Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Наздраве Леля))) направо си като съкровище) Като каза, че има много празнуващи, се замислих кои, но така се сетих, че един приятел, (много талантлив в приложната математика) има рожден ден, а от години се замота и си губи таланта из далечна австралия и е съвсем подходящо да го поздравя по случая, ще се мобилизирам да му пиша. А на останлите нетрезвеници - наздраве))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Днес явно много празнуващи.Всички пеят . Какво да се прави, специален е денят . Наздраве и от мен
https://m.youtube.com/watch?v=DukFFN7NPxc
Коментар
-
Хайде малко по-ведро кръчма!!!!)))) Канадските рокери ви изпращат поздрав!!!! https://www.youtube.com/watch?v=7Vqq...D73EFDCF7C7513 и за едно наздраве става дума да си кажем))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
И в тоз празничен ден за всички лентяи да работа аз, да поливам, да режа сухи клони, да полюлявам хамака! Защо? Позор! А срещу нази съседи боядисват в жегата къщата. Та можах да им раздам плакети за трудова доблест. Дребна компенсация. Добре че Кака пусна "Билет за луната" и като така, фанах и нея в прегрешение пред божеството Мързей. Наздраве и пак наздраве за несмисленото, ала осмислено офлянкване!
П.п. Вдигането на наздравица нали не се брои за работа, а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Предлагам, ударението да падне на лимонения кварц. И задължително да е студен.
Наздраве, Lelq!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Шкембе не , но една рибена чорба с мидена салата и чаша лимонен кварц.. Наздраве , Кръчма!
Наздраве, Lelq!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМорген.
Горещо шкембе му е майката в жегата.
Сакам едно.
С много чейс и лЮТу
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Нека дълго се помни какъв целеустремен галант съм бил.
Наздраве!
П.П. Последните изследвания сочат, дето тоз кортекс бил по-развит при дамите и от там идвала тяхната /зло/паметност.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Трогната съм.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМорген.
Горещо шкембе му е майката в жегата.
Сакам едно.
С много чейс и лЮТу
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЧестит величав празник! Днес било Ден на мързела. На добронамерения, веселонастроен, творчески мързел. Ма, как са го избрали в големата жега да е?! Добре че Леля се излъгала направи палачинки, имаме кво да мезим днеска. Нема закачам цел ден Кака понеже й патронен ден. Наздраве едвам-едвам!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар