Лошото е че много българи са се циганизирали и с нищо не се различават от мангустите. И в крайна сметка се затъва в неспасяема простотия.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Истината е,че в България българите са дискриминирани от турци,цигани,ченгета и политици.Решението е:терористични организации,организирани от българи,действащи срещу антинационалното правителство,турската организация"дпс" и всички,които работят срещу БЪЛГАРИЯ.Неможе аз да съм българин ,да съм в БЪЛГАРИЯ и някой да ми вика:""смърт за гяурите","смърт за българите" и да няма последствия за него!Аз,като кажа:"долу" дпс" или "мръсни мангали" ,да ме обвиняват в дискриминация и расизъм.Какви са тия парчета земя,където толкова лесно ги раздавате на мангалите,че те утре ще поискат ивицата от Каварна до Ахтопол.САМО ТЕРОРИЗЪМ ЩЕ НИ СПАСИ,КАТО НАЦИЯ ,за съжаление!
Коментар
-
Политиката да се приемат точно цигани, които да се подготвят за учители в училища с подобни деца я намирам за много добра.
Същото и за лекари, сестри - хора, които да са "същите" и да показват, че има начин за промяна....
АфтърДарк, нямала съм сериозни преки контакти с цигани, така е.Но живея в близост с едни цигански къщурки и в началото бях много резервира и се колебаех дали изобщо да е там ...мястото/все пак, признавам си и в мен има расистки нагласи/.Сега, единственото което ми пречи...са 3-дневните им годежи и сватби и силното озвучаване))-е, тогава си затваряме плътно прозорците
)
Импе))как да стане това с автономията - коя област би обезлюдил и дал на тях
))
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътРаждаемостта между Българите се повиши последните 10 годинпи и според мен вече доближава средното за Европа ниво. Ти какво предлагаш - да почнем да се плодим като зайци, за да се конкурираме с получовеците ли? И така докога? Цивилизованите хора залагат не на многочисленост на децата си, а на тяхното добро възпитание и високият жизнен стандарт. Да почнем като хъхрещите, значи да слезем на тяхното безсъзнателно, плъховско ниво.
Не е ло по-лесно чернокраките да фабрикуват по-малко чавета - а ако не искат, да ги кастрираме като помияри? Това ми се струва много по-адекватно.
Но пак настоявам - едно качествено поколение изисква здрави семейства и определен манталитет. А това има ли го? И то не е ли основата на нацията?Мнението е лично - не препоръчвам нищо.
Коментар
-
Съни явно е във весело настроение и се бъзика. Кой мънгал ще учи 18 години, за да стане лекар или учител? Ако някой циганин завърши висше, то той е от самоинтегриралите се, които живеят между българите и не искат да имат нищо общо со получовеците от копторите.
И коя индивидуалност на индианската група да пазим и зачитаме? Традицията им да крадат и мързелуват? Или обичаят им да фабрикуват чавета на конвейер?
Митаков - има съществени разлики. Каталуня е била независима държава, станала част от Испания само заради някакъв династически брак. Помаците в България никога не са имали такава. А и къде ще направят тая автономия? В Родопите не съм чувал за такива напъни. В Лудогорието имаше - ама то ще бъде анклав. Тоест ще е достатъчно да им направим една икономическа блокада, за да се откажат от глупостите си до три години най-много.
А на хъхрещите и аз съгласен да им направим автономна област - разбира се местното нечернокрако население трябва да се изтегли, а малкият процент честни цигани да не се допускат там. Защо съгласен ли? Ами щом викат "Смърт на Българите", нека пробват да се оправят без нас. Ще изсекат де що има дървета и ще изкарат на топло първата зима, ама за втората нямма да има. Каквито са мръсни, още първото лято ще плъпнат всевъзможни епидемии, няма даишма кой да ги лекува. До година ще изпоизядат всичко което става за ядене - после ще почнат да измират от глад, защото са неспособни една краставица да отгледат. До 4 години ще изпукат до крак, ще се оттървем от тях и пак ще си вземем земята.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
AfterDark
Същото и за лекари, сестри - хора, които да са "същите" и да показват, че има начин за промяна....
съни(тя), явно не си имала много близки контакти с роми, което ти позволява да мислиш по-скоро оптимистично отколкото реалистично.
За да стане нещо хубаво, на първо място винаги стои желанието на индивидите, на които то би трябвало да им се случи. Аз не забелязвам те да имат желание за промяна.
Коментар
-
Юначе), това е правилният път и според мен - да се търсят решения, не да се създава напрежение.
Не знам дали е възможно някога истинското решение - в смисъл "мир и любов"- много е различен този етнос.Но да се приеме Различието, вече е постижение.
Може би, ако се работи точно в тази посока - не толкова интеграция, колкото запазване на индивидуалността на тази група, но създаване на възможности за промяна - подобряване на статуса им чрез образование, нормално здравно обслужване и нормални битови условия, би могло да се постигне едно добронамерено съвместно съжителстване...
Политиката да се приемат точно цигани, които да се подготвят за учители в училища с подобни деца я намирам за много добра.
Коментар
-
Защо се прави всичко това?
Защо се насажда етническа омраза?
Кой иска да предизвика война и защо?
Трябва да се помисли как да се спре коварният план.
Отговорете си сами, ето ви храна за размисъл.
Жителите на Испанския регион Андалусия гласуваха за нов, по-разширен статут на автономия
19 Февруари 2007
С население от близо 8 милиона души Андалусия е втората по големина сред седемнадесетте автономни общности в Испания.
С най-висока степен на разширена автономия се ползват Баската провинция и Каталуния. Испанската конституция позволява разширена автономия, без да се нарушава националният интегритет на страната. След вчерашния референдум Андалусия ще има свое знаме, химн и празник. Новият статут ще даде на местните власти по-широки правомощия в данъчната сфера и при събирането и разпределянето на местните такси. По-широката автономия бе подкрепена от 87 процента от гласувалите, но в референдума взе участие едва една трета от населението.
В Каталуния се провежда референдум за нов автономен статут
18 Юни 2006
В испанската провинция Каталуния се провежда референдум за нов статут на областта, който ще гарантира още по-голяма автономия от Испания. Около 5 милиона и 300 хиляди каталунци участват в допитването за новия автономен статут на областта.
Според последните проучвания на общественото мнение 55% от имащите право на глас каталунци ще участват в референдума, като се очаква по-голямата част от тях да подкрепят разширената автономия. Според наблюдателите, новият статут няма реално да се отрази на живота на обикновените граждани. Основното в новата уредба е, че Каталуния ще получи права да запазва приходите от данъците, които се събират.
Новият статут на разширена автономия се определя с устав, който променя устава за автономията на Каталуния от 1979 година. В документа се определят химн, знаме и официален празник на Каталуния, а Барселона е установена за нейна столица. Засилва се употребата на каталонския език в медиите, в търговията, в правосъдната област, в училищата и в администрацията.
Сами се досещате, че референдумите се организират от областите, които искат да се отделят, според конституцията.
Когато се направят такива промени и във нашата конституция и тук ще си имаме автономии.
Ето това е целта на цялата операция.
Затова се насява омраза между етносите и българите.
Разделяй и владей.Това го знаете нали.
За това трябва да се помисли.Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.
Коментар
-
Браво на момчетата.
Имам и забележка ,със динамит е по-добре.
http://youtube.com/watch?v=0kSdfZJNo-I
Ето ви и с коментар.
http://www.zazz.bg/play:d0309aec
Взето от друг форум.
На тримата осъдени на смърт са били издигнати паметни плочи край с. Трънак, край т. нар. „Доганова чешма“. Плочите с имената им са докарани от Турция и са на турски език. Край тази чешма от лидера на движението в Бургас Сабри Мехмед Али се организират тържества на ДПС, които официално са обявени като празничен селски събор с народни игри.
Бургаският окръжен прокурор Емил Христов издава постановление от 3 септември 1998, с което разпорежда да се разрушат тези плочи, точно преди „селския събор с народни игри“. По този повод Ахмед Доган заплашва с втора Босна и Косово в България.Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.
Коментар
Коментар