Добро утро, Кръчма. Хайде на палачинки и кафе
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Види се то, не случайно барабаниш на тумбака. Чиче свири на чело, Кака с клепач, а ти на тъпано-тумбак. Трябва направите оркестър и да веселите Кръчмата. Може Малък Ванчо ви направи запис и да поздравява дамите в музикалната тема с вашите изпълнения.
П.п. Кака също може да прищраква ритмично със затвор и да произвежда патаклама и пушиляк. Чиче пък съобразителен, ще раздава на публиката домати чери, за да не ви замерят с по-големи домати.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобро утро,що не спите моми?
Да няма диня за дояждане?
Паяк,даже се осоляваме в лугата и после в калта,и кожата после става за тъпан
П.п. Кака също може да прищраква ритмично със затвор и да произвежда патаклама и пушиляк. Чиче пък съобразителен, ще раздава на публиката домати чери, за да не ви замерят с по-големи домати.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
щи направа едно кафе.
... диня няма... изЕдоа я...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqКоле , кафе дай. Силно , двойно и студена диня или сладоледНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчоми добро ами ... утро, кат утро... яз, изметох и съм подрЕдил чашете на рафта... (мнооо бе, .... да му се невидат и чашите...) шкембето ври. бирата се поти. топъл хляп. ..Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Коле , кафе дай. Силно , двойно и студена диня или сладолед
... диня няма... изЕдоа я...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
ми добро ами ...
утро, кат утро...
яз, изметох и съм подрЕдил чашете на рафта... (мнооо бе, .... да му се невидат и чашите...)
шкембето ври.
бирата се поти.
топъл хляп.
..
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениедобро утро кръчма! ставайте и да ходим на работа))))
утро, кат утро...
яз, изметох и съм подрЕдил чашете на рафта... (мнооо бе, .... да му се невидат и чашите...)
шкембето ври.
бирата се поти.
топъл хляп.
..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобро утро,що не спите моми?
Да няма диня за дояждане?
Паяк,даже се осоляваме в лугата и после в калта,и кожата после става за тъпан
Коментар
Коментар