IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
    Лекувате ставите и артрита със солена морска водица само така трябва подръжка
    Две "дъ" тука!
    Иначе ква а тая дръжка?

Давай, давай!
    Свободен във виелицата.
    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

От картите само тарото го разбирам
      Ами хвърли по едно Таро на дружинката.
      Ще срещнат ли някои "висок тъмен непознат"

http://www.zamunda.net/details.php?id=254210&hit=1

Добре ли ще си прекараме докато дойде време да се отправим към вечните ловни полета?

Коментар

ей са картофите имат експериментално лекарство курса струва 100 евро има народ дето може да си го купи ама не дават гаранция дали на са мошеници
        Може би си прав, че има! Но то най-вероятно не е хапче, сироп или някакво вещество. Проблемът обаче е, че каквото и да е, лекарството не е масово приложимо, а е строго индивидуално и няма универсална рецепта за прилагането му Всъщност може би има, но все още няма такъв лечител, в който всички биха се вслушали...
        Last edited by kev; 03.07.2012, 20:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          5
          Важното е Зарко да бъде тормозен, щото нещо много се заяжда напоследък
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Хммм, предполагам, налага ти се да си гледаш на карти, защото не можеш да си гадаеш на ръка /по обясними причини, както би казал Космо/!?
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Мюлер е четвъртия от карето, няма спор. Човека притежава не по малко СКРОМНОСТ от нас тримата !!!
              Съгласна съм. Ще се учи в движение да играе бридж.
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Точно реших, че съм намерила попълнение за "клуба на скромните". Мечо се оплаква, че сме само трима и все на "блато" играем.

Коментар

Точно реших, че съм намерила попълнение за "клуба на скромните". Мечо се оплаква, че сме само трима и все на "блато" играем.
                  Мюлер е четвъртия от карето, няма спор. Човека притежава не по малко СКРОМНОСТ от нас тримата !!!
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

Не само шах успокоява ме
                    Мечо

Коментар

• http://www.chesscube.com/ най якото място за шах

Коментар

Бридж играеш ли?
                        Не само шах успокоява ме

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                          3-тото, че напоследък доста зачестиха случаите, и сред по-млади също
                          ей са картофите имат експериментално лекарство курса струва 100 евро има народ дето може да си го купи ама не дават гаранция дали на са мошеници

Коментар

Не зная това с вечният двигател съм го открил 1,9 ТДИ и 3 Дизел му се вика философски камък няма да знаеш лекарство срещу рака има ама няма да го пуснат щото цял сектор от фармацията и медицинските услуги си отива така че какво да Ви предложа и аз не знам въпреки големият ми опит във всички области на живота така скромно да подчертая междудругото
                            Бридж играеш ли?
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                              Алоо 30 годишните, хайде утре доброволци на Витоша да загасиме пожара.
                              Уффф, то сигурно ще трябва да се ходи пеша ..., може и змии да срещнем или пък мечка!? Като гледам по снимките има и къпина и шипки... Предложението ми се струва не особено привлекателно.

П.П. На доста километри съм от София.
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                                К'во предлагаш- да открием вечния двигател, философския камък, лек с/у рак ?
                                Не зная това с вечният двигател съм го открил 1,9 ТДИ и 3 Дизел му се вика философски камък няма да знаеш лекарство срещу рака има ама няма да го пуснат щото цял сектор от фармацията и медицинските услуги си отива така че какво да Ви предложа и аз не знам въпреки големият ми опит във всички области на живота така скромно да подчертая междудругото

Коментар

Working...
                                X