IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

А ти си му говорител. Така ли да разбирам!?
    Наздраве!
    Ами, говорител, хм? Ползвам го за прикритие. Да се чудиш с кой от двамата да започнеш. Макар че определено не става за наперен ъгъл в триъгълник. Сигурно се е квалифицирал като права допирателна.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

И ябълки ли имаш бре ..?
      Тва не е честно !

Наздраве и с кеф да си го пиете !
      Не само аз та дразна. Гледам и Кака се школувала. Сега остава се похвали със смокини. Не че при мен няма, но мьнечки още и измръзват. Иначе щях да припявам за смокинова. Макар че едва ли някога ще узреят дотолкова.

Коментар

И аз, и аз....
        Явно се забавляваме по различен начин ....

Наздраве !

пп Събудих от някакъв гърмеж.....Поглеждам навън - буря ....
        Еххх, викам си...Сега една русалка да допълзи.....
        А ..., кат та чета как косиш и копаш у Дивото, аз съществена отлика не виждам. Има една, де - ти ползваш услугите на сръбския оператор, а по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадие е възможно да ползва румънския. Знае ли човек.
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• И аз, и аз.... Явно се забавляваме по различен начин .... Наздраве !
          Първоначално изпратено от Чичо
          пп Събудих от някакъв гърмеж.....Поглеждам навън - буря .... Еххх, викам си...Сега една русалка да допълзи.....
          Чичо, нали си имаш една, защо ти са 2 !?))) търсиш си белята ли !?)))))))))
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

И аз, и аз....

Наздраве !

Хммм... Тя да не е червей, че да допълзи? Ми - давай го по-романтично, де, с повече фантазия...

Друго е, ако русалката ти изпляска в ръцете... ))

Все пак, внимавай какво си пожелаваш, защото може да допълзи и тая "русалка"..., ама зная, че в началото ще се обърнеш на другата страна и ще помислиш, че е само лош сън..., ама после - като те налази - може да подскочиш и вече да не дириш русалки, а компромисът - след стреса - да е само в полза, например на някоя леля... ))

Коментар

Има, има ... и други плодове и зеленчуци. Нали съм ти споделяла, че по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието обича да се забавлява.
              Наздраве!
              И аз, и аз....

Наздраве !

Коментар

• А Колчо не се е появявал отдавна, може да са закарали бебето някъде на хладно и затова не се обажда, да са здрави и да пише като се върне. Като се върне във форума вероятно ще има и повод за писане, като си види портфейла и индекса, че е вече над 720))))
                Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                  Н2О ...в различни комбинации )
                  браво, и аз казах не на алкохола. Днес може с тараторче, така или иначе сами се бият с бирата)))
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

И ябълки ли имаш бре ..?
                    Тва не е честно !

Има, има ... и други плодове и зеленчуци. Нали съм ти споделяла, че по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието обича да се забавлява.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

Тцъ! В никъв случай
                      Наздраве!

П.П. Ябълки. Ще ги нося на преса, за да направят от тях натурален цок.
                      И ябълки ли имаш бре ..?
                      Тва не е честно !

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

На такова барбекю, ако не туриш една хубава мръвка, та ако ще и риба да е, плюс някакъв алкохол, язък ти за труда кво като е жега, аз свинско си жуля и на 40+ градуса, да не съм мюсли, че да ми е проблем? А и ракията върви - след като цял ден си бил в жегата, вечерта пускаш един маркуч да ти хлади на краката и си готов. Само комари да нямаше, но пълното щастие винаги се отлага за друг момент
                        Свинска вратна пържола и два, три картофа. Ракията и бирата у къщи, че там на климатик напиването е по-безопасно.
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

Нали няма да пишеш, че ще те уплаши един шланг......

пп И ся кво ще бере лирическата героиня "Момата" ?
                          Тцъ! В никъв случай
                          Наздраве!

П.П. Ябълки. Ще ги нося на преса, за да направят от тях натурален цок.
                          Мечо

Коментар

Баш тъй!

П.П. В събота и неделя температурите ми се сториха изключително подходящи за запалване на къпината и другите бурени, де по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието ги окоси тея дни. Много хубава димка се получи. Смятам, че успяхме да опушим полвин село.
                            Добре, че предвидливо бях запознала главния комисар на пожарната за очакваното събитие и нямаше посещения от сборна китка млади и не твърде млади пожарникари.
                            На такова барбекю, ако не туриш една хубава мръвка, та ако ще и риба да е, плюс някакъв алкохол, язък ти за труда кво като е жега, аз свинско си жуля и на 40+ градуса, да не съм мюсли, че да ми е проблем? А и ракията върви - след като цял ден си бил в жегата, вечерта пускаш един маркуч да ти хлади на краката и си готов. Само комари да нямаше, но пълното щастие винаги се отлага за друг момент
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Баш тъй!

П.П. В събота и неделя температурите ми се сториха изключително подходящи за запалване на къпината и другите бурени, де по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието ги окоси тея дни. Много хубава димка се получи. Смятам, че успяхме да опушим полвин село.
                              Добре, че предвидливо бях запознала главния комисар на пожарната за очакваното събитие и нямаше посещения от сборна китка млади и не твърде млади пожарникари.
                              Нали няма да пишеш, че ще те уплаши един шланг......

пп И ся кво ще бере лирическата героиня "Момата" ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                                Чиче би запитал, дали не ти излезнал късметя почерпиш с баница? Не аз, Чиче би питал.
                                А ти си му говорител. Така ли да разбирам!?
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X