Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Хммм, и кой ще го мъкне това кюспе? Нали написах, че по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието ще го хваща липсата тоз, че и следващите отоплителните сезони?
Наздраве!
Коментар
-
И да ти подавам димни сигнали, нали!? Че да знайш кога да са шмугнеш у храстите, нали!?
Наздраве!
П.П. Баш си ми е добре кортекса, ама на теб ти е неизвестно за какво иде реч.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
С люспи, с люспи от слънчоглед. Скъпо, ама и газта скъпа. И пак може програма се задава. Наздраве за люспенето!
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Свато, имам локално парно от 15 години. Много е ангажиращо, обаче. Пък е все трябва някой да мъкне де дърва, де въглища...
Вярно, зимата се разхождам из пещерата по къс ръкав и чехли на бос крак, ама все си мисла, че ще е далеч по-лесно само да наглася датчика и да поддържам определена температура.
Колкото до климатиците - имам си три броя от скъпите /дайкини и мицубишита/, но ги ползвам за охлаждане.
Та сега въпросът е - за газифициране или климатична система да си фърля париците.
Наздраве!
П.П. Пещерата е с изолация на стените, гипсокартон на таваните и трислоен дъбов стъклопакет /дограма/.Last edited by Trakatrak'; 11.08.2017, 23:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Дебелото и непълноправното, няма ли шанс да го замести, срещу кюфте?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Кофти, Lelq! Шерпът, де носи горивата за парното се изнася към Голямо село. Така топката /мъкненето/ остава в полето на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
За шкембето не се разбрахме със свата ти, но относно газта и климатика съм напълно съгласна с мнението му. Имам и двете.
А ако смениш живият огън ще загубиш и част от очарованието на заниманията ти с котела. Така топката /мъкненето/ остава в полето на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Свато, имам локално парно от 15 години. Много е ангажиращо, обаче. Пък е все трябва някой да мъкне де дърва, де въглища...
Вярно, зимата се разхождам из пещерата по къс ръкав и чехли на бос крак, ама все си мисла, че ще е далеч по-лесно само да наглася датчика и да поддържам определена температура.
Колкото до климатиците - имам си три броя от скъпите /дайкини и мицубишета/, но ги ползвам за охлаждане.
Та сега въпросът е - за газифициране или климатична система да си фърля париците.
Наздраве!
П.П. Пещерата е с изолация на стените, гипсокартон на таваните и трислоен дъбов стъклопакет /дограма/.
А ако смениш живият огън ще загубиш и част от очарованието на заниманията ти с котела
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеtnm, с датчика е по-лесно, пък и газта някак по-опасна ми изглежда))))).
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар