IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13

Не съм разпоредител Красенце, но съм данъкоплатец!
    И имам правото да изисквам за всяка платена от мен стотинка да получавам най-доброто! А не парите ми да се пилеят нахалост заради такива плиткоумници като вас с директора и подобните ви!
    Туй ще кажа и ще свърша - миришете на мърша!
    смяташ,че парите ти се харчат нахалост заради директора и красимира?интересно виждане!пък и тона ти е мноооого приятен!

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimira
      Първоначално изпратено от Императорът
      Любимецов право каза - просто ДЪРЖАВАТА ДА СПРЕ ДА ГОИ И ЦЕРИ ПОЛУЧОВЕЦИТЕ С НАШИТЕ ПАРИ, ЗАЩОТО НИЕ НЕ ИСКАМЕ С ТРУД ИЗКАРАНИТЕ НИ КИНТИ ДА БЪДАТ ХАБЕНИ ЗА ТАЯ ИЗМЕТ !!!

А Директоров, Красимира и други доброволци, да ги обгрижват, щом искат... Само че когато, прибирайки се след поредното обгрижване, чернокраките ги нападнат, набият и ограбят Директоров, и обгрижат на свой ред похотливо Красимира, те набързо ще станат мегарасисти и мегафашаги... аре на бас...
      За последен път питам, като те изсанили българин, циганите ли ще защитаваш бе импе?
      Спрете да делите хората на раси и етноси, Това ви е проблема на теб и пича с дините от любимец - заради това не можете да погледнете на нещата отгоре, защото изпадате в нелепо деление. Киселейте, че въобще има хора, които се лекуват без да плащат осигуровки, ама защо само срещу ромите. Колко бяха хората без здравни осигуровки, някой да припомни? Повече са отколкото са циганите, умножени по две!
      ЗАЩОТО САМО ЗА МАНГАЛИТЕ ВСИЧКО Е БЕЗПЛАТНО !!!! ТУК ТИ ДАДОХА КУПИЩА ПРИМЕРИ, ЧЕ БЕЛИТЕ ХОРА ИМ ДЕРАТ КОЖИТЕ, НЕ ДАЙ БОЖЕ ДА СЕ РАЗБОЛЕЯТ !!! АМА ЗА ТЕБЕ ФАКТИТЕ СА НИЩО.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
        Като не си директор или разпоредител на бюджетни средства, къде си тръгнал акъл да ръсиш кое как и защо да се харчи!?
        И фондацията ли е глупост!? Ето - имаш поле за изява - така ще защитиш тезите си и наистина ще помогнеш на циганина, който има нужда от ваксина. Или си падаш само по лозунгите, както по времето на комунизма!?
        Е ти сигурно си крупен разпоредител, гордеем се с теб
        Не съм разпоредител Красенце, но съм данъкоплатец!
        И имам правото да изисквам за всяка платена от мен стотинка да получавам най-доброто! А не парите ми да се пилеят нахалост заради такива плиткоумници като вас с директора и подобните ви!
        Туй ще кажа и ще свърша - миришете на мърша!

Коментар

• Както и да е .
          Темата е "Докога ще им търпим своеволията." а не "Как да ги направим хора." или "Как да им оближем задниците по-приятно."
          Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

Като не си директор или разпоредител на бюджетни средства, къде си тръгнал акъл да ръсиш кое как и защо да се харчи!?
            И фондацията ли е глупост!? Ето - имаш поле за изява - така ще защитиш тезите си и наистина ще помогнеш на циганина, който има нужда от ваксина. Или си падаш само по лозунгите, както по времето на комунизма!?
            Е ти сигурно си крупен разпоредител, гордеем се с теб

Коментар

• Първоначално изпратено от Mitac
              Първоначално изпратено от Krasimira
              Първоначално изпратено от Mitac
              метала или мангала и красимира или циганката блондинка
              Изобщо не можете да ми накривите капата ОРКИ-мутанти.

Мисловните процеси на замразените сварени овчи глави не ме интересуват.
              Прав си, не трябва да ти пука, че си прост
              Мога да преценя и знам какъв съм, така че мнението ти не ме вълнува.

Няма да те обиждам пак, защото Императора не разрешава.
              Иначе желание имам.
              ако не ти пукаше, щеше да оставиш правописните грешки до последно

Коментар

• Като не си директор или разпоредител на бюджетни средства, къде си тръгнал акъл да ръсиш кое как и защо да се харчи!?

Първоначално изпратено от Director
                Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
                ... Какво съм виновен аз, че някой мангасар се разболял, защото живее в толкова мръсен коптор, че и едно прасе би избягало от него? Ами сам си е виновен и не съм длъжен да го лекувам. И грам не ми пука, ако се смряска в собствената си мръсотия.
                Импе, не си в час, не си следил дискусията. Ако плъзнат зарази по цяла София, и ние ще го отнесем. Приеми ваксинирането на циганите като обезпаразитяване или дезинфекция.
                Директор-е, като толко искаш мангалите да са живи и здрави, що не им спретнеш една фондация за да им набираш там помощи за ваксините, ами си готов да бъркаш в общата каца с меда и да раздаваш на воля нещо, за което - сигурно имаш принос - но далеч по-скромен от желанието ти да разпределяш общите блага. Така като гледам няма да си сам - има и други "балъци", които ще ти помогнат в "благородното" дело. Краси-то ще я направиш шеф на фондацията.
                Фондация "Мания Цигания" - името и ще е моя скромен принос към Вашето високохуманно дело. Ей, и да направите програма за ограмотяване на бай мангал "Що е то сапун?"
                И ти не си в час - изобщо не си чел какво съм казал.

1. Аз съм ПРОТИВ преразпределянето;
                2. Бюджетът се прави от правителството и се приема от НС;
                3. Разпоредители с бюджета са министерствата и други ДЪРЖАВНИ ведомства.

Аз все пак не съм директор на министерство, нито на друго държавно ведомство. А въпросните ведомства се управляват от червения отбор в коалиция с ченгетата на Доган. Така че не ми говори глупости!

Коментар

Мога да преценя и знам какъв съм, така че мнението ти не ме вълнува.

Няма да те обиждам пак, защото Императора не разрешава.
                  Иначе желание имам.

Коментар

... Какво съм виновен аз, че някой мангасар се разболял, защото живее в толкова мръсен коптор, че и едно прасе би избягало от него? Ами сам си е виновен и не съм длъжен да го лекувам. И грам не ми пука, ако се смряска в собствената си мръсотия.
                    Импе, не си в час, не си следил дискусията. Ако плъзнат зарази по цяла София, и ние ще го отнесем. Приеми ваксинирането на циганите като обезпаразитяване или дезинфекция.
                    Директор-е, като толко искаш мангалите да са живи и здрави, що не им спретнеш една фондация за да им набираш там помощи за ваксините, ами си готов да бъркаш в общата каца с меда и да раздаваш на воля нещо, за което - сигурно имаш принос - но далеч по-скромен от желанието ти да разпределяш общите блага. Така като гледам няма да си сам - има и други "балъци", които ще ти помогнат в "благородното" дело. Краси-то ще я направиш шеф на фондацията.
                    Фондация "Мания Цигания" - името и ще е моя скромен принос към Вашето високохуманно дело. Ей, и да направите програма за ограмотяване на бай мангал "Що е то сапун?"
                    И ти не си в час - изобщо не си чел какво съм казал.

1. Аз съм ПРОТИВ преразпределянето;
                    2. Бюджетът се прави от правителството и се приема от НС;
                    3. Разпоредители с бюджета са министерствата и други ДЪРЖАВНИ ведомства.

Аз все пак не съм директор на министерство, нито на друго държавно ведомство. А въпросните ведомства се управляват от червения отбор в коалиция с ченгетата на Доган. Така че не ми говори глупости!

Коментар

• Като сте толкова големи защитници на правата на циганите, да ви попитам аз - как никой от вас не се сети досега тук да изкаже съчувствие към бедстващите български семейства и техните деца по градове и села!? А обвинявате другите в расизъм!!!
                      Красимира, защо игнорираш напълно факта, че при тези условия у нас има и цигани, който УСПЕШНО са се социализирали, без кой знае какви помощи от страна на който и да е било? Случайно имаш ли представа, че бай мангал мрази не само нас българите, но и успелия да се социализира с ТРУДА и СМИРЕНИЕТО си пред Закона и общия ред циганин?
                      Мда, неудобни за коментар факти от позицията, която все така упорито защитаваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                        Любимецов право каза - просто ДЪРЖАВАТА ДА СПРЕ ДА ГОИ И ЦЕРИ ПОЛУЧОВЕЦИТЕ С НАШИТЕ ПАРИ, ЗАЩОТО НИЕ НЕ ИСКАМЕ С ТРУД ИЗКАРАНИТЕ НИ КИНТИ ДА БЪДАТ ХАБЕНИ ЗА ТАЯ ИЗМЕТ !!!

А Директоров, Красимира и други доброволци, да ги обгрижват, щом искат... Само че когато, прибирайки се след поредното обгрижване, чернокраките ги нападнат, набият и ограбят Директоров, и обгрижат на свой ред похотливо Красимира, те набързо ще станат мегарасисти и мегафашаги... аре на бас...
                        За последен път питам, като те изсанили българин, циганите ли ще защитаваш бе импе?
                        Спрете да делите хората на раси и етноси, Това ви е проблема на теб и пича с дините от любимец - заради това не можете да погледнете на нещата отгоре, защото изпадате в нелепо деление. Киселейте, че въобще има хора, които се лекуват без да плащат осигуровки, ама защо само срещу ромите. Колко бяха хората без здравни осигуровки, някой да припомни? Повече са отколкото са циганите, умножени по две!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът

Митаков - стига така, моля. Нека не се обиждаме, неговата кожа - в тоз форум не обичаме такива работи. Метълов е пич, Краси е добра душа, макар и заблудена, Директоров тоже. Нека не се ругаем, мамка му.
                          Да се научат да не се заяждат.
                          Това да не е олимпиада по литература.
                          Аз да не съм на изпит по български език.
                          Цял ден се кьоря на тоя монитор.
                          В два часа през ноща ще гледам да не сбъркам някоя буква.
                          И Метала за капак пусне нещо с .....
                          Ако ще се уважаваме нека е взаимно.

Коментар

• Любимецов право каза - просто ДЪРЖАВАТА ДА СПРЕ ДА ГОИ И ЦЕРИ ПОЛУЧОВЕЦИТЕ С НАШИТЕ ПАРИ, ЗАЩОТО НИЕ НЕ ИСКАМЕ С ТРУД ИЗКАРАНИТЕ НИ КИНТИ ДА БЪДАТ ХАБЕНИ ЗА ТАЯ ИЗМЕТ !!!

Коментар

Коментар

Митаков - стига така, моля. Нека не се обиждаме, неговата кожа - в тоз форум не обичаме такива работи. Метълов е пич, Краси е добра душа, макар и заблудена, Директоров тоже. Нека не се ругаем, мамка му.

Коментар

X