Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Добре де, дееВа, как ги пръскате с всякакви химии и после ядете био??? Ми акълът не ми го побира, ама то ще да е сигурно от ракиеното убийство на мозАчни клетки, знам ли. Май имаше някакъв треволяк, с който се правеше разтвор и можеше да се пръска екологично? Или пък се садяха разни растения, дето помагаха срещу вредители и/или наторяваха - баба например винаги садеше боб в редовете на лозето - казваше, че давал азот на почвата и е полезен
Биото съвсем не означава, че не се използват препарати за растителна защита. Няма интензивно земеделие без любимата на свата наука.
А относно боба ... Мда, семейство бобови извършват симбиоза с азотофиксиращи бактерии, които се настаняват в грудките им и така обогатяват почвата с азот.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Тютюн, коприва, чесън и смрадлика....Но това пръскане е когато плодовете наядреят и започнат да мислят за узряване....
Сега не ли ги напръскаш със синичко, после два пъти против червеи и гнилоч, дърветата ще загинат за 2-3 години....
И аз така си мислех преди време, но като измъчих десетина дръвчета, разбрах за какво става реч....
И най - екологичните плодове и зеленчуци се пръскат и торят.....ГАРАНЦИЯ !Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Добре де, дееВа, как ги пръскате с всякакви химии и после ядете био??? Ми акълът не ми го побира, ама то ще да е сигурно от ракиеното убийство на мозАчни клетки, знам ли. Май имаше някакъв треволяк, с който се правеше разтвор и можеше да се пръска екологично? Или пък се садяха разни растения, дето помагаха срещу вредители и/или наторяваха - баба например винаги садеше боб в редовете на лозето - казваше, че давал азот на почвата и е полезен
Сега не ли ги напръскаш със синичко, после два пъти против червеи и гнилоч, дърветата ще загинат за 2-3 години....
И аз така си мислех преди време, но като измъчих десетина дръвчета, разбрах за какво става реч....
И най - екологичните плодове и зеленчуци се пръскат и торят.....ГАРАНЦИЯ !
Коментар
-
Блазе ти ...
Напръска ли дръвчетата ?
Ако не си, го направи...
1 % разтвор на бордолезов разтвор - от върха до корените - обилно, докато не са цъфнали....
Приятна работа !
Наздраве !Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеА какво време се е отворило, само за настъпление! Опааа, грешка, исках да река само за пиене на теферич. Ама, като не ми кеф два дена подред. Та си копам.
Напръска ли дръвчетата ?
Ако не си, го направи...
1 % разтвор на бордолезов разтвор - от върха до корените - обилно, докато не са цъфнали....
Приятна работа !
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
Ми...
Кафе с млекО и шкембе.. ?? Странна ралта....Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениедубрутру.
каве с мляко моля
Кафе с млекО и шкембе.. ?? Странна ралта....Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Вирус, грип, висока температура, алергия към лекарството за сваляне на температурата - болница, на системи.
Коментар
-
Да бе , да,,дипломатическа...
Човека копа дупки в студа, снега и калта а после чудно защо бил болен....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Вирус, грип, висока температура, алергия към лекарството за сваляне на температурата - болница, на системи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Дипломатическа болест!Находчиво решение.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар