IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Аз тогава съм в Кърджали, искаш ли нещо от Татул, специално за Тарантул
    Татула си го дръж за тъщата. За мен нещо мурсалско, смилянско или борово. Щот да укрепне организъм, че голяма борба се задава с една сюрия русалийки.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Плашлив си станал напоследък. Преди какъф курназ беше.
      Наздраве!

П.П. В неделя голям празник. Рано ще трябва да се става - това роса, това билки, това ритуално измиване на казаня ... Нещо ша заръчаш ли да кажа или каквото ми избликне от сърцето?
      Противното.... сборище на незнахарки требва се въвежда в подвеждане. За да се колебай и .бездействувства. Така се живей на широко. За теб центъра на България, за мен всичко останало.

Коментар

Ще помисля за някоя местна билка, де я скубят тамошните аборигене. Арахната боледува, трябва да се предпремат действия по отсраняването на бацилите и вирусите.
        Наздраве!

П.П. Дан забравиш да почерпиш у Кръчмата за рождения ден на майка си.
        няма бря, как ти стига акъла да помниш Фсички рд-та, идея си нямам, хем веднъж сал го рекнах кога е Ма няма да празнувам с нея, че се е отворил някакъв бизнес на жената по източнородопските чукари и те така. Наздраве и на теб!
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Ще помисля за някоя местна билка, де я скубят тамошните аборигене. Арахната боледува, трябва да се предпремат действия по отсраняването на бацилите и вирусите.
          Наздраве!

П.П. Дан забравиш да почерпиш у Кръчмата за рождения ден на майка си.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Наздраве!

П.П. В неделя голям празник. Рано ще трябва да се става - това роса, това билки, това ритуално измиване на казаня ... Нещо ша заръчаш ли да кажа или каквото ми избликне от сърцето?
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Щото са ти големи... заплахите, заричанията и наричанията. Ама мисла, че все пак ми се разбира, ала подвеждаш, за да туриш точната фраза в казаня. Ахаа, да не съм прозд, да си давам заклинанията, че да ги изклиниш. Седи си на топло, бъркай си чорбата и не се бъркай на истинските магове в работата. Бабушкера вещера ткава. Наздраве за любителките на бъркането (в здравенцето) и разбъркването на съдбините!
              Наздраве!

Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
                Да бе, ше уплашим мацките, като почна да пълза...

Музука: https://www.youtube.com/watch?v=trno...=RDtrnoxBOo-hI

По големата е за старото!
                А за ентелектуалците питие!?
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

Това парче ме изкефи. Особено пълничкио танцьор.

Коментар

• Идеалка си, Изеров, имаш едно голямо ГСП от мен Пък и знаеш как да се представиш пред старото - хем не обичам бира, ама в твоя чест ще думна една, че иначе тегаво ми върви мача на компа. Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Пия си бялото вино ( кът некои ентелектуалки) и ми е гот...
                      Наздраве !
                      Ей, тоа серил за жените и града ве сбърка сите. И мъжете искате вече да сте ентелектуалке и да хойкате насам- натам.

Коментар

Пак нищо не разбрах. Що не пишеш като хората, ами само някви завоалирани изказвания четем тука!?
                        Наздраве!
                        Щото са ти големи... заплахите, заричанията и наричанията. Ама мисла, че все пак ми се разбира, ала подвеждаш, за да туриш точната фраза в казаня. Ахаа, да не съм прозд, да си давам заклинанията, че да ги изклиниш. Седи си на топло, бъркай си чорбата и не се бъркай на истинските магове в работата. Бабушкера вещера ткава. Наздраве за любителките на бъркането (в здравенцето) и разбъркването на съдбините!

Коментар

Това е дружески бъзик - да беше в армията, да те положа по устав, ама тук не става, пък и ще се изложим пред нежната аудитория. Черпи по едно и пусни музика за фон

Last edited by П.Ф.Изеров; 20.06.2018, 16:18.

Коментар

Ауу, старите пушки ме подгониха!

Къде да се скрия, компания??
                            Това е дружески бъзик - да беше в армията, да те положа по устав, ама тук не става, пък и ще се изложим пред нежната аудитория. Черпи по едно и пусни музика за фон

Коментар

ама се появи Изеров с претенциите си (новобранка,
                              Ауу, старите пушки ме подгониха!

Къде да се скрия, компания??

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Пия си бялото вино ( кът некои ентелектуалки) и ми е гот...
                                Наздраве !

Много са се разгонили в твойто село,
                                Ела у хутело да те черпа нещо,
                                Тя ми вика: Пия само бело вино пич!
                                Земи SLK-aто и ела на Cacao Beach.

Друг ще ти постне и песента, че толкова ги учих да я слагат като вмъкнат линк, ама се появи Изеров с претенциите си (новобранка, т.е. нов ник де, ясно е, че е компрометиран стар, пък с претенции) и престанахте да го правите. Ай наздраве!

Коментар

Working...
                                X