Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Плашлив си станал напоследък. Преди какъф курназ беше.
Наздраве!
П.П. В неделя голям празник. Рано ще трябва да се става - това роса, това билки, това ритуално измиване на казаня ... Нещо ша заръчаш ли да кажа или каквото ми избликне от сърцето?
Коментар
-
Ще помисля за някоя местна билка, де я скубят тамошните аборигене. Арахната боледува, трябва да се предпремат действия по отсраняването на бацилите и вирусите.
Наздраве!
П.П. Дан забравиш да почерпиш у Кръчмата за рождения ден на майка си.Ма няма да празнувам с нея, че се е отворил някакъв бизнес на жената по източнородопските чукари и те така. Наздраве и на теб!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Аз тогава съм в Кърджали, искаш ли нещо от Татул, специално за Тарантул
Наздраве!
П.П. Дан забравиш да почерпиш у Кръчмата за рождения ден на майка си.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Плашлив си станал напоследък. Преди какъф курназ беше.
Наздраве!
П.П. В неделя голям празник. Рано ще трябва да се става - това роса, това билки, това ритуално измиване на казаня ... Нещо ша заръчаш ли да кажа или каквото ми избликне от сърцето?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Щото са ти големи... заплахите, заричанията и наричанията. Ама мисла, че все пак ми се разбира, ала подвеждаш, за да туриш точната фраза в казаня. Ахаа, да не съм прозд, да си давам заклинанията, че да ги изклиниш. Седи си на топло, бъркай си чорбата и не се бъркай на истинските магове в работата. Бабушкера вещера ткава. Наздраве за любителките на бъркането (в здравенцето) и разбъркването на съдбините!
Наздраве!
П.П. В неделя голям празник. Рано ще трябва да се става - това роса, това билки, това ритуално измиване на казаня ... Нещо ша заръчаш ли да кажа или каквото ми избликне от сърцето?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнениеДа бе, ше уплашим мацките, като почна да пълза...
Музука: https://www.youtube.com/watch?v=trno...=RDtrnoxBOo-hI
По големата е за старото!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнениеДа бе, ше уплашим мацките, като почна да пълза...
По големата е за старото!
Коментар
-
Идеалка си, Изеров, имаш едно голямо ГСП от менПък и знаеш как да се представиш пред старото - хем не обичам бира, ама в твоя чест ще думна една, че иначе тегаво ми върви мача на компа. Наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПия си бялото вино ( кът некои ентелектуалки) и ми е гот...
Наздраве !
Коментар
-
Пак нищо не разбрах. Що не пишеш като хората, ами само някви завоалирани изказвания четем тука!?
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Това е дружески бъзик - да беше в армията, да те положа по устав, ама тук не става, пък и ще се изложим пред нежната аудитория. Черпи по едно и пусни музика за фон
По големата е за старото!Last edited by П.Ф.Изеров; 20.06.2018, 16:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнениеАуу, старите пушки ме подгониха!
Къде да се скрия, компания??Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеама се появи Изеров с претенциите си (новобранка,
Къде да се скрия, компания??
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПия си бялото вино ( кът некои ентелектуалки) и ми е гот...
Наздраве !
Много са се разгонили в твойто село,
Ела у хутело да те черпа нещо,
Тя ми вика: Пия само бело вино пич!
Земи SLK-aто и ела на Cacao Beach.
Друг ще ти постне и песента, че толкова ги учих да я слагат като вмъкнат линк, ама се появи Изеров с претенциите си (новобранка, т.е. нов ник де, ясно е, че е компрометиран стар, пък с претенции) и престанахте да го правите. Ай наздраве!
Коментар
Коментар