If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)
... Какво съм виновен аз, че някой мангасар се разболял, защото живее в толкова мръсен коптор, че и едно прасе би избягало от него? Ами сам си е виновен и не съм длъжен да го лекувам. И грам не ми пука, ако се смряска в собствената си мръсотия.
Импе, не си в час, не си следил дискусията. Ако плъзнат зарази по цяла София, и ние ще го отнесем. Приеми ваксинирането на циганите като обезпаразитяване или дезинфекция.
Директор-е, като толко искаш мангалите да са живи и здрави, що не им спретнеш една фондация за да им набираш там помощи за ваксините, ами си готов да бъркаш в общата каца с меда и да раздаваш на воля нещо, за което - сигурно имаш принос - но далеч по-скромен от желанието ти да разпределяш общите блага. Така като гледам няма да си сам - има и други "балъци", които ще ти помогнат в "благородното" дело. Краси-то ще я направиш шеф на фондацията.
Фондация "Мания Цигания" - името и ще е моя скромен принос към Вашето високохуманно дело. Ей, и да направите програма за ограмотяване на бай мангал "Що е то сапун?"
Имаш общо импе, че ще разболее теб и децата ти като е болен! Червеният отбор не е този червен отбор, за който ти мислиш. За комунисти си говорим, не за футбол и чорба.
Няма да разболее, защото те са се самокапсулирали доброволно получовеците и почти нямат контакти с хората. Ти би ли си пуснала детето да играе со някакви въшлясали и краставясали чавета? А и като се смряска хъхрещият и му затрупат кофчегът со негасена вар, вече ще е безвреден.
Чакай бе импе, като бият българите безконтактно ли е
Когато полицаите почнат да ги трепят (облечени за целта в био-защитни облекла), ще спрат да бият Българи.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
... Какво съм виновен аз, че някой мангасар се разболял, защото живее в толкова мръсен коптор, че и едно прасе би избягало от него? Ами сам си е виновен и не съм длъжен да го лекувам. И грам не ми пука, ако се смряска в собствената си мръсотия.
Импе, не си в час, не си следил дискусията. Ако плъзнат зарази по цяла София, и ние ще го отнесем. Приеми ваксинирането на циганите като обезпаразитяване или дезинфекция.
Бе то най-добре да се проведе обезпаразитяване на държавата... това означава действия срещу хъхрещите по Фюреров маниер. Че колко бели хора имат близки контакти с получовеците? Пък и ако ти си си ваксиниран, кво ти дреме? Няма да се целуваш с чернокраките я...
Имаш общо импе, че ще разболее теб и децата ти като е болен! Червеният отбор не е този червен отбор, за който ти мислиш. За комунисти си говорим, не за футбол и чорба.
Няма да разболее, защото те са се самокапсулирали доброволно получовеците и почти нямат контакти с хората. Ти би ли си пуснала детето да играе со някакви въшлясали и краставясали чавета? А и като се смряска хъхрещият и му затрупат кофчегът со негасена вар, вече ще е безвреден.
Чакай бе импе, като бият българите безконтактно ли е
Ей така те харесвам, плюй виновниците, не нещастниците
С тези сопи, ножове и брадви не ми се видяха много нещастни
Това е провокирано. Чудя се кой има интерес от такава провокация и ... все се сещам за червения отбор.
Какво общо има Червеният отбор?
И пак повтарям - ако трябва да има безплатни ваксини, лекарства и т.н. - те трябва да са първо за тези, които плащат осигуровки и данъци, а не за тия, дето дажи и токът не си плащат. Какво съм виновен аз, че някой мангасар се разболял, защото живее в толкова мръсен коптор, че и едно прасе би избягало от него? Ами сам си е виновен и не съм длъжен да го лекувам. И грам не ми пука, ако се смряска в собствената си мръсотия.
така е импе и в америка е така. мангалите да си ходат в индия . да си се къпят у Ганга на воля.
Коментар