IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Director
    Първоначално изпратено от Jay Gould
    ...Задавам въпроса си с ясното съзнание, че ако миналата година нямах пари (ама много пари) майка и баща ми щяха да умрат със 100%, а циганите бяха лекувани безплатно. Що така бе Краси. Аз втора категория човек ли съм според тази страна?...
    Пич, разбирам негодуванието ти, но не циганите са виновни за това, че държавата (представлявана от скапаняците, които НИЕ сме си избрали) третира теб и мен като втора категория хора. Не ме карай пак да повтарям за баницата. А ти като си толкова люто обиден, че те третират като втора категория, как мислиш че трябва да реагират циганите като ги категоризирате с императора като сто и втора категория "получовеци", полуживотни" и т.н.?
    ... Не негодувам, но да искате да пляскам с ръце от радост, вече е малко нахално
    Лично да съм категоризирал? Напротив! Точно държавата смятам за отговорна.
    Иначе, ме боли щепсела кой е бял зелен или червен, но не обичам да плащам за чужда маса. В края на краищата, никой никога не ми е подарил нищо. Не виждам защо аз да го правя.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Абе, пичове, вие сте като латерни бе. Само едно и също повтаряте и въобще не вдявате какво ви се говори. Това че нямам желание да правя циганите на сапун, далеч не означава, че ги намирам за "добрички". За сметка на това като ви чета простотиите, вас ви намирам направо за зли Като ви чете човек, ще каже че сте някакви кръвожадни типове, готови хладнокръвно да расфасоват някого, пък бил той и мангал. Давайте го по-кротко, щото аз не мисля, че сте чак такива палачи, ама ако не сте, значи пък че сте плямпачи и съответно няма да ви вземат насериозно
      да не искаш по 5 деца да правиме бе ей.

Коментар

...Задавам въпроса си с ясното съзнание, че ако миналата година нямах пари (ама много пари) майка и баща ми щяха да умрат със 100%, а циганите бяха лекувани безплатно. Що така бе Краси. Аз втора категория човек ли съм според тази страна?...
        Пич, разбирам негодуванието ти, но не циганите са виновни за това, че държавата (представлявана от скапаняците, които НИЕ сме си избрали) третира теб и мен като втора категория хора. Не ме карай пак да повтарям за баницата. А ти като си толкова люто обиден, че те третират като втора категория, как мислиш че трябва да реагират циганите като ги категоризирате с императора като сто и втора категория "получовеци", полуживотни" и т.н.?
        що бе хора пак гласувайте за ония левите -- те ще направят пенсиите по 1000лв и помощите на циганите -по 250 а хората да бачкат на по 350 бруто.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould

Коментар

Абе, пичове, вие сте като латерни бе. Само едно и също повтаряте и въобще не вдявате какво ви се говори. Това че нямам желание да правя циганите на сапун, далеч не означава, че ги намирам за "добрички". За сметка на това като ви чета простотиите, вас ви намирам направо за зли Като ви чете човек, ще каже че сте някакви кръвожадни типове, готови хладнокръвно да расфасоват някого, пък бил той и мангал. Давайте го по-кротко, щото аз не мисля, че сте чак такива палачи, ама ако не сте, значи пък че сте плямпачи и съответно няма да ви вземат насериозно
            Пак бързаш с изводите. Мисленето е сложен процес братко и изводи не се правят току така
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Абе, пичове, вие сте като латерни бе. Само едно и също повтаряте и въобще не вдявате какво ви се говори. Това че нямам желание да правя циганите на сапун, далеч не означава, че ги намирам за "добрички". За сметка на това като ви чета простотиите, вас ви намирам направо за зли Като ви чете човек, ще каже че сте някакви кръвожадни типове, готови хладнокръвно да расфасоват някого, пък бил той и мангал. Давайте го по-кротко, щото аз не мисля, че сте чак такива палачи, ама ако не сте, значи пък че сте плямпачи и съответно няма да ви вземат насериозно

Коментар

Първоначално изпратено от Krasimira
                Чудя се обаче, ти би ли напсувала политик?! Можеш ли да кажеш за един жив български политик, че е тъпанар, свиня, прост, тъп, алчен, гъз, грозен ???
                Тук във форума? Можеш ли?
                Бой е образно казано.. Ти го каза .. Закони!
                Без тях няма държава. За съжаление не ги нямаме. Кратки ясни и неподлежащи на тълкуване от 22 годишни съдии и прокурори
                Да, разбира се че мога. Но за разлика от теб няма да генерализирам, а мога да ги изброя поименно и с конкретни причини защо. Ако ти правиш с това с циганите - нямам нищо против. Ще стои име и причина да му дадеш съответната квалификация.
                Четейки те похвалих, че с образованието за пръв път каза нещо конкретно и не генерализира (ти, не аз), но за съжаление виждам било е само проблясък.
                Въобще що за манийка да приписвате собствената си природа на другите?

А сега, конкретен въпрос:

Писала си, че имаш дете.

Питането ми е, съгласна ли си лекарствата за детето ти да са платени, а за циганите беплатни?

Защото такава е в момента системата?

Задавам въпроса си с ясното съзнание, че ако миналата година нямах пари (ама много пари) майка и баща ми щяха да умрат със 100%, а циганите бяха лекувани безплатно. Що така бе Краси. Аз втора категория човек ли съм според тази страна?
                абе джей други са първа категория- цига....е!

стегай куфарите ей не сме роби в собствената си държава! па не сме и прости.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimira
                  Чудя се обаче, ти би ли напсувала политик?! Можеш ли да кажеш за един жив български политик, че е тъпанар, свиня, прост, тъп, алчен, гъз, грозен ???
                  Без тях няма държава. За съжаление не ги нямаме. Кратки ясни и неподлежащи на тълкуване от 22 годишни съдии и прокурори
                  Да, разбира се че мога. Но за разлика от теб няма да генерализирам, а мога да ги изброя поименно и с конкретни причини защо. Ако ти правиш с това с циганите - нямам нищо против. Ще стои име и причина да му дадеш съответната квалификация.
                  Четейки те похвалих, че с образованието за пръв път каза нещо конкретно и не генерализира (ти, не аз), но за съжаление виждам било е само проблясък.
                  Въобще що за манийка да приписвате собствената си природа на другите?

А сега, конкретен въпрос:

Писала си, че имаш дете.

Питането ми е, съгласна ли си лекарствата за детето ти да са платени, а за циганите беплатни?

Защото такава е в момента системата?

Задавам въпроса си с ясното съзнание, че ако миналата година нямах пари (ама много пари) майка и баща ми щяха да умрат със 100%, а циганите бяха лекувани безплатно. Що така бе Краси. Аз втора категория човек ли съм според тази страна?

Колкото до политика напсувай един. Ей така Няма значение кой или за какво! Можеш ли? Или не ти стиска

Коментар

Чудя се обаче, ти би ли напсувала политик?! Можбели ли да кажеш за един жив български политик, че е тъпанар, свиня, прост, тъп, алчен, гъз, грозен ???

Коментар

Опитах няколко пъти, ама няма кой да чуе... Предлагам няколко прости неща.
                      Инвестиции в:
                      - образованието на ромите. Не с пари на ръка, а с икономическа принуда да влязат в клас.
                      - здравеопазване
                      - хигиена
                      Проблемът няма да се реши за ден два, но когато ги научиш как да си изкарват хляба нещата ще тръгнат далеч по-добре. Те не могат да правят нищо, не го ли разбираш! Как да работят като в това си положение не знаят как да си вържат обувките?
                      Тук за пръв път си права, но това с молитви не става.
                      Става точно с икономическа принуда, насила и с бой ако се наложи!

Но въобще не се смятам за длъжен да плащам тока, здравето и образованието на циганите след като моите не са безплатни!
                      Незнам защо преди не съм била права, а сега съм според теб. Не си спомням и за молитви да съм говорила. Само да кажа, че според мен икономическа принуда е най-добрият вариант, но съм сигурна, че ти и аз по различен начин си представяме икономическата принуда. Боя знаеш - по принцип го отричам! Наказание според законите, на тези които не ги спазват - да, ама в тях за бой никъде не се споменава... Доколкото си спомням де, аз нали съм циганка блондинка
                      И последна забележка - хайде остави тока на мира, ЕРП-тата отдавна са частни... Тук вече псувай политиците ако сключват сделки с ЕРП-тата, но с твоите пари, не циганите.
                      Защото маце, за пръв път прочетох нещо разумно от теб, освен досегашното "Те са много добрички, но нещастни".

Как да оставя тока на мира след като, всеки месец сметката ми го напомня?!?
                      Политиците ги псувам и са от малцината удостояващ с псувни.
                      Чудя се обаче, ти би ли напсувала политик?! Можбели ли да кажеш за един жив български политик, че е тъпанар, свиня, прост, тъп, алчен, гъз, грозен ???

АБЕ ДЖЕЙ КАРА ГО ПО КРОТКО - ЧЕТИ И СТЯГАЙ КУФАРИТЕ ЗА НАЗАПАД ИЛИ РУСИЯ.

ТУКА ДА ВИРЕЯТ ЦИГАНИТЕ. ТЕ СА НА МОДА.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jores
                        Ще я питам Краси следното с цигани би ли правила бизнес би ли наела цигани да и свършат работа някаква детето си защо не го изпрати в елитно училище до някое гето или може би го е направила вече?
                        Да, наемам цигани но само за нискоквалифициран труд. И причината е, че нито имат достъп до образование, нито имат достъп до по-висококвалифициран труд, че да се научат. Нямам нищо против да правя бизнес с цигани, стига да могат да стигнат до нивото да правят бизнес. Детето ми не учи в елитно училище, учи си в малко квартално училище. Това, че в него може да има роми не ме притеснява, притеснява ме че ги няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimira
                          Инвестиции в:
                          - образованието на ромите. Не с пари на ръка, а с икономическа принуда да влязат в клас.
                          - здравеопазване
                          - хигиена
                          Проблемът няма да се реши за ден два, но когато ги научиш как да си изкарват хляба нещата ще тръгнат далеч по-добре. Те не могат да правят нищо, не го ли разбираш! Как да работят като в това си положение не знаят как да си вържат обувките?

Но въобще не се смятам за длъжен да плащам тока, здравето и образованието на циганите след като моите не са безплатни!
                          Незнам защо преди не съм била права, а сега съм според теб. Не си спомням и за молитви да съм говорила. Само да кажа, че според мен икономическа принуда е най-добрият вариант, но съм сигурна, че ти и аз по различен начин си представяме икономическата принуда. Боя знаеш - по принцип го отричам! Наказание според законите, на тези които не ги спазват - да, ама в тях за бой никъде не се споменава... Доколкото си спомням де, аз нали съм циганка блондинка
                          И последна забележка - хайде остави тока на мира, ЕРП-тата отдавна са частни... Тук вече псувай политиците ако сключват сделки с ЕРП-тата, но с твоите пари, не циганите.
                          Защото маце, за пръв път прочетох нещо разумно от теб, освен досегашното "Те са много добрички, но нещастни".

Как да оставя тока на мира след като, всеки месец сметката ми го напомня?!? Частни дръг път. Аз договора с държавата за продажба не съм го видял. Пък и си имат държавна комислия по регулирането, а ние нямае нищо.
                          И това ако не е насилие над мен здраве му кажи
                          Политиците ги псувам и са от малцината удостояващ с псувни.
                          Чудя се обаче, ти би ли напсувала политик?! Можеш ли да кажеш за един жив, сегашен български политик, че е тъпанар, свиня, прост, тъп, алчен, гъз, грозен ??? Тук във форума? Можеш ли?

Без тях няма държава. За съжаление не ги нямаме. Кратки ясни и неподлежащи на тълкуване от 22 годишни съдии и прокурори, от политици, псевдо-демократи, лапачи от разни измилени агенции и т. н.

Икономическата ти принуда я разбрах. Ние да плащам софрата на циганите, а те само да ядат.

Е няма как да стане! Или всички плащаме и ядем или никой не плаща! Друг вариант няма

Коментар

Инвестиции в:
                            - здравеопазване
                            - хигиена

Коментар

• Първоначално изпратено от Mitac
                              И да попитам.
                              Някой може ли да ми обясни защо трябва да се грижим за тях.
                              Нито сме ги правили, нито сме ги раждали, нито са ни рода.
                              Със нищо не са полезни за обществото, напротив вредят.
                              Изнасилват масово български момиченца и момченца.
                              Пласират дрога . Кражбата е тяхната професия.
                              Имат крайно неприемливо агресивно и нагло държание.
                              Убиват и продават собствените си деца.

Не , не искам да живея с такива хора.
                              Изобщо не искам да ги виждам даже.

Да се изселят до един в Индия от където са дошли.
                              Там да си правят каквото искат.
                              Пенсиите на пенсионерите 300лв от икономиите.
                              бек то индиа во гляве с митала.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                                Първоначално изпратено от onzi
                                Ние сме били зверове...
                                (както ни описа един пишещ опонент...)

Това и животните не го правят...

Скотове ... !!!
                                В тая връзка само прочетете това:

Новородено бебе е намерено в град Девня. Бебето е изоставено на улична пейка. То е повито във вързопче. Намерили са го случайни граждани. Детето е в добро състояние, настанено е в болница във Варна. Лекарите в АГ-болница съобщават, че новородено е момиче. Бебето е здраво и тежи 3500 грама. То е от български произход.

http://www.focus-news.net/?id=n772454

Хайде стига глупости, те само циганите вършат простотии ли? Всички ги вършат, когато са притиснати от обстоятелствата. Не коментирам колко е правилно или не. Казвам само, че не може да се генерализира!

Коментар

Working...
                                X