IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
    Наздраве с бърбън !
    https://m.youtube.com/watch?v=xnKhsTXoKCI
    А за мен коняк. Тъкмо пасва на бадемите.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Хммм, и кой ще го мъкне това кюспе? Нали написах, че по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието ще го хваща липсата тоз, че и следващите отоплителните сезони?
      Наздраве!
      Каа..к кой? Кааа..к? - Кааа...ка!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        ....и бадемки )))
        И бадемки

Коментар

• помните ли канадската тинейджърка, как нескопосано изпълняваше металика, Забравих й името, ако се сетя ще я пратя като линк )))))
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• ....и бадемки )))
            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Наздраве с бърбън !
              https://m.youtube.com/watch?v=xnKhsTXoKCI

Коментар

И да ти подавам димни сигнали, нали!? Че да знайш кога да са шмугнеш у храстите, нали!?
                Наздраве!

П.П. Баш си ми е добре кортекса, ама на теб ти е неизвестно за какво иде реч.
                Досетлива си ти! Вида ли дим на мира да струи, ще знам, че Кака кротко на канапето пуфти, а карабина на стената виси. Иначе требва чакам некой локален взрив, знам че си заета. И да си доливам спокойно с ехидна усмивка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

С люспи, с люспи от слънчоглед. Скъпо, ама и газта скъпа. И пак може програма се задава. Наздраве за люспенето!
                  Хммм, и кой ще го мъкне това кюспе? Нали написах, че по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието ще го хваща липсата тоз, че и следващите отоплителните сезони?
                  Наздраве!

Мечо

Коментар

Свато, имам локално парно от 15 години. Много е ангажиращо, обаче. Пък е все трябва някой да мъкне де дърва, де въглища...
                    Вярно, зимата се разхождам из пещерата по къс ръкав и чехли на бос крак, ама все си мисла, че ще е далеч по-лесно само да наглася датчика и да поддържам определена температура.
                    Колкото до климатиците - имам си три броя от скъпите /дайкини и мицубишита/, но ги ползвам за охлаждане.
                    Та сега въпросът е - за газифициране или климатична система да си фърля париците.
                    Наздраве!

П.П. Пещерата е с изолация на стените, гипсокартон на таваните и трислоен дъбов стъклопакет /дограма/.
                    С люспи, с люспи от слънчоглед. Скъпо, ама и газта скъпа. И пак може програма се задава. Наздраве за люспенето!
                    Last edited by Trakatrak'; 11.08.2017, 23:54.

Коментар

Дебелото и непълноправното, няма ли шанс да го замести, срещу кюфте?
                      Неее, то много мързеливо
                      Мечо

Коментар

Кофти, Lelq! Шерпът, де носи горивата за парното се изнася към Голямо село. Така топката /мъкненето/ остава в полето на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието.
                        Наздраве!
                        Дебелото и непълноправното, няма ли шанс да го замести, срещу кюфте?

Коментар

За шкембето не се разбрахме със свата ти, но относно газта и климатика съм напълно съгласна с мнението му. Имам и двете.
                          А ако смениш живият огън ще загубиш и част от очарованието на заниманията ти с котела
                          Кофти, Lelq! Шерпът, де носи горивата за парното се изнася към Голямо село. Така топката /мъкненето/ остава в полето на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

Свато, имам локално парно от 15 години. Много е ангажиращо, обаче. Пък е все трябва някой да мъкне де дърва, де въглища...
                            Вярно, зимата се разхождам из пещерата по къс ръкав и чехли на бос крак, ама все си мисла, че ще е далеч по-лесно само да наглася датчика и да поддържам определена температура.
                            Колкото до климатиците - имам си три броя от скъпите /дайкини и мицубишета/, но ги ползвам за охлаждане.
                            Та сега въпросът е - за газифициране или климатична система да си фърля париците.
                            Наздраве!

П.П. Пещерата е с изолация на стените, гипсокартон на таваните и трислоен дъбов стъклопакет /дограма/.
                            За шкембето не се разбрахме със свата ти, но относно газта и климатика съм напълно съгласна с мнението му. Имам и двете.
                            А ако смениш живият огън ще загубиш и част от очарованието на заниманията ти с котела

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                              tnm, с датчика е по-лесно, пък и газта някак по-опасна ми изглежда)))))
                              Така си е. Пък кат са знам къв съм шемет, не е изключено да срина родната стряха.
                              Мечо

Коментар

• tnm, с датчика е по-лесно, пък и газта някак по-опасна ми изглежда)))))
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X