А какво време се е отворило, само за настъпление! Опааа, грешка, исках да река само за пиене на теферич. Ама, като не ми кеф два дена подред. Та си копам.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
Ми...
Кафе с млекО и шкембе.. ?? Странна ралта....Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениедубрутру.
каве с мляко моля
Кафе с млекО и шкембе.. ?? Странна ралта....Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Вирус, грип, висока температура, алергия към лекарството за сваляне на температурата - болница, на системи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Да бе , да,,дипломатическа...
Човека копа дупки в студа, снега и калта а после чудно защо бил болен....
Коментар
-
Вирус, грип, висока температура, алергия към лекарството за сваляне на температурата - болница, на системи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Дипломатическа болест!Находчиво решение.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Амрозията действа като отрова на смъртните.
Наздраве!
П.П. Не се е баш затоплило времето, ама като си рекъл, че не е за червено вино, ще премина рязко на бяло такова.
Коментар
-
Време е да минеш на питието на боговете...
Времето се затопли и червеното вино не е за предпочитане....Боли глава....
Наздраве !
пп Всеки да се чука с каквото му е по ръка.....
Наздраве!
П.П. Не се е баш затоплило времето, ама като си рекъл, че не е за червено вино, ще премина рязко на бяло такова.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Дипломатическа болест!Находчиво решение.
Човека копа дупки в студа, снега и калта а после чудно защо бил болен....
Коментар
-
По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието болен. Инак той щеше да я свърши тая работа, че това му харесва. Сите китки у къщи са си негови.
Наздраве!
Коментар
-
Е, мое ли да си толкова припрян и да допуснеш четири граматични грешки в четирибуквена дума!? "Вино" е правилното изписване.
Наздраве!
Времето се затопли и червеното вино не е за предпочитане....Боли глава....
Наздраве !
пп Всеки да се чука с каквото му е по ръка.....
Коментар
-
Тъкмо започвах да е притеснявам, че от умора на ръчичките, няма да можеш да вдигаш чашата с бира...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Не, не съм ги прехвърляла от едно сандъче в друго. Само почвата подменях, че старата се беше изразходила откъм минерални вещества.
Наздраве!
Тъкмо започвах да е притеснявам, че от умора на ръчичките, няма да можеш да вдигаш чашата с бира...
Коментар
Коментар