IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
    Знам,че нежната част от човечеството дори и не подозира,за качествата на шкембето,затова си седи низвергнато в тенджерата,тогаз две за мен.
    Въобще не можеш да ме убедиш, че има каквито и да било качества, след като се слага много чесън, оцет и отровно люто, за да не се усеща първоначалният аромат и вкус на въпросното. Да не говорим за видът му. : D

Коментар

• Наздраве Леля))) направо си като съкровище) Като каза, че има много празнуващи, се замислих кои, но така се сетих, че един приятел, (много талантлив в приложната математика) има рожден ден, а от години се замота и си губи таланта из далечна австралия и е съвсем подходящо да го поздравя по случая, ще се мобилизирам да му пиша. А на останлите нетрезвеници - наздраве))))
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Знам,че нежната част от човечеството дори и не подозира,за качествата на шкембето,затова си седи низвергнато в тенджерата,тогаз две за мен.
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Днес явно много празнуващи. Всички пеят . Какво да се прави, специален е денят . Наздраве и от мен
          https://m.youtube.com/watch?v=DukFFN7NPxc

Коментар

• Хайде малко по-ведро кръчма!!!!)))) Канадските рокери ви изпращат поздрав!!!! https://www.youtube.com/watch?v=7Vqq...D73EFDCF7C7513 и за едно наздраве става дума да си кажем))))
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• И в тоз празничен ден за всички лентяи да работа аз, да поливам, да режа сухи клони, да полюлявам хамака! Защо? Позор! А срещу нази съседи боядисват в жегата къщата. Та можах да им раздам плакети за трудова доблест. Дребна компенсация. Добре че Кака пусна "Билет за луната" и като така, фанах и нея в прегрешение пред божеството Мързей. Наздраве и пак наздраве за несмисленото, ала осмислено офлянкване!
              П.п. Вдигането на наздравица нали не се брои за работа, а?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Предлагам, ударението да падне на лимонения кварц. И задължително да е студен.
                Наздраве, Lelq!
                Разбира се , че на него . Наздраве , tnm !

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Шкембе не , но една рибена чорба с мидена салата и чаша лимонен кварц.. Наздраве , Кръчма!
                  Предлагам, ударението да падне на лимонения кварц. И задължително да е студен.
                  Наздраве, Lelq!
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

Морген.
                    Горещо шкембе му е майката в жегата.
                    Сакам едно.
                    С много чейс и лЮТу
                    Шкембе не , но една рибена чорба с мидена салата и чаша лимонен кварц.. Наздраве , Кръчма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Нека дълго се помни какъв целеустремен галант съм бил.
                      Поназнавайки способностите на префронталния си кортекс - ще, ще.
                      Наздраве!

П.П. Последните изследвания сочат, дето тоз кортекс бил по-развит при дамите и от там идвала тяхната /зло/паметност.
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Трогната съм.
                        Наздраве!
                        Нека дълго се помни какъв целеустремен галант съм бил.

Коментар

Морген.
                          Сакам едно.
                          С много чейс и лЮТу
                          Мързи ни ти отсервираме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                            Честит величав празник! Днес било Ден на мързела. На добронамерения, веселонастроен, творчески мързел. Ма, как са го избрали в големата жега да е?! Добре че Леля се излъгала направи палачинки, имаме кво да мезим днеска. Нема закачам цел ден Кака понеже й патронен ден. Наздраве едвам-едвам!
                            Трогната съм.
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

• Морген.
                              Сакам едно.
                              С много чейс и лЮТу
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Честит величав празник! Днес било Ден на мързела. На добронамерения, веселонастроен, творчески мързел. Ма, как са го избрали в големата жега да е?! Добре че Леля се излъгала направи палачинки, имаме кво да мезим днеска. Нема закачам цел ден Кака понеже й патронен ден. Наздраве едвам-едвам!

Коментар

Working...
                                X