If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Претършувахме една мандра в Политиката, така че хапвайте на корем. Той ще се обади след Девети септември и ще иска му се плати, ама сега сме далеч от превратната дата, та мезайте.
Ей,как му завиждам...Пече се на слънце, копа си трънаците, сее си зарзавата и само се заглежда по млади булки с бели ризки, де отиват на къра....
Наздраве !
Къде видя млади булки по къра. Че и само по бели ризи. Да не те е ухапала по врата некоя вампирясала самодива. Булките наоколо са по терасите и ми гледат сеира как мия чергите с маркуч. Преди това пък пръсках като извънземен с маска на уста. А вместо завиждаш излез в некоя градинка на припек. Такова време не е за изпускане. Само дето не ти иде да копаш. А се налага. Днес 3-4 квадрата дано изкарам, че и много други дребни завъртляци ме чакат се овъртя около тях. Наздраве за овъртяните работи!
Тамън те прочета и тъпчото пак изключи. Нооо... ще ти напомням, че си работяга. Връчва ти се значка "За трудова доблест".
П.п. Прибра ли едрата третинка те наглежда докато работиш с вдъхновение и ти се радва?
Тц, не го пускат. Едно ято дофтурки и медицински сестри перпилят около него и която изпревари, му хака по една инжекция.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Човек да не пресади 5 сандъчета с мушкато. Веднага му лепвате етикет "работар".
Наздраве!
Тамън те прочета и тъпчото пак изключи. Нооо... ще ти напомням, че си работяга. Връчва ти се значка "За трудова доблест".
П.п. Прибра ли едрата третинка те наглежда докато работиш с вдъхновение и ти се радва?
Добре де, дееВа, как ги пръскате с всякакви химии и после ядете био??? Ми акълът не ми го побира, ама то ще да е сигурно от ракиеното убийство на мозАчни клетки, знам ли. Май имаше някакъв треволяк, с който се правеше разтвор и можеше да се пръска екологично? Или пък се садяха разни растения, дето помагаха срещу вредители и/или наторяваха - баба например винаги садеше боб в редовете на лозето - казваше, че давал азот на почвата и е полезен
Повечето пръскала не вредят след даден срок. Лошото, че се тровя докато пръскам. Компа ми изключва на 5 минути. Сакатлък!
Коментар