Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Предполагам, забележи, че използам точно тази думичка, разбутването на тази цикличност се дължи на електричеството и по-точно изкуственото осветление. Това осветление променя ритъма на отделяне на мелатонин, който пък влияе върху продуцирането на прогестерон ...
Например, когато на една жена й предстои ин витро зачеване, препоръката е да ограничи гледането на телевизор и застояването пред монитора на компютъра вечер, около дните на процедурата за вземане на яйцклетка.
За племената - идея си нямам. Вяроятно има някакви наблюдения, но едва ли са достъпни за широката публика.
И сега начи за да заплодя някоя жена , да я заведа на село и да спра тока.А за билките и храните ти ще кажеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Защо преди индустриализацията а сега не. Това може ли да се провери при някои изолирани племена, сега.
Например, когато на една жена й предстои ин витро зачеване, препоръката е да ограничи гледането на телевизор и застояването пред монитора на компютъра вечер, около дните на процедурата за вземане на яйцклетка.
За племената - идея си нямам. Вяроятно има някакви наблюдения, но едва ли са достъпни за широката публика.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Женският еквивалент на тестостерона са естроген и прогестерон.
Със сигурност това, което го търсиш, го няма в учебника по физиология, нито в биохимията. Дори не бях се замисляла по въпроса. Но сега си спомних нещо. Професорът ми по физиология твърдеше, че навремето, преди индустриализацията хормоналния баланс при жената се влияел от лунните цикли. Овулация около пълнолуние и менстурация - около новолуние.
Наздраве!Last edited by Todor Sabev; 20.06.2018, 22:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Да си поговорим с теб по вещерски. Търся надеждни статистически и други източници относно влиянието на лунната гравитация , слънчевата активност и други енергии относно баланса на хормоните . Какво имам предвид. Серотониновите и допаминовите хормони, хормоните на стреса, Тестостерона и женските еквиваленти. Нищо надеждно не намирам в интернет.
Със сигурност това, което го търсиш, го няма в учебника по физиология, нито в биохимията. Дори не бях се замисляла по въпроса. Но сега си спомних нещо. Професорът ми по физиология твърдеше, че навремето, преди индустриализацията хормоналния баланс при жената се влияел от лунните цикли. Овулация около пълнолуние и менстурация - около новолуние.
Наздраве!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Чи за какво ми е акъл на меня!? Ти като имаш, гледам - цъфнал и вързал си. Сал се чудиш като как да се измъкнеш от мерника на оптиката.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Явно си задълбал.
https://m.youtube.com/watch?v=eXso6yghsmE
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнениеТая група май от теб я прихванах, докато не бях регистриран.
Обсъждахте електросуинга тука или в "Музиката" с некой.
Коментар
-
Чи за какво ми е акъл на меня!? Ти като имаш, гледам - цъфнал и вързал си. Сал се чудиш като как да се измъкнеш от мерника на оптиката.
Наздраве!
Коментар
-
Това парче ме изкефи. Особено пълничкио танцьор.
Обсъждахте електросуинга тука или в "Музиката" с некой.
Коментар
-
Ми то акъл нема, само памет, предимно злопамет. Сама си го твърди. Наздраве за късите спомени и веселия живот, кои са в пряка корелация!.
Наздраве!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
няма бря, как ти стига акъла да помниш Фсички рд-та, идея си нямам, хем веднъж сал го рекнах кога еМа няма да празнувам с нея, че се е отворил някакъв бизнес на жената по източнородопските чукари и те така. Наздраве и на теб!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
няма бря, как ти стига акъла да помниш Фсички рд-та, идея си нямам, хем веднъж сал го рекнах кога еМа няма да празнувам с нея, че се е отворил някакъв бизнес на жената по източнородопските чукари и те така. Наздраве и на теб!
Коментар
Коментар