IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

София е на пътя на гръмотевичните бури. Така си зареждаме акумулаторите, ако не знаеш. А ти впрегна ли ветъро ти прави ток? - Нье! Щото е непостоянен. А от вълните? - Пак Нье! Щото са мижави. Кво ми са фалиш с климат? Само ви соли стените на къщите. И вас осолява. Да сте по-вкусни кога си правим гаргара - гааааааа....
    Малейййй, ква суша ударила у моя двор! Японската върбичка листенцата й изсъхнали и спаружили, макар до чешмата да е. Ма, като няма кой да я пуска. Тук съвсем леко препръскало, докато в Софето яко си валя. Сега ще трябва дежуря с маркуча.
    Още един труженик. А бе, много сте работни, бре!!!
    Наздраве!

П.П. Глицинията ми сичката са фанала. Пуснала ластари по метър и горница. Другия път ще я снимам, те дразня. Твоята нали никва я нямаше!?
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      Де го оня Паяк,да не го отнесе "хубавото време" в големото село,де ми промотираше
      София е на пътя на гръмотевичните бури. Така си зареждаме акумулаторите, ако не знаеш. А ти впрегна ли ветъро ти прави ток? - Нье! Щото е непостоянен. А от вълните? - Пак Нье! Щото са мижави. Кво ми са фалиш с климат? Само ви соли стените на къщите. И вас осолява. Да сте по-вкусни кога си правим гаргара - гааааааа....
      Малейййй, ква суша ударила у моя двор! Японската върбичка листенцата й изсъхнали и спаружили, макар до чешмата да е. Ма, като няма кой да я пуска. Тук съвсем леко препръскало, докато в Софето яко си валя. Сега ще трябва дежуря с маркуча.

Коментар

• Добра нощ https://m.youtube.com/watch?v=9Pes54J8PVw и лека нощ!
        Или може би добро утро

Коментар

• Де го оня Паяк,да не го отнесе "хубавото време" в големото село,де ми промотираше
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Тая снимка е от историческия музей в Копенхаген....
            Такъв гръмогласен смях се изтръгна от мен като я видях, че стреснах някакви дето си шушукаха учудено - уплашени....
            Даже от тогава имам леко изтръпване на малкия пръст, че жената ме настъпи и леко завъртя подметката за да хване декиш, че беше слабичка тогава...
            ( сега пак е слабичка де....пу, пу дано да не чете форума...)

пп как да дойде жиотното, кът не може да ходи и лети а само плува и пълзи....?

Ц! Не е от Копенхаген. От друг континент е.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              И аз, и аз.... Явно се забавляваме по различен начин .... Наздраве ! Чичо, нали си имаш една, защо ти са 2 !?))) търсиш си белята ли !?)))))))))

Те - това е грешката, която допускат всички жени! Защо му са ДВЕ? Дори две няма да му стигнат!

Обяснявам: Природата-майка е създала мъжа, именно затова - да увеличава прираста на това интелигентно, мислещо, разумно същество на Земята. Нека си послужа с прости примери от природата: работливата пчела събирайки цветен прашец - едновременно опрашва милиони растения, които /може би/ дават и богатата реколта в ранчото на Чичо... Може би тук ще бъде зададен въпросът - а какво опрашва търтеят? На провокационни въпроси няма да се спирам! По същият начин - вятърът разнася семената на много растения..., ако и - голяма част от тях да не ни дават плодове..., но тези растения са част от природното многообразие, което създава условията за живот на човека...

Та, има мноооого подобни примери, с които се доказва НЕОБХОДИМОСТТА - мъжът постоянно да върши онова, за което природата го е дарила с някои органи, които го правят с различно телосложение, сравнено със своята/те партньорка/и.

Няма да се спирам на другата разновидност на отношенията мъж-жена, когато една жена търси повече партньори от мъжки пол. Този феномен ще оставя на дамите, които изказват своите мнения тук...

Благодаря за вниманието, с което разгледахте обосновката на мъжката гледна точка.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

А ..., кат та чета как косиш и копаш у Дивото, аз съществена отлика не виждам. Има една, де - ти ползваш услугите на сръбския оператор, а по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадие е възможно да ползва румънския. Знае ли човек.
                Наздраве!
                При него всичко цъфти и ражда , а при мен съхне и вехне....

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Хммм... Тя да не е червей, че да допълзи? Ми - давай го по-романтично, де, с повече фантазия...

Друго е, ако русалката ти изпляска в ръцете... ))

Все пак, внимавай какво си пожелаваш, защото може да допълзи и тая "русалка"..., ама зная, че в началото ще се обърнеш на другата страна и ще помислиш, че е само лош сън..., ама после - като те налази - може да подскочиш и вече да не дириш русалки, а компромисът - след стреса - да е само в полза, например на някоя леля... ))

Тая снимка е от историческия музей в Копенхаген....
                  Такъв гръмогласен смях се изтръгна от мен като я видях, че стреснах някакви дето си шушукаха учудено - уплашени....
                  Даже от тогава имам леко изтръпване на малкия пръст, че жената ме настъпи и леко завъртя подметката за да хване декиш, че беше слабичка тогава...
                  ( сега пак е слабичка де....пу, пу дано да не чете форума...)

пп как да дойде жиотното, кът не може да ходи и лети а само плува и пълзи....?

Коментар

А ти си му говорител. Така ли да разбирам!?
                    Наздраве!
                    Ами, говорител, хм? Ползвам го за прикритие. Да се чудиш с кой от двамата да започнеш. Макар че определено не става за наперен ъгъл в триъгълник. Сигурно се е квалифицирал като права допирателна.

Коментар

И ябълки ли имаш бре ..?
                      Тва не е честно !

Наздраве и с кеф да си го пиете !
                      Не само аз та дразна. Гледам и Кака се школувала. Сега остава се похвали със смокини. Не че при мен няма, но мьнечки още и измръзват. Иначе щях да припявам за смокинова. Макар че едва ли някога ще узреят дотолкова.

Коментар

И аз, и аз....
                        Явно се забавляваме по различен начин ....

Наздраве !

пп Събудих от някакъв гърмеж.....Поглеждам навън - буря ....
                        Еххх, викам си...Сега една русалка да допълзи.....
                        А ..., кат та чета как косиш и копаш у Дивото, аз съществена отлика не виждам. Има една, де - ти ползваш услугите на сръбския оператор, а по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадие е възможно да ползва румънския. Знае ли човек.
                        Наздраве!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• И аз, и аз.... Явно се забавляваме по различен начин .... Наздраве !
                          Първоначално изпратено от Чичо
                          пп Събудих от някакъв гърмеж.....Поглеждам навън - буря .... Еххх, викам си...Сега една русалка да допълзи.....
                          Чичо, нали си имаш една, защо ти са 2 !?))) търсиш си белята ли !?)))))))))
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

И аз, и аз....

Наздраве !

Хммм... Тя да не е червей, че да допълзи? Ми - давай го по-романтично, де, с повече фантазия...

Друго е, ако русалката ти изпляска в ръцете... ))

Все пак, внимавай какво си пожелаваш, защото може да допълзи и тая "русалка"..., ама зная, че в началото ще се обърнеш на другата страна и ще помислиш, че е само лош сън..., ама после - като те налази - може да подскочиш и вече да не дириш русалки, а компромисът - след стреса - да е само в полза, например на някоя леля... ))

Коментар

Има, има ... и други плодове и зеленчуци. Нали съм ти споделяла, че по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието обича да се забавлява.
                              Наздраве!
                              И аз, и аз....

Наздраве !

Коментар

• А Колчо не се е появявал отдавна, може да са закарали бебето някъде на хладно и затова не се обажда, да са здрави и да пише като се върне. Като се върне във форума вероятно ще има и повод за писане, като си види портфейла и индекса, че е вече над 720))))
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X