Днес кой работил - работил, кой на борсата печелил - печелил, айде да си лягаме, рекло седмото джудже, а в леглото го чакала награда........................................... изстудена, бистра, безароматна, сгряваща, разлудуваща, разтанцуваща, разбесуваща, развращаваща, впиянстваща ВОДЧИЦА. Наздраве!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Пия си бирата и си мисля за почивния ден през седмицата....Супер !
Наздраве !
пп Емо да внимава някой птеродактил да не го уапе по китката на тази височина.....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Личи си, че се самоизтъкваш под нажежеващата те вътрешна топлина /неалкохолна/.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДубрутру.
Отивам на Колелото,да го видим от горе Градо), че току виж видиш и още нещо - например някое митично чудовище
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Напротиф! Смятам, че дори проявявам несвойствена за мен скромност. Отивам да си премеря температурата, дано не съм се разболяла.
Наздраве!
Коментар
-
Е, как кой, в спекулативното ползване на клипа младежът би трябвало да изразява мойта скромна личност.Масата беше бая масивна, малко се надценяваш като тежест в обществото и влияние върху физическата околна среда. Наздраве за правилната самооценка!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Фънимание, фънимание!!! Клиентелата, у Кръчмата се пръкна една кръстоска между Фройд и Юнг.
Наздраве!
П.п. Имам много резерви спрямо втория. Първият също теглил локуми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеТъй....
Булгаря,писател не читател,и не видел табелата.
Карък-незнам,писано било,ше почерпа че не ми натроши костите,и не ме инвалидизира.
Наливайте смело,требе курбан да се прай.
Коментар
-
Ти пък, Чиче го бъзикам от месеци на тая тема, за да преодолява постепенно бащинската ревност. Нещо като веселяшко превъзмогване на прекалените задръжки. Всъщност по-интересно да подлагам майките на това изпитание, защото от един момент започват да съзират в дъщерите си конкуренция, но също се стряскат от спомени за изблиците на стремеж към зрелост през собственото съзряване. Добре е страховете и тревожността им да бъдат поразсейвани с весела психоанализа. Това е важна функция на хумора. Наздраве за фиктивната лекция!
Фънимание, фънимание!!! Клиентелата, у Кръчмата се пръкна една кръстоска между Фройд и Юнг.
Мечо
Коментар
-
Младото... И кой това!?
П.П. Аз ако бях, ти сега щеше да си удряш пръстите, докато ковеш гвоздеите, с които ремонтираш почупения инвентар на Кръчмата.Масата беше бая масивна, малко се надценяваш като тежест в обществото и влияние върху физическата околна среда. Наздраве за правилната самооценка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеТъй....
Булгаря,писател не читател,и не видел табелата.
Карък-незнам,писано било,ше почерпа че не ми натроши костите,и не ме инвалидизира.
Наливайте смело,требе курбан да се прай.
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Доста грубо си влязъл в темата с този твой пост. Наистина, ситуацията е сложна, ако се майтапим по тоя начин, а човекът отсреща - само той си знае... Дамите повече издържат на намеци, но твоето е доста различно...
Въпрос на виждане, но аз бих се извинил.
Коментар
Коментар