Дон Емилио ))) държим свилоза и се топлим от удоволствие при дървопреработката))))
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеОоо,наздраве,отивам сега на Даляна,и ще се осмъртя от кеффф.
Кака,било е навремето и то не кой знае колко голям келепир да си газифициран,сега-твърдо НЕ!
Да си зависим от разни корумпирани иззедници,не е оферта.
Цената днес е една утре сруга в петък-трета,и копче не мож кайш.
Една приказка има:евтина зима със скъп климатик!
Ако е голямо къщето,локално парно и тва е.
Вярно, зимата се разхождам из пещерата по къс ръкав и чехли на бос крак, ама все си мисла, че ще е далеч по-лесно само да наглася датчика и да поддържам определена температура.
Колкото до климатиците - имам си три броя от скъпите /дайкини и мицубишита/, но ги ползвам за охлаждане.
Та сега въпросът е - за газифициране или климатична система да си фърля париците.
Наздраве!
П.П. Пещерата е с изолация на стените, гипсокартон на таваните и трислоен дъбов стъклопакет /дограма/.
Last edited by tnm; 11.08.2017, 20:15.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ооо,наздраве,отивам сега на Даляна,и ще се осмъртя от кеффф.
Кака,било е навремето и то не кой знае колко голям келепир да си газифициран,сега-твърдо НЕ!
Да си зависим от разни корумпирани иззедници,не е оферта.
Цената днес е една утре сруга в петък-трета,и копче не мож кайш.
Една приказка има:евтина зима със скъп климатик!
Ако е голямо къщето,локално парно и тва е.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДобра вечер и от мен. Днес наистина караме лежерно, макар че пиша от работа.)) Петък ми харесва))) Забързания ритъм е минал и сега спокойно мога да се помотая и довърша нещо на спокойствие, вместо да го оставям за понеделник))) Но не съм с кола, така че мога да казвам и наздраве))))
Коментар
-
Добра вечер и от мен. Днес наистина караме лежерно, макар че пиша от работа.)) Петък ми харесва))) Забързания ритъм е минал и сега спокойно мога да се помотая и довърша нещо на спокойствие, вместо да го оставям за понеделник))) Но не съм с кола, така че мога да казвам и наздраве))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Драга Кака, ще вземе да изгърмиш уютния си дом, така кат та гледам. Пали си съчки, цепи дръва и изфърляй пепелта. Да пием за традицията в горивата и техния страдалец Грую!
П.п. Май си пропуснала реактива на припомнянето. Кортексът май се е позахабил.
Наздраве!
П.П. Баш си ми е добре кортекса, ама на теб ти е неизвестно за какво иде реч.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, тайфата /да си спомним доброто старо време/!
Ся, имам тука един въпрос. Някой да е наясно с разходите за газификация и последващото отопление с газ. Щот ми е бръмнала една муха в умното мозъче, ама трябва да сам доста подготвена и изключително убедителна при преговорите с по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието.
Наздраве!
П.п. Май си пропуснала реактива на припомнянето. Кортексът май се е позахабил.Last edited by Trakatrak'; 11.08.2017, 14:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЗнам,че нежната част от човечеството дори и не подозира,за качествата на шкембето,затова си седи низвергнато в тенджерата,тогаз две за мен.
Коментар
-
Добро утро, тайфата /да си спомним доброто старо време/!
Ся, имам тука един въпрос. Някой да е наясно с разходите за газификация и последващото отопление с газ. Щот ми е бръмнала една муха в умното мозъче, ама трябва да сам доста подготвена и изключително убедителна при преговорите с по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
За хавлиените чорапи няма да се напъвам,ама да кажеш,че не знаеш ползите от чесъна и лютото.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Въобще не можеш да ме убедиш, че има каквито и да било качества, след като се слага много чесън, оцет и отровно люто, за да не се усеща първоначалният аромат и вкус на въпросното. Да не говорим за видът му. : DАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНаздраве Леля))) направо си като съкровище) Като каза, че има много празнуващи, се замислих кои, но така се сетих, че един приятел, (много талантлив в приложната математика) има рожден ден, а от години се замота и си губи таланта из далечна австралия и е съвсем подходящо да го поздравя по случая, ще се мобилизирам да му пиша. А на останлите нетрезвеници - наздраве))))Наздраве!
Коментар
Коментар