Първоначално изпратено от съни(тя)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
И ябълки ли имаш бре ..?
Тва не е честно !
Наздраве и с кеф да си го пиете !.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Тцъ! В никъв случай
Наздраве!
П.П. Ябълки. Ще ги нося на преса, за да направят от тях натурален цок.
Тва не е честно !
Наздраве и с кеф да си го пиете !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
На такова барбекю, ако не туриш една хубава мръвка, та ако ще и риба да е, плюс някакъв алкохол, язък ти за трудакво като е жега, аз свинско си жуля и на 40+ градуса, да не съм мюсли, че да ми е проблем? А и ракията върви - след като цял ден си бил в жегата, вечерта пускаш един маркуч да ти хлади на краката и си готов. Само комари да нямаше, но пълното щастие винаги се отлага за друг момент
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Нали няма да пишеш, че ще те уплаши един шланг......
пп И ся кво ще бере лирическата героиня "Момата" ?
Наздраве!
П.П. Ябълки. Ще ги нося на преса, за да направят от тях натурален цок.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Баш тъй!
П.П. В събота и неделя температурите ми се сториха изключително подходящи за запалване на къпината и другите бурени, де по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието ги окоси тея дни. Много хубава димка се получи. Смятам, че успяхме да опушим полвин село.
Добре, че предвидливо бях запознала главния комисар на пожарната за очакваното събитие и нямаше посещения от сборна китка млади и не твърде млади пожарникари.кво като е жега, аз свинско си жуля и на 40+ градуса, да не съм мюсли, че да ми е проблем? А и ракията върви - след като цял ден си бил в жегата, вечерта пускаш един маркуч да ти хлади на краката и си готов. Само комари да нямаше, но пълното щастие винаги се отлага за друг момент
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Баш тъй!
П.П. В събота и неделя температурите ми се сториха изключително подходящи за запалване на къпината и другите бурени, де по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието ги окоси тея дни. Много хубава димка се получи. Смятам, че успяхме да опушим полвин село.
Добре, че предвидливо бях запознала главния комисар на пожарната за очакваното събитие и нямаше посещения от сборна китка млади и не твърде млади пожарникари.
пп И ся кво ще бере лирическата героиня "Момата" ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЧиче би запитал, дали не ти излезнал късметя почерпиш с баница? Не аз, Чиче би питал.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Тръгнах към вилата, но акумулаторът дал фира.....Мислех, че само студа му взема здравето, но се оказа, че и на жега не понася....
Звънят от работата....Начи, отпуската и тя ще даде фира....( засега няма да го вдигам....)
Грую, кви са теж тежки питиета ?
Щом ги можеш - Наздраве !
Успешна седмица на работарите ! За мързеливите винаги е успешна !
Добре, че предвидливо бях запознала главния комисар на пожарната за очакваното събитие и нямаше посещения от сборна китка млади и не твърде млади пожарникари.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро !
Тръгнах към вилата, но акумулаторът дал фира.....Мислех, че само студа му взема здравето, но се оказа, че и на жега не понася....
Звънят от работата....Начи, отпуската и тя ще даде фира....( засега няма да го вдигам....)
Грую, кви са теж тежки питиета ?
Щом ги можеш - Наздраве !
Успешна седмица на работарите ! За мързеливите винаги е успешна !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКак сте банда? Кво пиете в тази жега?
Само да не пия тъпата кола, ако успея да я сменя с вода, ще е много по-дибре, но така пък не ми върви уискито.
Иначе пробвах да си направя една система за водна мъгла - пълен боклук, никаква работа не върши...
Наздраве и лекаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКак сте банда? Кво пиете в тази жега?
...в различни комбинации)
Коментар
Коментар