IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
    Mitac, divedi е поредния празнодумец тук, който няма да ти отговори на резонния въпрос. Циганията е обременила мозъците на тези жалки българи, които не могат да осъзнаят дори собствената си глупост!
    Няма да ми отговори, защото не иска да погледне от тази гледна точка.
    Ако му поствя въпроса, като го поставя на мястото на момчето или момичето, пак няма да ми отговори.
    Такива лапни-шарани могат само да се държат като дървени философи.

Ако станеш divedi, жертва на орки-рецидивисти,ако те пребият и изнасилят, как ще се чувстваш, ще си промениш ли възгледите тогава?
    Не искаш да отговориш!
    Ама иначе много обичаме да се правим на благородни, състрадателни и какви ли не.
    Да ама не!
    Заблудени лапни-шарани голишарчета сте.
    Аз съм българин и ме интересуват проблемите и несгодите на българите!
    За българското милея, за нещастията на българите ме боли.
    Орките не ме интересуват.

А псевдо-българите водят псевдо-политика и прокарват псевдо-идеи в една псевдо държава.
    Много "псевдо" има в тая държава.
    И българи ментета също има много.
    Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• Mitac, divedi е поредния празнодумец тук, който няма да ти отговори на резонния въпрос. Циганията е обременила мозъците на тези жалки българи, които не могат да осъзнаят дори собствената си глупост!

Коментар

• divedi , отговори ми на въпроса.
        Не се отплесвай от темата.
        Борис І .....тинтири минтири.
        Тогава орки по тези земи не е имало.
        Зададен ти е въпрос отговори !

Коментар

• Вярно е, че Борис І е българоубиец. Съгласен с тебе.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Re: Махатма Ганди

[quote="divedi"]
            „Три четвърти от всички неудачи и недоразумения по света ще изчезнат, ако се поставим на мястото на нашия противник и разберем неговата гледна точка. Ние или веднага ще намерим съгласие с него, или ще мислим със снизходителност за него.“
            Махатма Ганди
            Дааа! Нюрнбергския процес по тази логика е върховна несправедливост спрямо водачите на райха, а Андрей Чикатило трябваше да бъде пожален и разбран от хуманистите вместо да го осъдят на смърт. Садам Хюсеин душицата сладка мустаката, също си отиде невинен горкия.

Нека бъдем хуманисти, да поставим в положението на извергите и да покажем съчувствие към тях
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Бедите на България

Чандала са само маша в ръцете на други сили. Кой закриля и финансира циганите?

Бедите на България започват още от българоубиеца Борис I. Защо почти всички български исторически паметници и извори са системно унищожавани в продължение на векове? Кой има интерес да прикрива ролята на българите в много събития от историята на човечеството?

Непосредствено след покръстването избухва бунт в средите на българските боляри. Техните основни опасения са от засилващото се византийско влияние. Борис I потушава бунта и заповядва да бъдат екзекутирани водачите на бунта заедно с всичките им синове - общо петдесет и двама души. Широко разпространената версия, че са били избити цели родове, по всяка вероятност не отговаря на истината.
              http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%...%D0%B8%D1%81_I

Коментар

• Има логика донякъде, да се поставяме на мястото на хъхрещите и да действаме като тях. Пребият Българин - бой до смърт за биячите, изнасилят момиче "орките" - НА КОЛ !!!!

Коментар

• Re: Махатма Ганди

[quote="divedi"]
                  „Три четвърти от всички неудачи и недоразумения по света ще изчезнат, ако се поставим на мястото на нашия противник и разберем неговата гледна точка. Ние или веднага ще намерим съгласие с него, или ще мислим със снизходителност за него.“
                  Махатма Ганди

Постави се на мястото на пребитите, изнасилените, убитите и ограбените от мутантите жертви.Постави се на мястото на роднините им.

Ако 13 годишно мимиче е отвлечено и многократно изнасилено от банда орки в продължение на няколко дни, как ще намериш съгласие, снизходителност и т.н. ?
                  Ако момче е пребито от цигани до смърт, защото не е позволило да му отвлекат приятелката, за да се гаврят с нея.
                  А сега си представи, че това момиче е твоята дъщеря, представи си, че това момче е твоят син.
                  Обясни ми моля те как ще разбереш тяхната мръсна, циганска гледна точка?
                  Хайде отговори ми ако обичаш!

Коментар

• divedi, всичко това е много благородно, чак до сополивост, но примерът ти е неподходящ. Ако британците бяха започнали да изтребват масово индийците, на тях би им се наложило или да се съпротивляват, или да измрат като народ. Представи си средният сюжет - белите хора тръгват со пушки, пищови, саби, брадви и дато видят местен, очушкват го... никаква съпротива не срещат. Индийците са били много милиони още тогава, но след колко време щеше да бъде пръснат мозъкът и на последният, чакащ да го заколят като овца, ако англичаните бяха взели присърце тая работа? После им вземат окончателно субконтитентът и толкова....
                    За жалост ние сега се държим ИМЕННО като индийците... ама хъхрещите не се държат като британците - напротив - от ден на ден стават все по-нагли. И за тоя сълзлив пример за благородната индианка, дето го даваш по-долу, аз мога да ти дам 8 000 примера, в който хъхрещите твари са показали истинската си същност - на безчовечни бандити, без намек дори за човещина и морал.

А такива като тебе, пораженци, набожници и Махатмагандисти, са по-опасни и от тях. Ботйов по-добре го е казал - "Доброму добро да прави, а лошият - С НОЖЪТ ПО ГЛАВА !!!"

Коментар

• Махатма Ганди

Махатма Ганди
                      http://bg.wikiquote.org/wiki/%D0%9C%...BD%D0%B4%D0%B8

Коментар

• divedi какво искаш да кажеш с това.

Коментар

• В памет на циганката Невена!

Мила Невена,благодаря,ти за всичко,което напрви,без дори да те помоля!
                          Благодаря,че кърмеше детето ми докато бях болна!
                          Благодаря за съветите!
                          Благодаря,че спаси майка ми!
                          С никой не споделих,колко ми помагаше(нали беше циганка)!
                          Извинявай,мила,че докато ми помагаше.не забелязах,че самата ти имаш нужда от помощ!
                          И как ще повярвам на онези,които твърдят,че циганите са лоши,като най-добрия човек,когото пзнавах полетя като птица и прекрати циганския си живот!
                          Ти реагираше спонтанно и усещаше кога някой се нуждае от помощ и аз Невена усещам,че онова красиво твое момиченце е обречено,в оная обречена циганска махала,но не знам какво да направя или много го мисля,а не реагирам,така ,както смятам за правилно!
                          http://bglog.net/BGLog/14535

Коментар

• Ами като няма закон - само така. Евала на тия, които дресират хъхрещите така.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                              В алл.бг четох за някакъв случай във Враца - хъхрещи животни се правели на отворени в заведение и се сбили със собственикът... на другият ден се изсипали вв махалата им 20-тина мутри и - няма манговци, няма айшета, няма чавета - БОЙ НАРЕД БЕЗ НИКАКАВА МИЛОСТ. САМО ТАКА ТРЯБВА.
                              Импе и мутрите се явяват там където не работи закон и свършва правосъдието. Ако човек няма защита и правосъдие от полиция и съд, се обръща към най-силния в района за да я получи.
                              Случая във Варца ми напомня на един подобен случай от средата на 90 те, когато случайно минахме с един приятел, през циганската махала тук във Варна.
                              Тогава едни образи (бяха петима), бяха наредили към 40 циганина на тротоара, легнали по корем, с ръце на тила и провеждаха мероприятие с конкретен въпрос "Кой от вас м..... ви (тук на майка) циганска, барна вчера сестрата на единия от нас?!"
                              Беше комична гледка, но дойдоха ченгета и развалиха мероприятието
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• ПОРЕДНОТО ИЗСТЪПЛЕНИЕ НА МРЪСНИТЕ МАНГАЛИ:

Роми пребиха 18-годишно момче в Интернет клуб в столичния квартал "Сердика". Пострадалият е бил откаран в "Пирогов" с тежки травми по лицето.

Инцидентът е станал в късния следобед. 18-годишният Радослав Савов, който работи в клуба отказал да пусне четири 13-14 годишни роми, тъй като те не се съобразявали с правилата да не се пуши и да не се вдига шум в клуба.

Радослав Савов: "Както си седях и дойдоха четири малки циганета. Казах им, че шефът ми се кара, че пушат вътре и им казах, че не мога да ги пусна, защото шефът не ми дава. И те започнаха да дивеят. Излязоха навън и след малко един мъж на около 25-30 г. влезе и директно от вратата ми наби 4-5 тупаници.”

Радослав твърди, че ромчетата идвали от няколко седмици в клуба и се държали изключително арогантно.

Радослав Савов: "Постоянно викаха, обиждаха ме на майка, на баща. Един от малките взе бутилка излезе навън и започна да я размахва. Другият пък ме замеряше с камъни”.

Пострадалото момче познава ромите, защото те живеели срещу неговия блок. Радослав твърди, че никога не е имал конфликт с тях.

След "Пирогов”, Радослав и баща му, който е бивш полицай от 3-то районно управление, а сега работи като охрана в метрото, отидоха да подадат жалба в полицията.

В разговор по телефона собственикът на клуба Ивайло Иванов каза, че досега не е имал подобни проблеми с ромите. Иванов обаче заяви, че някои от тях отказват да спазват правилата да не се пуши, да не се вдига шум и да не се яде в Интернет залата.

Хората от района коментираха, че като цяло нямат проблеми с ромите от квартала. От полицията все още издирват нападателя.

-----------------------------------------------

Да се чудиш на момчето и на баща му особено - да се оплакват в полицията... те може колкото искат да посочват конкретният мангасар-побойник, полицишята пак ще заведе дело срещу "неизвестен извършител". Просто е трябвало момчето и баща му (евентуално да извикат още двама трима приятели) да хванат мангалът -бияч с тръби, тояги и винкели и ДА ГО СМАЖАТ ОТ БОЙ, ТАКА ЧЕ ЕДВА ДА ОСТАНЕ ЖИВ !!! И МАЛКИТЕ МАНГАЛЧЕТА СЪЩО.... САМО ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОЦЕДИРА С ТАЯ ИЗМЕТ. АКО МАНГАЛ РАЗБИЕ ЛИЦЕТО НА НЯКОЙ БЪЛГАРИН - ТРОШАТ МУ СЕ РЪЦЕТЕ, АКО СЧУПИ РЪКА НА БЪЛГАРИН, ТРОШИ МУ СЕ ГРЪБНАКЪТ. Това, което най ме вбеси е наглостта, която мръсните малки пишлемета проявявали непрекъснато, дни наред... такива трябва да се пребиват като кучета, за да се насади страх в тях. Не виждам друго решение.

В алл.бг четох за някакъв случай във Враца - хъхрещи животни се правели на отворени в заведение и се сбили със собственикът... на другият ден се изсипали вв махалата им 20-тина мутри и - няма манговци, няма айшета, няма чавета - БОЙ НАРЕД БЕЗ НИКАКАВА МИЛОСТ. САМО ТАКА ТРЯБВА.

Коментар

X