровци пак най-тарикати излязоха - най-много гласове там взема новият-стар управляващ - зер надат се на тунелО под Шипка, ама нанай си феродо, както ще се казва на майчин език след 20-30 години. Пък може и да греша, знам ли - наздраве за изборите, в които нищо не избираш

Коментар

• дубрутру.
                        статуквото е запазено,нема се променя нищо,нема и да се оправиме.
                        Наздраве.
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Секси, щото си го пия съвсем чист. Никви там ледчета, кока коли или захърчета.
                          Наздраве!
                          Пък той си е една голема мешанка. Дори и да не се досещаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            А дали не е дошло времето за едно "Национално отговорно правителство" от двете комунистически партии?
                            Маааата ще ни разкатаят
                            Толкуз политика!
                            Майната им!
                            Наздраве!
                            Е, те така ще му викат, пък за какво ще е отговорно.... Наздраве за ясните отговорности!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

На теб рома не ти ли се струва секси. За коктейлчета по-лежерна обстановката ще трябва да е.
                              Секси, щото си го пия съвсем чист. Никви там ледчета, кока коли или захърчета.
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                А дали не е дошло времето за едно "Национално отговорно правителство" от двете комунистически партии?
                                Маааата ще ни разкатаят

Толкуз политика!
                                Майната им!
                                Наздраве!
                                То и от Европата май за такова нещо намекват. Мъка, мъкаааа
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X