Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от KrasimiraПървоначално изпратено от ИмператорътЛюбимецов право каза - просто ДЪРЖАВАТА ДА СПРЕ ДА ГОИ И ЦЕРИ ПОЛУЧОВЕЦИТЕ С НАШИТЕ ПАРИ, ЗАЩОТО НИЕ НЕ ИСКАМЕ С ТРУД ИЗКАРАНИТЕ НИ КИНТИ ДА БЪДАТ ХАБЕНИ ЗА ТАЯ ИЗМЕТ !!!
А Директоров, Красимира и други доброволци, да ги обгрижват, щом искат... Само че когато, прибирайки се след поредното обгрижване, чернокраките ги нападнат, набият и ограбят Директоров, и обгрижат на свой ред похотливо Красимира, те набързо ще станат мегарасисти и мегафашаги... аре на бас...
Спрете да делите хората на раси и етноси, Това ви е проблема на теб и пича с дините от любимец - заради това не можете да погледнете на нещата отгоре, защото изпадате в нелепо деление. Киселейте, че въобще има хора, които се лекуват без да плащат осигуровки, ама защо само срещу ромите. Колко бяха хората без здравни осигуровки, някой да припомни? Повече са отколкото са циганите, умножени по две!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от KrasimiraПървоначално изпратено от LUBIMEC 13Като не си директор или разпоредител на бюджетни средства, къде си тръгнал акъл да ръсиш кое как и защо да се харчи!?
И фондацията ли е глупост!? Ето - имаш поле за изява - така ще защитиш тезите си и наистина ще помогнеш на циганина, който има нужда от ваксина. Или си падаш само по лозунгите, както по времето на комунизма!?
И имам правото да изисквам за всяка платена от мен стотинка да получавам най-доброто! А не парите ми да се пилеят нахалост заради такива плиткоумници като вас с директора и подобните ви!
Туй ще кажа и ще свърша - миришете на мърша!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от LUBIMEC 13Като не си директор или разпоредител на бюджетни средства, къде си тръгнал акъл да ръсиш кое как и защо да се харчи!?
И фондацията ли е глупост!? Ето - имаш поле за изява - така ще защитиш тезите си и наистина ще помогнеш на циганина, който има нужда от ваксина. Или си падаш само по лозунгите, както по времето на комунизма!?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от MitacПървоначално изпратено от KrasimiraПървоначално изпратено от Mitacметала или мангала и красимира или циганката блондинка
Изобщо не можете да ми накривите капата ОРКИ-мутанти.
Мисловните процеси на замразените сварени овчи глави не ме интересуват.
Няма да те обиждам пак, защото Императора не разрешава.
Иначе желание имам.
Коментар
� -
Като не си директор или разпоредител на бюджетни средства, къде си тръгнал акъл да ръсиш кое как и защо да се харчи!?
Първоначално изпратено от DirectorПървоначално изпратено от LUBIMEC 13Първоначално изпратено от DirectorПървоначално изпратено от Императорът... Какво съм виновен аз, че някой мангасар се разболял, защото живее в толкова мръсен коптор, че и едно прасе би избягало от него? Ами сам си е виновен и не съм длъжен да го лекувам. И грам не ми пука, ако се смряска в собствената си мръсотия.
Фондация "Мания Цигания" - името и ще е моя скромен принос към Вашето високохуманно дело. Ей, и да направите програма за ограмотяване на бай мангал "Що е то сапун?"
1. Аз съм ПРОТИВ преразпределянето;
2. Бюджетът се прави от правителството и се приема от НС;
3. Разпоредители с бюджета са министерствата и други ДЪРЖАВНИ ведомства.
Аз все пак не съм директор на министерство, нито на друго държавно ведомство. А въпросните ведомства се управляват от червения отбор в коалиция с ченгетата на Доган. Така че не ми говори глупости!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от KrasimiraПървоначално изпратено от Mitacметала или мангала и красимира или циганката блондинка
Няма да те обиждам пак, защото Императора не разрешава.
Иначе желание имам.Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от LUBIMEC 13Първоначално изпратено от DirectorПървоначално изпратено от Императорът... Какво съм виновен аз, че някой мангасар се разболял, защото живее в толкова мръсен коптор, че и едно прасе би избягало от него? Ами сам си е виновен и не съм длъжен да го лекувам. И грам не ми пука, ако се смряска в собствената си мръсотия.
Фондация "Мания Цигания" - името и ще е моя скромен принос към Вашето високохуманно дело. Ей, и да направите програма за ограмотяване на бай мангал "Що е то сапун?"
1. Аз съм ПРОТИВ преразпределянето;
2. Бюджетът се прави от правителството и се приема от НС;
3. Разпоредители с бюджета са министерствата и други ДЪРЖАВНИ ведомства.
Аз все пак не съм директор на министерство, нито на друго държавно ведомство. А въпросните ведомства се управляват от червения отбор в коалиция с ченгетата на Доган. Така че не ми говори глупости!
Коментар
� -
Като сте толкова големи защитници на правата на циганите, да ви попитам аз - как никой от вас не се сети досега тук да изкаже съчувствие към бедстващите български семейства и техните деца по градове и села!? А обвинявате другите в расизъм!!!
Красимира, защо игнорираш напълно факта, че при тези условия у нас има и цигани, който УСПЕШНО са се социализирали, без кой знае какви помощи от страна на който и да е било? Случайно имаш ли представа, че бай мангал мрази не само нас българите, но и успелия да се социализира с ТРУДА и СМИРЕНИЕТО си пред Закона и общия ред циганин?
Мда, неудобни за коментар факти от позицията, която все така упорито защитаваш.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ИмператорътЛюбимецов право каза - просто ДЪРЖАВАТА ДА СПРЕ ДА ГОИ И ЦЕРИ ПОЛУЧОВЕЦИТЕ С НАШИТЕ ПАРИ, ЗАЩОТО НИЕ НЕ ИСКАМЕ С ТРУД ИЗКАРАНИТЕ НИ КИНТИ ДА БЪДАТ ХАБЕНИ ЗА ТАЯ ИЗМЕТ !!!
А Директоров, Красимира и други доброволци, да ги обгрижват, щом искат... Само че когато, прибирайки се след поредното обгрижване, чернокраките ги нападнат, набият и ограбят Директоров, и обгрижат на свой ред похотливо Красимира, те набързо ще станат мегарасисти и мегафашаги... аре на бас...
Спрете да делите хората на раси и етноси, Това ви е проблема на теб и пича с дините от любимец - заради това не можете да погледнете на нещата отгоре, защото изпадате в нелепо деление. Киселейте, че въобще има хора, които се лекуват без да плащат осигуровки, ама защо само срещу ромите. Колко бяха хората без здравни осигуровки, някой да припомни? Повече са отколкото са циганите, умножени по две!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от Mitacметала или мангала и красимира или циганката блондинка
Това да не е олимпиада по литература.
Аз да не съм на изпит по български език.
Цял ден се кьоря на тоя монитор.
В два часа през ноща ще гледам да не сбъркам някоя буква.
И Метала за капак пусне нещо с .....
Ако ще се уважаваме нека е взаимно.Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.
Коментар
� -
Любимецов право каза - просто ДЪРЖАВАТА ДА СПРЕ ДА ГОИ И ЦЕРИ ПОЛУЧОВЕЦИТЕ С НАШИТЕ ПАРИ, ЗАЩОТО НИЕ НЕ ИСКАМЕ С ТРУД ИЗКАРАНИТЕ НИ КИНТИ ДА БЪДАТ ХАБЕНИ ЗА ТАЯ ИЗМЕТ !!!
А Директоров, Красимира и други доброволци, да ги обгрижват, щом искат... Само че когато, прибирайки се след поредното обгрижване, чернокраките ги нападнат, набият и ограбят Директоров, и обгрижат на свой ред похотливо Красимира, те набързо ще станат мегарасисти и мегафашаги... аре на бас...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Mitacметала или мангала и красимира или циганката блондинка
Мисловните процеси на замразените сварени овчи глави не ме интересуват.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
�
Коментар