IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

И ний също. Пък се фалеше, че твърде мързелива. Наздраве за цветята, де има кой се погрижи за тях! Другите и без това си цъфтят.
    По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието болен. Инак той щеше да я свърши тая работа, че това му харесва. Сите китки у къщи са си негови.
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Да те ожали човек...

Присаждала цветя....От една саксия в друга...УжасТ и мъка.....

Наздраве за работливите булки...!
      Не, не съм ги прехвърляла от едно сандъче в друго. Само почвата подменях, че старата се беше изразходила откъм минерални вещества.
      Наздраве!
      Мечо

Коментар

Какво ремонтираш ?
        На тераса слагам теракот. А нещо с наклона неразбории.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Днес извършвах твърде несвойствено за мен нещо - работих, пресаждайки цветята си. Още не мога да се начудя на мене си.
          Наздраве!
          И ний също. Пък се фалеше, че твърде мързелива. Наздраве за цветята, де има кой се погрижи за тях! Другите и без това си цъфтят.

Коментар

Днес извършвах твърде несвойствено за мен нещо - работих, пресаждайки цветята си. Още не мога да се начудя на мене си.
            Наздраве!
            Да те ожали човек...

Присаждала цветя....От една саксия в друга...УжасТ и мъка.....

Наздраве за работливите булки...!

Коментар

• Днес извърших твърде несвойствено за мен нещо - работих, пресаждайки цветята си. Още не мога да се начудя на мене си.
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Пием актуално с майстори разни. Добре че не за пръв път, щото иначе като си плащаме не се преглъща лесно. Наздраве за майсторските подобрения и последващото опиянение.
                Какво ремонтираш ?

Коментар

Добро утро !
                  Как сте в кръчмата ?
                  Ни пиете, ни хапвате, ни .....се хвалите.....
                  Наздраве !

пп Добре, че утре сме на работа, та да починем.....
                  Пием актуално с майстори разни. Добре че не за пръв път, щото иначе като си плащаме не се преглъща лесно. Наздраве за майсторските подобрения и последващото опиянение.

Коментар

• Добро утро !
                    Как сте в кръчмата ?
                    Ни пиете, ни хапвате, ни .....се хвалите.....
                    Наздраве !

пп Добре, че утре сме на работа, та да починем.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Николайко Перник Разгледай мнение

Красива картинка, пуснах слюнки и май скоро ще се разходя до кварталната кръчма...

Това отляво кюрасо под мента ли е?
                      А вдясно джинстоник?
                      Ти да не ме взе за коктейлмен? Синьото може да бъде горе-долу идентифицирано, другите - има различни варианти. Наздраве за отъпяващата ни ракийка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                        Малко се пие в тази държава! Затова пък много се говори за пиене. А който много говори, зло не мисли, защото не му остава време. Освен когато съчетава пиенето с неговото обговаряне. Тогава все гледа да напие пиенето на партньора докато върви лакардията за напитките и тяхната употреба.

Красива картинка, пуснах слюнки и май скоро ще се разходя до кварталната кръчма...

Това отляво кюрасо под мента ли е?
                        А вдясно джинстоник?

Коментар

Не малко, а в умерени количества. Макар че, това понятие има твърде разтегливи граници.
                          Наздраве!
                          Малко се пие, що ако вярваме на груювата статия, у нас не би трябвало всеки толкова много акъл да дава. Айде, че отпътувам към залежите с ракия.
                          Почерпка по тоя случай:
                          https://www.youtube.com/watch?v=AIR5XPWK3Vk

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            Грозданката бил вредна, ако се пият повече от 40 мл дневно - а аз се смеех на чичо, че е само на 2х30, пък то...
                            Затова дядо си пиеше по половинка ракия и беше здрав като бик - мечатя си да съм като него, ако доживея годините му
                            Питах се аз, защо затъпявам от дваесетина години? Дотолкова съм затъпял, че си деля ракията с компания не толкова затъпели. И то се получава порочен крът - ту те отъпяват и черпят, ту аз.

Коментар

• Грозданката бил вредна, ако се пият повече от 40 мл дневно - а аз се смеех на чичо, че е само на 2х30, пък то...
                              Затова дядо си пиеше по половинка ракия и беше здрав като бик - мечатя си да съм като него, ако доживея годините му
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                                Малко се пие в тази държава! Затова пък много се говори за пиене. А който много говори, зло не мисли, защото не му остава време. Освен когато съчетава пиенето с неговото обговаряне. Тогава все гледа да напие пиенето на партньора докато върви лакардията за напитките и тяхната употреба.
                                Не малко, а в умерени количества. Макар че, това понятие има твърде разтегливи граници.
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X