IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът

Наистина ме озадачи - де е тази паралелна вселена или чудна страна, в която пребиваваш? Факт - в Гърция, Чехия, Словакия, Унгария хъхряците живеят в гета като концлагери, зад стени, откъдето не могат да излизат без разрешение.
      ?!? - От вестник "Атака" ли черпиш "фактите"?

Много хора пишат във форума за да разпускат и в резултат на което се пускат разни глупави постове за да се раздвижи разговора. Страшното при теб е че ти май наистина си вярваш на нещата които пишеш... Имаш нужда от преглед, съвсем отговорно го казвам.

Коментар

• Re: Jay Gould

Първоначално изпратено от be_google
        Първоначално изпратено от bate Goiko
        Първоначално изпратено от Jay Gould
        Четете малко история, на икономиката и на парите и тогава приказвайте. Кризи като сегашната е имало още по римско време, и не парите са виновни, а глупостта на хората.
        Ха-ха абсолютно съм съгласен !
        в тази връзка продавам лалета... на луковици :-)
        Закъснял си с далаверата около 372-373 години, обаче и тука може да приложим като с акциите "Купи и задръж" - Вечно твои
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
          Наистина ме озадачи - де е тази паралелна вселена или чудна страна, в която пребиваваш? Факт - в Гърция, Чехия, Словакия, Унгария хъхряците живеят в гета като концлагери, зад стени, откъдето не могат да излизат без разрешение. Факт - в Италия и Британия (доколкото знам и в САЩ) нямат право да гласуват, нито да се настаняват някъде за повече от 2 седмици. Факт - в Швеция са били подлагани на масова кастрация. "Шанс наравно с останалите" - питам, ако тук се третират равно с хората, дали въобще ще оцелеят? Да - в армията работеха - под страх от наказание обаче - тогава нямаше шест-пет и никой не ги толерираше. Имам достатъчно наблюдения относно "трудолюбието" им - говориш пълни глупости.
          Не е нужно някой да ми плаща - постовете в тази тема сигурно са 1-2% от всичките ми мнения, а постовете ми в неинвеститорските теми надали са повече от 10%.
          Нищо не знаеш, Императоре.

Тази страна се нарича Мангалия.
          В момента съществува само виртуално, в различни от майкрософт ОС, и разбира се съвсем различни по същността си браузе(ъ)ри.
          Все още се водят спорове за името - някои настояват за Джагалия.
          За техно съжаление братята и сестрите им не искат да живеят там,
          защото споменатите умници ги заплашвали че щели да им намерят работа.
          А също така - о боже! им казвали че ще трябва да си пращат децата на училище. Представяте ли си?
          Та засега мечтата на умните цигани не може да се осъществи.
          Ядосани, пращат по някой и друг мангал да пише по форумите как другите народи щат не щат ще хи хранят, ще им плащат всички сметки, а докато ги "интегрират"
          те само ще си лежат в лай...ната и ще редят чаве след чаве.
          Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

Първоначално изпратено от bate Goiko
            Четете малко история, на икономиката и на парите и тогава приказвайте. Кризи като сегашната е имало още по римско време, и не парите са виновни, а глупостта на хората.
            в тази връзка продавам лалета... на луковици :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от RSG
              Ти ако вземеш да се научиш на български и как се пише няма да е зле. Тая овца Мадона не е виждала мангал през живота си и си мисли, че циганите са кубинци
              Дали мога да пиша си е мой проблем. Просто по голямата част от времето си съм в чужбина и ползвам и други ОС и броузъри от твоите Microsoft бози.
              Много ме кефите форумни охлюви, някой като каже нещо веднага се хващате да търсите нещо лично.
              На нито едно от нещата които съм написал не си отговорил а ми се правиш на много начетен.
              Мадона има цигани музиканти, сигурно ги е и виждала.

Още нещо ще кажа по въпроса за тези които са ходили в казарма, единствените хора които работят в казармата са циганите. Така че не са мързеливи, а от тези които съм виждал в чужбина ще кажа че също са и умни и предприемчиви. Тези които са в чужбина имат по 2-3 деца, не повече. Това всичкото е защото навън имат шанс наравно с останалите.
              Много ме кефите "Императорът" и "Jay Gould" написали сте по 10 000 мнения - кой ви плаща за това???
              Наистина ме озадачи - де е тази паралелна вселена или чудна страна, в която пребиваваш? Факт - в Гърция, Чехия, Словакия, Унгария хъхряците живеят в гета като концлагери, зад стени, откъдето не могат да излизат без разрешение. Факт - в Италия и Британия (доколкото знам и в САЩ) нямат право да гласуват, нито да се настаняват някъде за повече от 2 седмици. Факт - в Швеция са били подлагани на масова кастрация. "Шанс наравно с останалите" - питам, ако тук се третират равно с хората, дали въобще ще оцелеят? Да - в армията работеха - под страх от наказание обаче - тогава нямаше шест-пет и никой не ги толерираше. Имам достатъчно наблюдения относно "трудолюбието" им - говориш пълни глупости.
              Не е нужно някой да ми плаща - постовете в тази тема сигурно са 1-2% от всичките ми мнения, а постовете ми в неинвеститорските теми надали са повече от 10%.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                Ти ако вземеш да се научиш на български и как се пише няма да е зле. Тая овца Мадона не е виждала мангал през живота си и си мисли, че циганите са кубинци
                Дали мога да пиша си е мой проблем. Просто по голямата част от времето си съм в чужбина и ползвам и други ОС и броузъри от твоите Microsoft бози.
                Много ме кефите форумни охлюви, някой като каже нещо веднага се хващате да търсите нещо лично.
                На нито едно от нещата които съм написал не си отговорил а ми се правиш на много начетен.
                Мадона има цигани музиканти, сигурно ги е и виждала.

Още нещо ще кажа по въпроса за тези които са ходили в казарма, единствените хора които работят в казармата са циганите. Така че не са мързеливи, а от тези които съм виждал в чужбина ще кажа че също са и умни и предприемчиви. Тези които са в чужбина имат по 2-3 деца, не повече. Това всичкото е защото навън имат шанс наравно с останалите.
                Много ме кефите "Императорът" и "Jay Gould" написали сте по 10 000 мнения - кой ви плаща за това???

Коментар

• Марияне - ФАКТИТЕ са над расизма, фашизма и в каквото там "толерантните" обвиняват тези, които не си затварят очите. А фактите са, че само в един етнос на светът крадците са 90%.
                  Поздрави :-)
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Моля, хубаво е да не се изпада в расизъм.
                    Статистиката показва, че във всички етнически и социални групи има крадци!!!

Коментар

• Jay Gould

Не е възможно да се хакне системата , това са някакви страхове които се внушават и е като теорията за илюминатите.Електрониката до сега не е дефектирала и 2011 ще мине и пак няма да е дефектирала. Някакви крали от кредитни карти , ами ще крадат при тази система за връзка между банките и бамкова тайна.И циганите ще крадат , те инстинктивно усещат че работата е аламангасарян.Това за хакването и вирусите просто го забрави , защото става въпрос за системи при които всяко пакетче разменено между машините се снима и образът ще се съхранява на огромен брой носители. Какво ще хакнат и какъв вирус ще вкарат , а освен това постоянно ще работят в системата сканиращи и филтриращи програми и ще търсят кой прави парички от нищото и свръхпечели и най официално ще ги унищожават - изтриват. Например в момента една от фармацевтичните компании печели 50 билиона годишно от хапче което съдържа някаква захар и малко отрова и това ще може да са сканира като разходи и всичко и такива свръхпечалби ще могат да се унищожават. Ето такива опити да се печели ще си продължат но пък редовно ще могат да бъдат обезкостявани извършителите им и това е източника на онзи момент който ще крепи стойността на електронните пари.Какъв е проблемът с някакво си село в Африка ? Такъв проблем няма , каква икономика има в това село в Африка че тя да е толкова значима и да се продължи циганията с пари на хартиен носители таззи система от банки и банкови тайни.
                      D.Y.F-091066

Коментар

Коментар

Струва ми се не си прочел добре някой неща относно парите.
                          И какъв е проблема вместо да се печата парите само с едно натискане на бутона да се правят повече ако Ц.Б. поискат?
                          Ти просто предлагаш едни пари от хартиен носител да минат на виртуален, но те ще са пак без покритие. Отделно всяко момченце с малко повече умения, ще може да си направи малко пари или директно да си хакне някоя банка или сметка (както сега).
                          Много лесно ще ги придвижат парите. Точно както си ги придвижват сега! Вчера осъдиха в САЩ едни източили си над 100 милиона от сметките на над 100 000 човека.
                          А какво би правил с новите вируси? И как би опазил цялата парична система от терористични атаки? Един хакер с умения да прави вирус ще може да е.. м .. на целия свят. Значи има вирус, нямаш пари и мреш от глад
                          Ами в 2011 година? тогава слънчевата активност ще е във 54 годишен връх. При предния електрониката често е давала дефекти за няколко месеца, а сега когато живота ни е свързан с нея?
                          А какво ще правят хората в някое родопско село примерно или в централна Африка ? Интернет ли ще им пускаш или ще им слагаш терминали в селата от по 50 човека или пък ще ги изселваш?
                          Цялата ти "далавера" с електронните пари, ми се вижда в далавера само за банките! Комисионна от нас за всеки похарчен цент!

Цялата идея за само електронни пари, ми прилича и на една идея на Мао Дзе Дун.
                          Понеже врабчетата ядели зърно, обявиха тяхното изтребване
                          Изтребиха нам си колко врабчета и на следващата година гъсеници и всякакви вредители се навъдиха до степен да изядат половината реколта в Китай, в следствие на което измряла пък няколко милиона китайци от глад.
                          Ей така, заради експеримента и в името на уж по-добро.

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• ....

В момента каква борба е да запазят стойността на парите само , вече почти издадоха заповед - икономиката туш и дефлация само и само парите им да устискат.Гледай как ще подпукат петрола , максимум до 80 и почват бой да го свалят на 20 и дори да успеят после пак е нагоре и то много над 150. Погледни световните войни които са се водили..това е една и съща война като поччнеш с Наполеон и свършиш с Хитлер , реалните причини са едни и същи и като сценарии са сходни..а Швейцария е място където парите са на завет винаги.А да и е "неутрална" което ще рече и с едните и с другите.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Jay Gould

Не съществува проблем с хакерите , ти си мислиш че някой ще открадне и какво ще направи ще ги прехвърли от твоята сметка в неговата но ще бъде хванат гарантирано..как ще ги придвижи безследно - не може.Проблем с хакерите не съществува. Знаеш ли тази монетарна система как е изградена сега и как си цикли а циклите се дълги само защото има кой да краде и да изважда от системата по този начин пари та ЦБ да емитират още и то дълго време докато стане инфекция с парите. Долара защо беше стабилна пара ? Защото много се краде и откраднатото ставаше на долари и така се измитат много долари от емисията на банката ..долари се печатат пък долари няма.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Re: buba4ko

Първоначално изпратено от supertrader
                                .... парите не бива да бъдат хартиени и налични в брой а електронни и дори циганите ще спрат да се въдят и ще плащат всяко данъче щото няма да има накъде.
                                Стига с тези електронни пари бе човек! Така и не каза ни веднъж как ще решиш при тях проблема с хакерите и с какво въобще са по добри от другите

Коментар

Working...
                                X