IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Как сте банда? Кво пиете в тази жега?
    Бира
    След обяд пих една чаша, но само пот и мъка. Теглих един душ, дремнах 1 час и сега повтарям упражнението....Втора чаша пия и вече е по-добре...

Наздраве !

Коментар

• Как сте банда? Кво пиете в тази жега?

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
        Чиче би запитал, дали не ти излезнал късметя почерпиш с баница? Не аз, Чиче би питал.
        Аз бих попитал само ако ходи да бере къпини...Ти си по децата, дет бозаят мляко...

пп Верно ме дразниш...При мен няма нищо....Ама абсолютно нищо...Едно голямо нищо.....
        Имаше две сливи и онзи ден ги няма - а още си бяха напълно зелени....
        Ноо, вече съм спокоен...Тянка ме покани да напълня малко стока в Чужденеция....Ще взема бусана един познат и ще замина...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Не ми се отваряй! Луциферът още не ви се е разминал. Скоро ще се пържиш в собствен сос.
          Наздраве!

П.П. Снощи ходих да си взема прясното мляко от едно село, почти в Балканя. В 21:30 времето беше приятно прохладно, лек ветрец, щурци, аромат на сено.
          Наздраве!
          Чиче би запитал, дали не ти излезнал късметя почерпиш с баница? Не аз, Чиче би питал.

Коментар

Не ми се отваряй! Луциферът още не ви се е разминал. Скоро ще се пържиш в собствен сос.
            Наздраве!

П.П. Снощи ходих да си взема прясното мляко от едно село, почти в Балканя. В 21:30 времето беше приятно прохладно, лек ветрец, щурци, аромат на сено.
            Наздраве!
            Май няма, що требваше фино да косим, но при тая засуха кво да косиш. Той си го е опраскал миналата седмица с моторна коса. Отивам на вилата бера тиквички, чушки и доматки. Ала не оранжеви като чичовите. Прасковки, грозге и сини сливи също. А, и къпини. Друго да го издразна Чиче се не сещам, но иде есен, крушите и ябълките кършат клони от плод. Та даже и николко мушмули. Ще се омушмолявам. Наздраве, че и гроздето за ракия в тая жега ще вдигне захарта!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
              Тука им викаме горещници на тия дни,броят се на пръсти през годината
              Пак ще си говорим след седмица
              А и между другото мое се цопнем и разхладим, а вие?
              При нас разхлаждането е по-сигурно що рекичките по-хладни. И по-мръсни. И по-цветни. Излизаме от тях като хипари.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Добро утро !
                На мен ми е добре...25 в едната стая и като ми стане хладно отивам да подремна в другата на 28....
                Цял ден съм на айран и малко ми писна...Сега си сипах чаша студена бира с фъстъчки и поглеждам през прозореца....
                Не е за мъже !
                Може би утре ще отида за 2-3 дни до вилата, но все още не съм решил.....40 градуса в Драгоман !!!
                Бананя ще отглеждам скоро......Всичко друго е дало фира.....
                Наздраве !

пп Да ева тоз доц Рачев.....
                Бананя и той вода иска. Впрочем, добре си се ориентирал. Растението - многогодишна трева. Есента го режеш издъно и на пролет пораства ново растение.
                Наздраве!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

Хемчо, кво става с прохладното лято в Бургас - 37 гр.? Каке, как е в Габруу - 36 гр.? При нас в Софето е свежо, само 35 гр. Наздраве за Сахара!
                  Наздраве!

Наздраве!
                  Мечо

Коментар

• Добро утро !
                    На мен ми е добре...25 в едната стая и като ми стане хладно отивам да подремна в другата на 28....
                    Цял ден съм на айран и малко ми писна...Сега си сипах чаша студена бира с фъстъчки и поглеждам през прозореца....
                    Не е за мъже !
                    Може би утре ще отида за 2-3 дни до вилата, но все още не съм решил.....40 градуса в Драгоман !!!
                    Бананя ще отглеждам скоро......Всичко друго е дало фира.....
                    Наздраве !

пп Да ева тоз доц Рачев.....

Коментар

• Тука им викаме горещници на тия дни,броят се на пръсти през годината
                      Пак ще си говорим след седмица
                      А и между другото мое се цопнем и разхладим, а вие?
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Хемчо, кво става с прохладното лято в Бургас - 37 гр.? Каке, как е в Габруу - 36 гр.? При нас в Софето е свежо, само 35 гр. Наздраве за Сахара!

Коментар

Днес голям празник. Цял ден дебна небето да се отвори, че да си довърша пожеланията към едни люде, вписани в един списък. Май ще те включвам и теб в разширения.
                          Наздраве!
                          Да не би да сваляш с бумеранг самолетчетата, кои фърчат отгоре? И ще искаш помощ да пуцам и аз отдоле? Знайш ли, че за малко да посета хабитата, та затова пусках димни завеси от десетина дни. Ама много горещо! Нъц-здраве!

Коментар

Добрутро! Хемилио проговори на атлантски. Спомен от предишен живот. Или Кака му влияе зле с разни увъртяни термини. Говорете на разбираем български. Например, пие ми се, та чак косми щръкват. Или пък, сипете да текне. Кратко и разбираемо!
                            A. Vivaldi Concerti da camera 2/2
                            https://www.youtube.com/watch?v=_6nuQB3BbpI
                            Днес голям празник. Цял ден дебна небето да се отвори, че да си довърша пожеланията към едни люде, вписани в един списък. Май ще те включвам и теб в разширения.
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

• Добрутро! Хемилио проговори на атлантски. Спомен от предишен живот. Или Кака му влияе зле с разни увъртяни термини. Говорете на разбираем български. Например, пие ми се, та чак косми щръкват. Или пък, сипете да текне. Кратко и разбираемо!
                              A. Vivaldi Concerti da camera 2/2
                              https://www.youtube.com/watch?v=_6nuQB3BbpI
                              Last edited by Trakatrak'; 06.08.2017, 11:49.

Коментар

• Айде наздраветоооо.....

Homo imbibiens
                                Last edited by hemilio; 06.08.2017, 02:35.
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X