IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Кой!? Аз!? Нивгаш не полагам таковата усилие. Обаче ходя да го наглеждам, белким предам още малко тежест на страданието му.
    Наздраве!

П.П. Има няколко засукани дами с бели престилки.
    Нъл знаиш как се сваля бързо тенпература..? (С мокър чаршаф)

Таа, палавите и състрадателни сестрички се пличкат със студена вода и бързо, бързо се мушкат под чаршафите на горкия болен човек....

Наздраве за състрадателните ....!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Късметлия! Сестрите младички ли са? Не ревнувай. Това е пошло чувство. Наздраве за лекокрилите медсестрички!
      Кой!? Аз!? Нивгаш не полагам таковата усилие. Обаче ходя да го наглеждам, белким предам още малко тежест на страданието му.
      Наздраве!

П.П. Има няколко засукани дами с бели престилки.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

Тц, не го пускат. Едно ято дофтурки и медицински сестри перпилят около него и която изпревари, му хака по една инжекция.
        Наздраве!
        Късметлия! Сестрите младички ли са? Не ревнувай. Това е пошло чувство. Наздраве за лекокрилите медсестрички!

Коментар

Тамън те прочета и тъпчото пак изключи. Нооо... ще ти напомням, че си работяга. Връчва ти се значка "За трудова доблест".
          П.п. Прибра ли едрата третинка те наглежда докато работиш с вдъхновение и ти се радва?
          Тц, не го пускат. Едно ято дофтурки и медицински сестри перпилят около него и която изпревари, му хака по една инжекция.
          Наздраве!
          Мечо

Коментар

Човек да не пресади 5 сандъчета с мушкато. Веднага му лепвате етикет "работар".
            Наздраве!
            Тамън те прочета и тъпчото пак изключи. Нооо... ще ти напомням, че си работяга. Връчва ти се значка "За трудова доблест".
            П.п. Прибра ли едрата третинка те наглежда докато работиш с вдъхновение и ти се радва?

Коментар

Честита Първа Пролет! Наздраве за докопването до зеленкото! Каке, продължавай с кърската работа за изпитание предвеликденско.
              Човек да не пресади 5 сандъчета с мушкато. Веднага му лепвате етикет "работар".
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Добре де, дееВа, как ги пръскате с всякакви химии и после ядете био??? Ми акълът не ми го побира, ама то ще да е сигурно от ракиеното убийство на мозАчни клетки, знам ли. Май имаше някакъв треволяк, с който се правеше разтвор и можеше да се пръска екологично? Или пък се садяха разни растения, дето помагаха срещу вредители и/или наторяваха - баба например винаги садеше боб в редовете на лозето - казваше, че давал азот на почвата и е полезен
                Повечето пръскала не вредят след даден срок. Лошото, че се тровя докато пръскам. Компа ми изключва на 5 минути. Сакатлък!

Коментар

Така ... Днес по икиндия пролетта била дошла.
                  Наздраве, че и тая година сколасахме да се фанем за зеленото!
                  Честита Първа Пролет! Наздраве за докопването до зеленкото! Каке, продължавай с кърската работа за изпитание предвеликденско.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Блазе ти ...
                    Напръска ли дръвчетата ?
                    Ако не си, го направи...
                    1 % разтвор на бордолезов разтвор - от върха до корените - обилно, докато не са цъфнали....

Приятна работа !
                    Наздраве !
                    Чакам вятърът да намалее. Дори не съм варосвал още. А някои дръвчета се разпукват вече. Удари ли студ през април, отиде реколтата. А съм се приготвил от юли до края на годината да ям собствена продукция. Компа ми нещо засича. Дано се оправи.

Коментар

Добре де, дееВа, как ги пръскате с всякакви химии и после ядете био??? Ми акълът не ми го побира, ама то ще да е сигурно от ракиеното убийство на мозАчни клетки, знам ли. Май имаше някакъв треволяк, с който се правеше разтвор и можеше да се пръска екологично? Или пък се садяха разни растения, дето помагаха срещу вредители и/или наторяваха - баба например винаги садеше боб в редовете на лозето - казваше, че давал азот на почвата и е полезен
                      Бордолезовият разтвор е на първо място от разрешените препарати за борба с болести и вредители при биологичното земеделие. Не съм се замисляла защо е така. Ще преровичкам биохимията, може там да пише нещо по въпроса.
                      Биото съвсем не означава, че не се използват препарати за растителна защита. Няма интензивно земеделие без любимата на свата наука.
                      А относно боба ... Мда, семейство бобови извършват симбиоза с азотофиксиращи бактерии, които се настаняват в грудките им и така обогатяват почвата с азот.
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

Тютюн, коприва, чесън и смрадлика....Но това пръскане е когато плодовете наядреят и започнат да мислят за узряване....

Сега не ли ги напръскаш със синичко, после два пъти против червеи и гнилоч, дърветата ще загинат за 2-3 години....

И аз така си мислех преди време, но като измъчих десетина дръвчета, разбрах за какво става реч....

И най - екологичните плодове и зеленчуци се пръскат и торят.....ГАРАНЦИЯ !
                        Сега се сетих, че ги мажеха с вар против всякакви таласъми, а пръскане май не им прилагаха. Баба правеше и много еко картофи - никакво пръскане и избиване на колорадския бръмбар на ръка. Лукът и беше само с естествен тор, но за доматите не помня - тях май дядо ги пръскаше със син камък, каквото там му останеше от лозето. Уф, спомени, а мен ме мързи
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Тютюн, коприва, чесън и смрадлика....Но това пръскане е когато плодовете наядреят и започнат да мислят за узряване....

Сега не ли ги напръскаш със синичко, после два пъти против червеи и гнилоч, дърветата ще загинат за 2-3 години....

И аз така си мислех преди време, но като измъчих десетина дръвчета, разбрах за какво става реч....

И най - екологичните плодове и зеленчуци се пръскат и торят.....ГАРАНЦИЯ !

Коментар

Блазе ти ...
                            Напръска ли дръвчетата ?
                            Ако не си, го направи...
                            1 % разтвор на бордолезов разтвор - от върха до корените - обилно, докато не са цъфнали....

Приятна работа !
                            Наздраве !
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Така ... Днес по икиндия пролетта била дошла.
                              Наздраве, че и тая година сколасахме да се фанем за зеленото!
                              Мечо

Коментар

А какво време се е отворило, само за настъпление! Опааа, грешка, исках да река само за пиене на теферич. Ама, като не ми кеф два дена подред. Та си копам.
                                Блазе ти ...
                                Напръска ли дръвчетата ?
                                Ако не си, го направи...

Приятна работа !
                                Наздраве !

Коментар

Working...
                                X