If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Защо не наемеш някоя вила? Има много такива около Албена.
На мен миналата година ми гласуваха доверие аз да избера къде да почиваме и такъв хубав номер им врътнах на фамилията - избрах място без покритие на Интернет и Мтел. Обаче беше позволено за домашни любимци.
Ако се интересуваш, разгледай предложенията в линка. http://www.villa359.com/albena/
Мерси, тая година вече бродих из тоя район около Албена и над нея. Иначе виличките са супер .
Нещо по на юг ми се ще .....
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
не на гости -осиновявам те-нали на тейко си готвиш
Добре, Тате - така може
П.П. Обаче съм голям урод, изчаках ги сега малко да поизстинат и т'ва безформеното, дет' се беше получило кат' медузи го направих на топки, докато са топли и изстиват още.
Кат' ги перна после с някакъв дресинг отгоре кат' разстопено масло с малко доматено пюре и червен пипер и кат' ги поръся с магданоз и старчокът хич няма разбере, че на топки трябва да станат накрая, а не на медузи - хихии
Ръгам отстани бекона с чесън и лук и опаланка, старчокът да си хрупа там, а Русото си кърка и всички са щастливи
Ай, Чиърс, че отивам да ги вадя и к'вото е станало - толкоз. После пак ще погледна форумО
-----------------------------------------------
На Моцарт любимото ястие бяха некви кнегли от картофи с черен дроб и лук мисля, ама то щот' не му ги е правило Русото. Щеше да му стане най-противното ястие, ако му ги докарам кат' сега. Демек вкус имат, ама визията им пълна трагедия - хихи
не на гости -осиновявам те-нали на тейко си готвиш
Моята идея беще друга....първо тук проучването и отзивите, после търся офертите .....ма ядец.
БГ инвеститора не му е до почивка явно нещо
Защо не наемеш някоя вила? Има много такива около Албена.
На мен миналата година ми гласуваха доверие аз да избера къде да почиваме и такъв хубав номер им врътнах на фамилията - избрах място без покритие на Интернет и Мтел. Обаче беше позволено за домашни любимци.
Ако се интересуваш, разгледай предложенията в линка. http://www.villa359.com/albena/
Сещам се ама не е на черноморието иде реч за комплекса Исмена - https://www.facebook.com/Ismena.Devin давам ти линк във фейсбук, защото има много снимки и можеш да се ориентираш в интериора и въобще ако ти хареса да се свържеш с някого. Бързо отговарят, по принип
Туй само за младоженци ли е...?
Щото ако ми предлагаш да ходим там......не искам ограничения
Ай, Чиърс, че отивам да ги вадя и к'вото е станало - толкоз. После пак ще погледна форумО
-----------------------------------------------
На Моцарт любимото ястие бяха некви кнегли от картофи с черен дроб и лук мисля, ама то щот' не му ги е правило Русото. Щеше да му стане най-противното ястие, ако му ги докарам кат' сега. Демек вкус имат, ама визията им пълна трагедия - хихи
Коментар