IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Зехтинът/мазнината в спагетите се слага, за да не залепнат тези спагети, които НЯМА да бъдат изконсумирани веднага т.е, предстои им евентуално претопляне или някаква друга манипулация.
    Бре,

разбрахме, че Зарко бачка в закусвалня за бързо хранене с неговите 6-7 мин. за спагети.

По неговата логика не би трябвало да има френски ресторанти, където се чака 1-2 часа за 2 шепи манджа, а всичко щеше да е Макдоналс за 1 мин.

П.П. Предложих му да дойде и първо да ги опита, вече ги няма ( свършиха ) - старчокът е попилял за няма 1 цен цялата тенджера.

Зарко кат' не приема софри, минаваме на план Б - да брои по 20 кинта само да се снима със спегитите на всяка снимка

П.П.П. Мадам Шъ, права си и затова казах, че в 5 литра тенджера винаги ги загарям. В 3 литра никога, но няма смисъл някой да открива "топлата" вода щом си мисли, че 6-7 мин. яде нещо читаво. Напомня ми за едни грухтящи създания, дет' не ги бърка какво им се сипва, как им се сипва, как изглежда и т.н.

Мога да хвана бас за по 1 бира, че за 6-7 мин. спагети ( не полу-фабрикат за микро-вълнова ) няма как да се приготвят, заедно със соса. Пакет 400 гр. в 4 литра вода. 35-45 мин. е минимума, понеже съм кат' ниджа в ръцете. За по-схванати ще отиде над час, заедно с почистването после.

Момчето трябва да понаучи законите на физиката първо и после да се изказва, освен ако не е минал в отбора на животните, дет' има един лаф за тях "плюскане".

В къщи със сигурност не "плюскаме" все още! И докато Русото командва парада няма опасност да се стигне до плюскане за 6-7 мин. варени подметки.
    Last edited by marandi; 03.07.2012, 21:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
      А чии богове сме, Зарка?
      Пак обобщаваш, а както казва твоят приятел Мечо "Обобщаването е грешно."

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
        Алоо 30 годишните, хайде утре доброволци на Витоша да загасиме пожара.

.... няма да те пуснат нагоре: изтъкват причината - да не се дадат някакви жертви, като се получи задушаване...На калпав водолаз - водораслите му се мотаели около краката...... /абе да не изтече някоя информация, то не че всичко не става пред половин София.../
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
          ....за съжаление ние не сме вашите богове...
          А чии богове сме, Зарка?
          Свободен във виелицата.
          http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

...благодаря за това, че ми спести времето... Приятна вечер от мен!
            Благодаря, подобно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
              Смей се ти ама принципно познавам макар че имам една леля дето гледа на кафе и познава времево всичко гледа в чашата и все едно кристална топка почва това това и после стават нещата трябва да я пробвам за котировките да гледа ама по скоро някой астролог или нумеролог имахме една позната в Германия тя беше на шест с тарото веднъж се дигнах до Дюселдорф специално да ми гледа доста скъпо гледане самолетни билети итн. се получи хората са скептици но в гаданието има много потенциал дори под формата на бизнес може да се направи и да се изкарват добри пари въпреки че и тази пазарна ниша се запълни с интернационални сайтове
              Ооо, знам, че има "хляб" в тази работа- особено пък по време на криза.
              Познавам две доста сериозни иначе дами, които се опитват така да гадаят резултати от евро футбол или някакви подобни залагания. Имат известни успехи.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Ми щот сме богини, затова

....за съжаление ние не сме вашите богове...
                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Няма нужда да стигаш до там..
                  Ще ти преразкажа с едно изречение...
                  - Четирима играят бридж, един пише....двама правят секс, един наблюдава.......

...благодаря за това, че ми спести времето... Приятна вечер от мен!

Коментар

... не съм чел надолу, но вероятно ще стигна до там...

... ако ще се тормозим - ще ви се получи - аз съм много лабилен и неустойчив /май целнах синоними/..., но не мога да не отбележа, че сте /доста дами/ - неустойчиви в мненията си, както и сте пристрастни...

...защо, например - аз трябва да ви вадя горещите картофи от огъня? Нали вие сте жените, които сте богините на домашното огнище, а в кухнята сте перфектни...

Въпреки това, мен можете да апострофирате, а другите ги толерирате /с мълчанието си/, нали...

... във връзка с раздаването на тестетата в някоя от игрите, умни хора отбелязват, че най-трудно се намирал четвърти за карето, също толкова непосилно, както да се намери и втори - за секса...
                    Ми щот сме богини, затова
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                      Кът си съ раждъл, някуй дъ тий убищал справидливуст?

Таково нещо нема, ако не е в главата. У преродата го нема.

(говоря на диалект за мой кеф, не за друго. Но справедливостта е субективно нещо)
                      ...изобщо не се впечатлявам от това, че някои правят "съзаклятия" срещу мен - през оная работа мУ е на някого си... За мен е важно да напиша моята истина, ако ще някои да вдигнат въстание срещу мен...

Коментар

...

Няма нужда да стигаш до там..
                        Ще ти преразкажа с едно изречение...
                        - Четирима играят бридж, един пише....двама правят секс, един наблюдава.......

Коментар

Ами хвърли по едно Таро на дружинката.
                          Ще срещнат ли някои "висок тъмен непознат"

http://www.zamunda.net/details.php?id=254210&hit=1

Добре ли ще си прекараме докато дойде време да се отправим към вечните ловни полета?
                          Смей се ти ама принципно познавам макар че имам една леля дето гледа на кафе и познава времево всичко гледа в чашата и все едно кристална топка почва това това и после стават нещата трябва да я пробвам за котировките да гледа ама по скоро някой астролог или нумеролог имахме една позната в Германия тя беше на шест с тарото веднъж се дигнах до Дюселдорф специално да ми гледа доста скъпо гледане самолетни билети итн. се получи хората са скептици но в гаданието има много потенциал дори под формата на бизнес може да се направи и да се изкарват добри пари въпреки че и тази пазарна ниша се запълни с интернационални сайтове

Коментар

Зехтинът/мазнината в спагетите се слага, за да не залепнат тези спагети, които НЯМА да бъдат изконсумирани веднага т.е, предстои им евентуално претопляне или някаква друга манипулация.
                            ... снощи изтрих именно тая част от мнението си, с която казвах, че може да се наложи спагетите да престоят за следващият ден..., но някои /дами/ много се докачат на тая тема - с престоялото ястие за следващ ден...

... но при мен - нещата се запазват, именно благодарение на мазното сосче..., така че - докато се варят просто няма смисъл да се дублира зехтина......, на втория ден нещата като че ли са още по-вкусни /забелязал съм, че по-топлите ястия не дават възможност за точна дегустация и определяне специфичният дъх на съставките.../...

Все пак - да не се изхвърлям много пред дамите, които са много по-напред в кулинарията от самите нас...

Коментар

Въпреки това, мен можете да апострофирате, а другите ги толерирате, нали...
                              Кът си съ раждъл, някуй дъ тий убищал справидливуст?

Таково нещо нема, ако не е в главата. У преродата го нема.

(говоря на диалект за мой кеф, не за друго. Но справедливостта е субективно нещо)
                              Свободен във виелицата.
                              http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Съгласна съм. Ще се учи в движение да играе бридж.

... ако ще се тормозим - ще ви се получи - аз съм много лабилен и неустойчив /май целнах синоними/..., но не мога да не отбележа, че сте /доста дами/ - неустойчиви в мненията си, както и сте пристрастни...

...защо, например - аз трябва да ви вадя горещите картофи от огъня? Нали вие сте жените, които сте богините на домашното огнище, а в кухнята сте перфектни...

Въпреки това, мен можете да апострофирате, а другите ги толерирате /с мълчанието си/, нали...

... във връзка с раздаването на тестетата в някоя от игрите, умни хора отбелязват, че най-трудно се намирал четвърти за карето, също толкова непосилно, както да се намери и втори - за секса...

Коментар

Working...
                                X