If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Навремето бях командировка в Скопие. Закусваме в хотела и на капучиното му викат бело кафе. Та една сутрин неразбудил се, викам дайте едно бело млеко. Келнерът, явно българче по душа, веднага почна ме бъзика, че млекото си е бело и млеко си ми донесе. Пък аз си мълча за грешката, че вече го бе донесъл. Требваше да му кажа, кафево млеко че искам. Кой знае кво щеше ми донесе?
Хааааааа, шаш и паника в Кръчмата. На едното лице с пълна чаша в ръце не му се разбирало кво фъфли. Нали затова сме в кръчма, да не се много подразбираме, ми всеки да си я кара по своему. Така се получава купонът. Стига Чичи да се не качи на масата по потник, че веднага впряга женските клиенти и ни скандализира по-хърбавите мъжки такива. При тези бицепси....
Ааа, не!!! Не може всеки по своему. Напиването е работа в екип. Самостоятелното такова клони към алкохолизъм.
наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
То, много може те разбере човек какви ги редиш. Всякой път пишеш, га че си на 2Х100 ракия и халба бира за разредител.
Наздраве!
Хааааааа, шаш и паника в Кръчмата. На едното лице с пълна чаша в ръце не му се разбирало кво фъфли. Нали затова сме в кръчма, да не се много подразбираме, ми всеки да си я кара по своему. Така се получава купонът. Стига Чичи да се не качи на масата по потник, че веднага впряга женските клиенти и ни скандализира по-хърбавите мъжки такива. При тези бицепси....
Охххх, болката във ляво се обади, а само половината изгледах.....
Другата половина ги оставям на Тракащия, че от копане на вилата не му остава време за танци .....
Наздраве !.
В момента съм в градски ремонти да компенсирам изборната излагация на градските демократи. Като направят новото правителство ще се върна към селските ремонти. Наздраве за селските демократи!
Коментар