IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя)
    Н2О ...в различни комбинации )
    браво, и аз казах не на алкохола. Днес може с тараторче, така или иначе сами се бият с бирата)))
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

И ябълки ли имаш бре ..?
      Тва не е честно !

Наздраве и с кеф да си го пиете !
      Има, има ... и други плодове и зеленчуци. Нали съм ти споделяла, че по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието обича да се забавлява.
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Тцъ! В никъв случай
        Наздраве!

П.П. Ябълки. Ще ги нося на преса, за да направят от тях натурален цок.
        И ябълки ли имаш бре ..?
        Тва не е честно !

Наздраве и с кеф да си го пиете !

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

На такова барбекю, ако не туриш една хубава мръвка, та ако ще и риба да е, плюс някакъв алкохол, язък ти за труда кво като е жега, аз свинско си жуля и на 40+ градуса, да не съм мюсли, че да ми е проблем? А и ракията върви - след като цял ден си бил в жегата, вечерта пускаш един маркуч да ти хлади на краката и си готов. Само комари да нямаше, но пълното щастие винаги се отлага за друг момент
          Свинска вратна пържола и два, три картофа. Ракията и бирата у къщи, че там на климатик напиването е по-безопасно.
          Наздраве!
          Мечо

Коментар

Нали няма да пишеш, че ще те уплаши един шланг......

пп И ся кво ще бере лирическата героиня "Момата" ?
            Тцъ! В никъв случай
            Наздраве!

П.П. Ябълки. Ще ги нося на преса, за да направят от тях натурален цок.
            Мечо

Коментар

Баш тъй!

П.П. В събота и неделя температурите ми се сториха изключително подходящи за запалване на къпината и другите бурени, де по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието ги окоси тея дни. Много хубава димка се получи. Смятам, че успяхме да опушим полвин село.
              Добре, че предвидливо бях запознала главния комисар на пожарната за очакваното събитие и нямаше посещения от сборна китка млади и не твърде млади пожарникари.
              На такова барбекю, ако не туриш една хубава мръвка, та ако ще и риба да е, плюс някакъв алкохол, язък ти за труда кво като е жега, аз свинско си жуля и на 40+ градуса, да не съм мюсли, че да ми е проблем? А и ракията върви - след като цял ден си бил в жегата, вечерта пускаш един маркуч да ти хлади на краката и си готов. Само комари да нямаше, но пълното щастие винаги се отлага за друг момент
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Баш тъй!

П.П. В събота и неделя температурите ми се сториха изключително подходящи за запалване на къпината и другите бурени, де по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието ги окоси тея дни. Много хубава димка се получи. Смятам, че успяхме да опушим полвин село.
                Добре, че предвидливо бях запознала главния комисар на пожарната за очакваното събитие и нямаше посещения от сборна китка млади и не твърде млади пожарникари.
                Нали няма да пишеш, че ще те уплаши един шланг......

пп И ся кво ще бере лирическата героиня "Момата" ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                  Чиче би запитал, дали не ти излезнал късметя почерпиш с баница? Не аз, Чиче би питал.
                  А ти си му говорител. Така ли да разбирам!?
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

Добро утро !
                    Тръгнах към вилата, но акумулаторът дал фира.....Мислех, че само студа му взема здравето, но се оказа, че и на жега не понася....
                    Звънят от работата....Начи, отпуската и тя ще даде фира....( засега няма да го вдигам....)

Грую, кви са теж тежки питиета ?
                    Щом ги можеш - Наздраве !
                    Успешна седмица на работарите ! За мързеливите винаги е успешна !
                    Баш тъй!

Мечо

Коментар

• Добро утро.
                      Приятна и топла седмица
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Добро утро !
                        Тръгнах към вилата, но акумулаторът дал фира.....Мислех, че само студа му взема здравето, но се оказа, че и на жега не понася....
                        Звънят от работата....Начи, отпуската и тя ще даде фира....( засега няма да го вдигам....)

Грую, кви са теж тежки питиета ?
                        Щом ги можеш - Наздраве !
                        Успешна седмица на работарите ! За мързеливите винаги е успешна !

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Как сте банда? Кво пиете в тази жега?
                          аз, понже бях в Санданския регион на 41-42 градуса без климатик, та на обяд пия ракия, а вечер - уиски. После докъм 4-5 сутринта нямам заспиване, а тъкмо заспя и децата вземат, че се събудят. Ма те поне са душички - от 21 до 9 часа си спят плътно и изобщо не ги бърка ни жега, ни нищо.
                          Само да не пия тъпата кола, ако успея да я сменя с вода, ще е много по-дибре, но така пък не ми върви уискито.
                          Иначе пробвах да си направя една система за водна мъгла - пълен боклук, никаква работа не върши...
                          Наздраве и лека
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Н2О
                            ...в различни комбинации )

Коментар

• Големи мърморковци, брее...жегаво им било, ми кат падаха градушки допреди 20 дни...
                              Аз над 40градуса вече не издребнявам колко точно нагоре още е отчела скалата....кефя се на фри сауна и търся делфините де са ))

Хубава седмица, Кръчмата

Коментар

Коментар

Working...
                                X