Пилон убаво, ма да помислиме коя ше е котката.Коя ше се лъзга по пилона.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Начи пиРона не требе да се сменя. А ако наистина е монтиран пилон докато ме нема, напрао не е истина - всичко на пилона разсейва от пиьенето, а като не се пие как требе се замислям за дългосрочните ми позиции и политика. А като погледнем у политиката и напрао мви се излиза от форумо!
Наздраве - коняче, узо, виски - кой каквото му душа иска!
Арна да ви е неделата!И това ще мине ...
Коментар
-
Слет кратко, летно присъствие в летния офис на обекта,
права Български Охтобер фес... !!!
Пелона е заменен с некелиран, нъръзважеещ матрял, с повешено приплъзване при по-ниска температура ...
налЕ ..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСетихте се да се отбиете пак.Серсеми.И к'во се пие днеска?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеЕй, кръчмата живнала, я наздраве, че днес на реалния обяд нещо бирата беше .... Не съм пил от кон, баща ми е лекуван, ама ич не беше за добавка на убав обед.
Тука да се лее Шшшшшшшуменско!
Бъчвите са пълни, виното се прави ... остава Колето да направи един козметичен ремонт на залата - да смени пилона, че нещо ръждясал ..., една каминка да спретне в ъгъла ... такива елементарни неща и да се подготвим за зимното пиеьне.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Може да ви се стори като реклама, но това май не е за пропускане
https://www.facebook.com/pages/Balka...54433891427040
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМиналта година. Как си опущил новинатаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВа, че тя кога се ОБЕБИ ???Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБавачка за бебето ще търсим ле или ти сам ще се справиш?
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАко не докара Наталия от Монтевидео, не идвам при вазе !!!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИ балет Максимус.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЩо не кажете на Колчо да докара жива музика !!!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Предпочитаме да си търсим извинение за работа, а не обратното
Но, стига за работа в храма
Коментар
Коментар