IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Поредният филтър.
    http://www.dnes.bg/article.php?id=40732

Защо в повечето новини не се спомена, както и тук, че построената Доганова чешма е в памет на тримата терористи взривили влака в Буйново?
    Какви хора може да имат наглоста да правят публичен паметник-чешма на терористи, които взривиха вагона за майки с деца.
    А по-интересно е кои са го оставили.

Взето от еднин друг форум:
    "Малко инфо за чешмата. Тази чешма е издигната от терористичната ДПС в чест на детеубииците Абдула, Сафет и Амин, издигната от брата на Амин - Сабри. Сабри е лидер на ДПС в Бургас. Въпросните изроди-терористи са тези, които на 9.03.1985 до гара Буново взривяват вагон за майки с деца и убиват 3 деца и 4 жени (ранените и осакатените са в пъти повече). По наглост построяването на тази чешма няма аналог. Няма аналог и търпението на един народ, позволил тази откровена гавра с него близо 8 години. Това е равносилно да издигнат в Ню Йорк паметник на саудитските терористи или в Беслан да направят чешма на изродите, избили децата в училището. Между другото чешмата е разрушена през 1998 с решение на прокуратурата, но след това любимият на цял нарoд Ахмед Аврам Доган предупреждава в прав текст, че България ще стане като Босна и тя е възстановена. Само за това изказване в други страни той отдавна да е зад решетките за тероризъм. Тук той ще се задави с власт, но му наближава и неговия край. И това с Босна хич да не го мисли, защото тогава ще усети на гъза си силите, които пазят България какво могат. Това с чешмата е знаково и е началото на края.
    Съветвам момчетата, които са го направили да се пазят, там има си ИП адреси и т.н, защото сега антибългарския режим ще ги търси. А ако ДПС се опита да я възстанови - ще дойдат и шашките с динамит. Засега медиите мълчат в името на етническия мир"
    Няма да казвам кой е форумът, за да не бъде изтрита информацията. Вярвам, че тя, информацията е по-важна, отколкото нейния първоизточник.
    Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• Оп :-) какво оп :-) ?
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
        Първоначално изпратено от Юнак
        Само след не много време тези хора ще печелят избори и ще управляват държавата, кво правим тогава?
        Няма скоро да печелят избори, ако ние гласуваме, камо ли пък да управляват държавата... Затова всички през урните АТАКА ще прокарат закон, забраняващ на неграмотниците да гласуват . Избирателното право трябва да се отнема и на тия, които имат неплатени задължения към държавни структури или продават гласовете си . Мисля, че 90% от сганта попада поне в една от тия 3 категории.
        Оп!
        Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• Е това ме успокои, удрям едно уиски и си лягам.
          Всеки ход е грешен!

Коментар

• Първоначално изпратено от Юнак
            Само след не много време тези хора ще печелят избори и ще управляват държавата, кво правим тогава?
            Няма скоро да печелят избори, ако ние гласуваме, камо ли пък да управляват държавата... Затова всички през урните АТАКА ще прокарат закон, забраняващ на неграмотниците да гласуват. Избирателното право трябва да се отнема и на тия, които имат неплатени задължения към държавни структури или продават гласовете си. Мисля, че 90% от сганта попада поне в една от тия 3 категории.

Коментар

• Първоначално изпратено от Heraclitus
              Първоначално изпратено от Юнак
              Ако не се даде смислен изход, проблема е неразрешим и ще стане опасен.
              смисленият изход е да се хванат първите 10 цигански боса - да им се отнеме имуществото - да се предупредят фамилите ,че нема вече прошка и за хулиганство ще ма яко бой и после присъда и готово.
              който не му харесва тука да ходи да бачка в испания и италия ама там извади коли и викай насрещо полицай да видиш кво става.
              Да се хващат и наказват босовете има смисъл само при ДПС-мафията. При хъхрещите трябва да се смаже сганта, не само босовете.

Коментар

• Само след не много време тези хора ще печелят избори и ще управляват държавата, кво правим тогава?
                Всеки ход е грешен!

Коментар

смисленият изход е да се хванат първите 10 цигански боса - да им се отнеме имуществото - да се предупредят фамилите ,че нема вече прошка и за хулиганство ще ма яко бой и после присъда и готово.
                  който не му харесва тука да ходи да бачка в испания и италия ама там извади коли и викай насрещо полицай да видиш кво става.

Коментар

Смислен изход е да престанем да ги хрантутим или да ги привелигироваме по какъвто и да е начин, а когато нарушават законите, да бъдат наказвани без никаква милост.

Част от тях ще изпукат от глад и болести, други ще изгният по занданите, малка част може и да се очовечат.

Коментар

• Да речем, икономически поощрения за намаляне на раждаемостта. Тогава пък всеки ще иска да е циганин.
                      Всеки ход е грешен!

Коментар

• Ако не се даде смислен изход, проблема е неразрешим и ще стане опасен.
                        Всеки ход е грешен!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                          Първоначално изпратено от AfterDark
                          АфтърДарк, не разбрах какво се опитваш да кажеш - това искаш, онова не можеш да направиш....ами опитай....всичко, което си изредил е незаконно - всеки си решава за последствията.
                          Няма да опитам защото веднага ще ме окошарят, а тях не ги окошарват.

Това е обратна дискриминация в правосъдието и вътрешния ред. За едно и също деяние мен ме прибират, а тях не ги прибират.
                          Именно това е проблемът - законете не важат за тая паплач. 3-4 бели набили някакъв мангал - веднага правят хайки, национално издирване едва ли не - и ги прибират, а покрай тях и още 10-12 бели момчета, щото били "подозрителни". 1000 получовеци размахват брадви посред София и крещят "Смърт на Българите", трошат коли, хвърлят камъни по полицаи - и какво? - Хващат четирима, след 3-4 дена пускат двама от тях. Какво ще стане ако аз нападна някоя кука с брадва? Дали ще ми се размине? А ако взема да викам "Смърт на мангалите"? Ще ме окошарят - за нарушаване на общественият ред, за провокация към етническа омраза и не знам какво още - може и да ме опандизят.

Според мен, който си позволява в България да вика "Смърт на Българите", трябва да бъде застрелян като куче от най-близкият полицай.
                          +1

Коментар

Идеята за 4К е тоталитаризъм и е невъзможна. Сега си мисля ако се бях родил в такова семейство каква ми е "вината" и как бих се държал?
                            Ясно е че хората изпитват подсъзнателен страх от това в един момент количеството да премине критичната точка в ново качество.
                            ще избягаш и ще работиш нормално- но те са си стадни животни.

Коментар

Идеята за 4К е тоталитаризъм и е невъзможна. Сега си мисля ако се бях родил в такова семейство каква ми е "вината" и как бих се държал?
                              Ясно е че хората изпитват подсъзнателен страх от това в един момент количеството да премине критичната точка в ново качество.
                              Че защо тоталитаризъм? Какво нередно има да има закони и да се спазват? Никой не е виновен че се е родил в каквото и да е семейство. Но и принадлежността към даден етнос не може да е оправдание за неспазване на законите.

Коментар

• Идеята за 4К е тоталитаризъм и е невъзможна. Сега си мисля ако се бях родил в такова семейство каква ми е "вината" и как бих се държал?
                                Всеки ход е грешен!

Коментар

Working...
                                X