If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Честит величав празник! Днес било Ден на мързела. На добронамерения, веселонастроен, творчески мързел. Ма, как са го избрали в големата жега да е?! Добре че Леля се излъгала направи палачинки, имаме кво да мезим днеска. Нема закачам цел ден Кака понеже й патронен ден. Наздраве едвам-едвам!
Види се то, не случайно барабаниш на тумбака. Чиче свири на чело, Кака с клепач, а ти на тъпано-тумбак. Трябва направите оркестър и да веселите Кръчмата. Може Малък Ванчо ви направи запис и да поздравява дамите в музикалната тема с вашите изпълнения.
П.п. Кака също може да прищраква ритмично със затвор и да произвежда патаклама и пушиляк. Чиче пък съобразителен, ще раздава на публиката домати чери, за да не ви замерят с по-големи домати.
Мързи ма. Пък и предпочитам да си пия питието на няква тиха музика, не на шумотевица.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добро утро,що не спите моми?
Да няма диня за дояждане?
Паяк,даже се осоляваме в лугата и после в калта,и кожата после става за тъпан
Види се то, не случайно барабаниш на тумбака. Чиче свири на чело, Кака с клепач, а ти на тъпано-тумбак. Трябва направите оркестър и да веселите Кръчмата. Може Малък Ванчо ви направи запис и да поздравява дамите в музикалната тема с вашите изпълнения.
П.п. Кака също може да прищраква ритмично със затвор и да произвежда патаклама и пушиляк. Чиче пък съобразителен, ще раздава на публиката домати чери, за да не ви замерят с по-големи домати.
ми добро ами ... утро, кат утро... яз, изметох и съм подрЕдил чашете на рафта... (мнооо бе, .... да му се невидат и чашите...) шкембето ври. бирата се поти. топъл хляп. ..
Колчооо, ...жив е той жив е... радвам се ...и добре дошел под родна стряха)))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
ми добро ами ...
утро, кат утро...
яз, изметох и съм подрЕдил чашете на рафта... (мнооо бе, .... да му се невидат и чашите...)
шкембето ври.
бирата се поти.
топъл хляп.
..
Коле , кафе дай. Силно , двойно и студена диня или сладолед
добро утро кръчма! ставайте и да ходим на работа))))
ми добро ами ...
утро, кат утро...
яз, изметох и съм подрЕдил чашете на рафта... (мнооо бе, .... да му се невидат и чашите...)
шкембето ври.
бирата се поти.
топъл хляп.
..
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар