If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Говорят си две блондита....
Едната вика - тоя мойто кутре дето е 20 см..и т.н.
Другата пояснява ( щот умна ) - кви 20 см ма, тва са 5 см......
Първата - ах моят мръсник - от 10 г ме лъже, че това са 20 см....
Наздраве !
Виж Изерката кво се двоуми и не се изгазвай неподготвен. С други думи не си пъхай малкото оклюмало носле в големите, епохалните, световните дела. Защото наште носове от много лъгане и надлъгване са дълги и представителни, а ти си стой честен, свит и премигащ като светофар на централно кръстовище. Трудно се влиза в лигата на лъжльовците, де коронният номер е да излъжеш, че носът ти дълъг, пък той не пораснал колкото и да си лъгал. Имам такива познати, понякога ги споменавам в розовата тема.
Ами оная работа, де все се опитвате да ни я сваляте, че да се възползвате от голямата ни работа. - Самочувствието ми порасна. Ура без физкулт!
Добро утро !
Тва голямата ти работа е като във вица..
Говорят си две блондита....
Едната вика - тоя мойто кутре дето е 20 см..и т.н.
Другата пояснява ( щот умна ) - кви 20 см ма, тва са 5 см......
Първата - ах моят мръсник - от 10 г ме лъже, че това са 20 см....
Точно )) Мислех да ти препоръчам по-кратки послания към tnm,, (в обемите като горното),))) щото като са дълги трябва непременно да се оглеждаш за летящо копие. ))) Самото копие не е страшно ако се забие в някой дънер, по страшно е, че може после да каже "това не е копие, а духът на Шака" ))
Хайде и при мен интересния ден е свършил вече, така да се каже, без остатъчни щети за утре, така, че наздраве на компанията ))
Кака и Шака? Нищо общо, освен римата. Тя пък идва от кръвожадната им природа да какат. Я, верно, че имали нещо общо. Браво, Преци, добре че ми го посочи. Наздраве с кана кръв източена от Кака от новодошли клиенти. Не забелязваш ли, че Начев умаломощен го няма.
Порасна ми работата. Важни особи се занимават с мойта скромна не скромна личност. Издигнах се в собствените си очи. И в чуждите. Наздраве за израстването в занаята!
Точно )) Мислех да ти препоръчам по-кратки послания към tnm,, (в обемите като горното),))) щото като са дълги трябва непременно да се оглеждаш за летящо копие. ))) Самото копие не е страшно ако се забие в някой дънер, по страшно е, че може после да каже "това не е копие, а духът на Шака" ))
Хайде и при мен интересния ден е свършил вече, така да се каже, без остатъчни щети за утре, така, че наздраве на компанията ))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Порасна ми работата. Важни особи се занимават с мойта скромна не скромна личност. Издигнах се в собствените си очи. И в чуждите. Наздраве за израстването в занаята!
Коя по-точно /нали съм любознателна по природа, затуй се нуждая от пояснение/?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Склонна съм да си разваля рахатлъка, стига на теб да ти е зле.
Наздраве!
Тивярваш ли, че ще се навежда да бере. После и да готви. В петък един ентусиаст ме изпързаля да се качим до некви поляни да бере гъби. По пътеката - стръмна, козарска, обрасла пътечка. Хем се попотих, хем се изплезих, хем горе гъбите малко. Добре че брах по пътя горски ягоди. Е, после минахме на ракийка, пушена скумрийка, пържолки, салата, тънко резани пържени картофки и биричка. Ала бъхтането си ме свали за два дни с мускутреска. Така че не надценявай Тянчето. Нито го подценявай. Не е просто то да се аби за един шегобийко от Шоплука. Виж там едно Чиче има, де я кръвно засяга и отговор по-твърд да чака. Наздраве за твърдостта на характера!
Склонна съм да си разваля рахатлъка, стига на теб да ти е зле.
Наздраве!
Мечо
Мдааа....Тоя ще хапва а Тянка ще сервира.....
Бяла и зелена мухоморка за основно, а за предястие вълча и дяволска гъби......
Дет се вика - първо ще се посереш, за да се споминеш облекчен.... ( пу-пу ...да се не случва....)
пп Аз като му пиша да не се гъбарка с Тянка, той си търси белята.....
Наздраве !
Опипва почвата, струва ми се /щот друго не смей/
Наздраве!
Мечо
Мдааа....Тоя ще хапва а Тянка ще сервира.....
Бяла и зелена мухоморка за основно, а за предястие вълча и дяволска гъби......
Дет се вика - първо ще се посереш, за да се споминеш облекчен.... ( пу-пу ...да се не случва....)
пп Аз като му пиша да не се гъбарка с Тянка, той си търси белята.....
Наздраве !
Тивярваш ли, че ще се навежда да бере. После и да готви. В петък един ентусиаст ме изпързаля да се качим до некви поляни да бере гъби. По пътеката - стръмна, козарска, обрасла пътечка. Хем се попотих, хем се изплезих, хем горе гъбите малко. Добре че брах по пътя горски ягоди. Е, после минахме на ракийка, пушена скумрийка, пържолки, салата, тънко резани пържени картофки и биричка. Ала бъхтането си ме свали за два дни с мускутреска. Така че не надценявай Тянчето. Нито го подценявай. Не е просто то да се аби за един шегобийко от Шоплука. Виж там едно Чиче има, де я кръвно засяга и отговор по-твърд да чака. Наздраве за твърдостта на характера!
Коментар