IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq
    Едно голямо , чисто уиски да сипе някой . Моля
    Имаш го !

Наздраве !

пп Все пак ако може да сложа и две бучки лед и шепа кашу, че шъ вземеш да се напиеш безпаметно и кой знае какви работи ще свършиш.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

А то и аз не я знам, но веднъж внесе смут в нашата интелектуална тема, като сложи един секси аватар за бот проверка на колектива - най-мъжката мъжка част яко налапа кукичката
      Съм го пропуснАл тоя момент баси ....
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Тцъ ... не я дори познавам дамата ... пък и имам изначална, генетично заложена непоносимост към цензурата .... Макар сигурно да е свестна, щом ще липсва на всички
        А то и аз не я знам, но веднъж внесе смут в нашата интелектуална тема, като сложи един секси аватар за бот проверка на колектива - най-мъжката мъжка част яко налапа кукичката
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Що, и ти ли жалиш за холандчето с дабъл М - ми едно двойно тогава за теб. Апропо, баш такива чушлета, като на холандчето от аватара, купих за бащата от Пулия - много готини и с лютив нрав - който както иска да го разбира
          Тцъ ... не я дори познавам дамата ... пък и имам изначална, генетично заложена непоносимост към цензурата .... Макар сигурно да е свестна, щом ще липсва на всички
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Сипете ...
            Що, и ти ли жалиш за холандчето с дабъл М - ми едно двойно тогава за теб. Апропо, баш такива чушлета, като на холандчето от аватара, купих за бащата от Пулия - много готини и с лютив нрав - който както иска да го разбира
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Сипете ...
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

То, много може те разбере човек какви ги редиш. Всякой път пишеш, га че си на 2Х100 ракия и халба бира за разредител.
                Наздраве!
                И аз такваз зависимост забелязвам..Пиян без да пие ...
                Ко да го праиш..все настъпва мотиката...Първо с левия крак, после с другия ляв.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq

Да си здрав , опиянен от живота и много обичащ и обичан !
                  Наздраве с бира ! https://m.youtube.com/watch?v=cCcdYVAMGI4
                  Охххх, болката във ляво се обади, а само половината изгледах.....

Другата половина ги оставям на Тракащия, че от копане на вилата не му остава време за танци .....

Наздраве !.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Вчера дотолкова съм бил замаян от часови неволи, че дори съм объркал световните посоки. Изкарал съм, че в Бургас се съмва след София!?!? Така е кой не пие каве. Добре че и вий сте били замаяни, та не сте го отбелязали. Иначе Чиче, макар вече по-дърт и изкуфял, щеше ме скъса от кодош. аА Кака щеше ме прати при бабичките в Градската градина.
                    То, много може те разбере човек какви ги редиш. Всякой път пишеш, га че си на 2Х100 ракия и халба бира за разредител.
                    Наздраве!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Добро утро !

Благодаря на всички за пиянството в душата ...!

Приятен слънчев ден и Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Чи тогаз що иска да става дедо, бре!? Той на 38 години може и тати да се докара.
                        Наздраве!
                        Може, що да не може! Чиче, млад татко да станеш! Шти пратя тапи за уши. Наздраве за зрелите млади татковци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                          Дупутру! Разби ми се съня. Ще издигна лозунга "Цела година изцело летно часово време!" Нали сме във Фропата. Що сме със Стамбул в часови пояс? Не напразно ги говореше Доган за пътя през Босфора. Но това беше преди четвърт век. Да фащаме парахода по Дунава и се изравняваме с хубавия български /стародавно/ бел град. Ноооо без да прехвърляме зимно-летно. Верно, при Емилио къде декември трудно ще се съмва, ама те там ядат много риба, та светят през нощта от фосфора. Наздраве за светещите хора!
                          https://www.youtube.com/watch?v=V3Nv93m20nI

Вчера дотолкова съм бил замаян от часови неволи, че дори съм объркал световните посоки. Изкарал съм, че в Бургас се съмва след София!?!? Така е кой не пие каве. Добре че и вий сте били замаяни, та не сте го отбелязали. Иначе Чиче, макар вече по-дърт и изкуфял, щеше ме скъса от кодош. А Кака щеше ме прати при бабичките в Градската градина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение

Благодаря! Още повече, че съвсем скоро ще си кажем чао
                            Чао от едната страна и здрасти от другата
                            Развърти ги тия люти чушлета от аватара и винаги с добро настроение )
                            Наздраве

Коментар

• Хейй, Чичо )) Наздраве с 10х30 мерло
                              Да си здрав, борбен и във всеки ден да имаш поводи за усмивка!!!
                              Да радваш любимите ти хора и те теб!

Наздраве на цялата Кръчма )

Коментар

• Вярвам,че е за хубаво,успех Холандке
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X