IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Позиция на Съни не толкова достойна, колкото идеалистична. Аз все повече се убеждавам, че има само четири средства за озаптяване на хъхрещата сган: КККК

(Кастрацията, Камшикът, Каторгата и Куршумът)
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Прави и чест на Съни, позицията и е съвсем достойна. Вероятно няма лесно решение на проблема, но как го виждаш ти Съни?
      Всеки ход е грешен!

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark
        АфтърДарк, не разбрах какво се опитваш да кажеш - това искаш, онова не можеш да направиш....ами опитай....всичко, което си изредил е незаконно - всеки си решава за последствията.
        Няма да опитам защото веднага ще ме окошарят, а тях не ги окошарват.

Това е обратна дискриминация в правосъдието и вътрешния ред. За едно и също деяние мен ме прибират, а тях не ги прибират.
        Именно това е проблемът - законете не важат за тая паплач. 3-4 бели набили някакъв мангал - веднага правят хайки, национално издирване едва ли не - и ги прибират, а покрай тях и още 10-12 бели момчета, щото били "подозрителни". 1000 получовеци размахват брадви посред София и крещят "Смърт на Българите", трошат коли, хвърлят камъни по полицаи - и какво? - Хващат четирима, след 3-4 дена пускат двама от тях. Какво ще стане ако аз нападна някоя кука с брадва? Дали ще ми се размине? А ако взема да викам "Смърт на мангалите"? Ще ме окошарят - за нарушаване на общественият ред, за провокация към етническа омраза и не знам какво още - може и да ме опандизят.

Според мен, който си позволява в България да вика "Смърт на Българите", трябва да бъде застрелян като куче от най-близкият полицай.

Коментар

• Съни, ако плащаха нямаше да се търкалят по болниците... по колко плащат по 50 стинки на ден ли? Знаеш ли какво друго правят? Като се разболее някое чаве, пробутват го в болницата и... забравят да го приберат - седмици и месеци.
          В добрите болници нямало хъхрещи... ти какво искаш - да ги пращаме и в швейцарски клиники на наш гръб ли?
          За токът - аз по принцип против така да се спира токът на цели махали - един циганин да има в Столипиново дето си плаща, трябва да си има ток. Просто включи ли се някой незаконно - отиват куки и жандармерия, прангите, съд по бързата процедура и - каторга в някоя мина - да работи като роб 1-2 години - да му дойде акълът на хъхрещият.

Коментар

• АфтърДарк, не разбрах какво се опитваш да кажеш - това искаш, онова не можеш да направиш....ами опитай....всичко, което си изредил е незаконно - всеки си решава за последствията.
            Няма да опитам, защото веднага ще ме окошарят, а тях не ги окошарват.

Това е обратна дискриминация в правосъдието и вътрешния ред. За едно и също деяние мен ме прибират, а тях не ги прибират.

Коментар

• Клео, хубав аспект) но е въпрос, който не касае само българите - "зараза" е в по- развитите общества от години...

АфтърДарк, не разбрах какво се опитваш да кажеш - това искаш, онова не можеш да направиш....ами опитай....всичко, което си изредил е незаконно - всеки си решава за последствията.

За тока....само Столипиново в Пловдив споменавате...В същото време в "Изгрев", доколкото знам все още имат сериозни проблеми, поради изключване на тока, заради неплатени сметки, за съжаление, там пък от неуредици страдат и хора, които редовно си плащат...

Импе, все пак...плащат - плащат си тези дневните пари, които се изискват за престой....и повярвай ми, ако не живееха при тези условия много от тях не биха заемали местата в мизерните ни болници...В тези, по-добрите, направете си труда да проверите колко цигани има...

Коментар

• Раждаемостта между Българите се повиши последните 10 годинпи и според мен вече доближава средното за Европа ниво. Ти какво предлагаш - да почнем да се плодим като зайци, за да се конкурираме с получовеците ли? И така докога? Цивилизованите хора залагат не на многочисленост на децата си, а на тяхното добро възпитание и високият жизнен стандарт. Да почнем като хъхрещите, значи да слезем на тяхното безсъзнателно, плъховско ниво.
                Не е ло по-лесно чернокраките да фабрикуват по-малко чавета - а ако не искат, да ги кастрираме като помияри? Това ми се струва много по-адекватно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                  В моментът дават по СКАТ, за поредното бандитско нападение на мангалската измет - ДВЕ КОЛИ С БЪЛГАРИ - ВЪЗРАСТЕН МЪЖ С ДВАМАТА СИ СИНОВЕ И СЕМЕЙСТВАТА ИМ СА НАПАДНАТИ ОТ БАНДА ПОЛУЖИВОТНИ В РАЙОНЪТ НА ЕТРОПОЛЕ. ТРИМАТА МЪЖЕ СА С ТЕЖКИ ТЕЛЕСНИ ПОВРЕДИ, СТЪКЛА НАБИТИ В ГЛАВАТА НА ЕДНО ДЕТЕ... ЛЕЖАТ ХОРАТА ПРЕБИТИ, ЛЕЖАТ В БОЛНИЦАТА, ЖЕНИТЕ ПЛАЧАТ В СТРЕС... ПОЛИЦИЯТА СПИ !!!!

КРАСИМИРА, ДИРЕКТОРОВ - КЪДЕ СТЕ ?!?!? КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ СЕГА И КАК ЩЕ ОПРАВДАЕТЕ ЛЮБИМИТЕ СИ ИЗРОДИ !!!!!

КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СТАНЕ, МАМА МУ СТАРА, ЗА ДА СКОЧИМ И ИЗКОЛИМ ТИЯ МРЪСНИ БАНДИТИ ?!?!?
                  той дядо ти Т.Живков им беше намерил колая- бой,бой и пак бой, който не е в правия път.

Коментар

• Проблемът нямаше да е толкова наболял ако българите се възпроизвеждаха. Но никой не иска да ражда, много не се женят. Няма семейни ценности и стабилни бракове. Ако нещата с българите бяха стабилни, проблемът с циганите нямаше да добие такива мащаби. Мисля, че в някаква степен пак опираме до манталитета. Защото само коректност, взаимно доверие и стабилност в брака биха могли да доведат до това българите да се възпроизвеждат. Според мен това е и основата на едно проспериращо общество. Вземи му това и нещата ще тръгнат надолу.
                    Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                      Може и заради лошото време да е, но не ви разбирам за каква обратна дискриминация споменавате.....да не е нещо като - някой не ни харесва, значи е ...обратен))
                      Дискриминацията си е отнемане на права и достъп до тях, в най - различни форми.
                      За българите, не съм забелязала да има такъв момент, наложен от циганите!
                      И аз искам да не плащам за:

1) Ток
                      2) Парно
                      3) Лечение
                      4) Жилище
                      ...
                      ...
                      ...

Искам да мога да се разхождам с брадва (в дясната) и нож (в лявата) по Витошка.

Искам да мога да карам каруца по Цариградско, да си я паркирам пред нас и конете ми да серат по улиците.

Искам да си женя уредено децата на 10г.

Искам да организирам децата от махалата да просят и да ми дават процент.

Искам никой да не ми държи сметка за гореизброените и много други неща.

Ако кажа, че искам дъщерите ми да проституират в Италия от 12г. възраст и да ми пращат 70% ще стана брутален.

Тези права са ми отнети.

А циганите ги имат и използват.

Това е обратна дискриминация.

Коментар

• не съм съгласен че са дискриминирани за образование. във всеки квартал който обитават има училище. стига да искат може да ходят.
                        кв. Хр. Ботев гр. София
                        94 ОУ Димитър Страшимиров
                        телефон: +359 2 945-46-63; 945-03-44
                        Кв. Филиповци гр. София излизат три ето едно
                        103 ОУ
                        телефон: +359 2 24-48-85
                        77 ОУ Кирил и Методий
                        Кв. Нов път гр. Видин
                        3 ОУ " Софроний Врачански"
                        http://www.vidin.info/component/opti...63/Itemid,560/
                        кв. Красна поляна гр. София
                        75 ОУ "Тодор Каблешков"
                        това училище има собствен нет адрес
                        http://www.75ou.com/
                        и е- вестник
                        http://www.75ou.com/Vestnik/Mediator3.pdf
                        с приказка защо нямали азбука
                        това е училището което при пристигането на Сорос в София в бТВ новините питаха децата знаят ли кой е Сорос? и те зададоха контра въпрос - а той Ша дава ли пари?
                        за висшето образование
                        през 2004 г. в ЮЗУ Благоевград бяха приети трима студенти без приемен изпит , само поради етноса си. интересно ми е дали продължават напред и дано даде Аллах да завършат успешно.
                        при таз,годишната кампания във в. Труд бе написано че в ТУ-Гр. София ще приемат по един кандидат от ромски произход. не беше казано дали с успешно положен изпит, но нейсе. а и в наредбата не го видях написано.
                        та някои говорят че нямали достъп до образование

Коментар

• Съни - те така разправят - че хъхрещите щели да изплащат жилищата.... те ток не плащат, жилища ще изплащат. Смешно е да си го помисли човек. А защо не се строят жилища за млади Български семейства?
                          В бълниците получовеците НЕ ПЛАЩАТ - не са осигурени, а лечението им се поема от Здравната каса - т.е. от нас. Преди 2-3 години моя позната - осигурена по всички правила лежала с операция в КОРИДОРЪТ на болницата - защото стаите били пълни со "социално слаби" мангали... колко от тях са внесли и стотинка в Здравната каса?
                          Безплатният транспорт - може да не е регламентирано, но е ФАКТ. Само веднъж видях показна акция - нахлуха контрольори с полиция в 72 и смъкнаха от там тълпа мръсни виещи мангалки. Ама не се повтори.... И после защо билетите в Градският транспорт били скъпи - ами човек с едно билетче плаща транспортът на един гратисчия, един мангал, една пенсия, едно дете и своят собствен... Само че ако контрольорите спипат бял гратисчия, глобяват го, ако не си плати, смъкват го брутално на първата спирка - а мангалите дори не ги проверяват.
                          Ако ти си работодателка, кого би наела - грамотен и работлив Българин (или арменец, помак и т.н.) или мързелив манго без никакви трудови навици? Който при това след 10 минути работа ще седни и ще почне да плаче, че била тежка работата, парите били малко и т.н., ако не почне и да гепи каквото докопа?
                          Трудова дискриминация има в районите, дато на власт е ДПС - турци се наемат преимуществено пред българите... но дори и турците имат едно огромно предимство пред хъхрещата измет - ТОВА ЧЕ РАБОТЯТ.
                          В Разград (или Търговище) направиха фабрика специално за 300-те безработни месни получовеци - и колко се хванаха да работят там? 70 броя само !!!! Другите заявиха, че работата не ги кефи и толкоз... но това не попречи на държавата да продължи да им цака всеки месец кинти, които ние сме изкарали с трудът и потта си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                            Първоначално изпратено от съни(тя)
                            Може и заради лошото време да е, но не ви разбирам за каква обратна дискриминация споменавате.....да не е нещо като - някой не ни харесва, значи е ...обратен))
                            Дискриминацията си е отнемане на права и достъп до тях, в най - различни форми.
                            За българите, не съм забелязала да има такъв момент, наложен от циганите!
                            Аз ще ти го обясня - ти поразходи, попрочети, погледай телевизия и ще забележиш:
                            - Достъп до безплатни жилища - за хъхрещите се строят такива, за другите не;
                            - Достъп до безплатно лечение - получовеците се радват на безплатно лечение, лекарства, ваксини, другите етноси не;
                            - Достъп до безплатен транспорт - белите хора ги проверяват в трамваи и автобуси и глобятав при липса на билет или карта - мангалите не ги проверяват;
                            и т.н.
                            Съгласна съм с теб, че ако ги имаше тези програми, квоти или специални подходи към циганите, може да се говори за обратна дискриминиция.
                            Но не мисля, че в България го има...това чудо!!!...за разлика от Щатите или Германия, например- с подхода си към евреите, днес, ако трябва , например да получат гражданство...

-безплатни жилища...- имаше 2-3 програми, при това, доколкото си спомням не бяха безплатни, а кредитиране срещу някаква себестойност, съответно много ниски вноски....така или иначе - единичен случай!
                            -безплатно лечение - и това го няма...лекуват се в държавните болници, като заплащат минималните суми/тук е проблем, че не са здравно осигурени/ за престой....точно както и други...бедни българи, много от които също не са здравно осигурени
                            - безплатен транспорт - ами и това го няма - някъде да си видял да е регламентирано?Това, че контрольорите не виждат смисъл/смелост/ да се занимават е друга работа....същото се случва и с някое момченце с дебело вратле...
                            -...за наемане на работа - да си видял някъде да предпочитат циганин пред българин...дори в Програмите за заетост - няма диверсифициране...ако виждаш циганки да махат с метлите, е защото няма други за тези места...

Искам да кажа, че няма политика за интегриране и решаване на тези проблеми - има епизодични програми....без ясен резултат.
                            Така че, в България няма обратна дискриминация!

Коментар

• А сега да отговоря на Нептун.

На какво основание ромските деца се раждат в гета и нямат нормални условия да се учат и социализират?

Виновните за това ромските деца да преживеят тези неудобства и ужаси са техните РОДИТЕЛИ.Родителите им ги продават за органи, проституция,за младоженки на 12години.Карат ги да крадът и просят.Редовно ги бият и не се грижат за тях изобщо.Много често бащи чукат дърщерите си и им стават сводници.Когато децата порастнат стават като родителите си ,защото така са възпитани и такива са им ценностите.Проблем е също че са неграмотни.
                              Ако се бяха родили в Африка щяха да измрът 90% от тях, защото там няма върху кого да паразитират и кой да им помага.

На какво основание често не допускат роми (без да познавават конкретните хора) да влезат в заведения, басейни и т.н.?

В Швейцария има частни улици .Охрана стои на бариерата и преценява кой да пустне.Разхождат се само евреи по тях.
                              Ако аз имам моя собственост ,редно е да имам право да преценявам кой да пускам и кой не.Идват ми пияни гости в 5.00 сутринта, нежелая да ги приема, защото сънувам 16-тия сън.Длъжен ли съм да ги поканя?

На какво основание приемат с предимство българи на работа, а отхвърлят роми (пак без да познават конкретните хора).

Ромите са необразовани и нямат професии.Какво ще работи такъв човек освен черна работа.99.9 % от тях ще те ограбят.Никой не иска да поема риска да открие свестен ром с вероятност 0.1%.
                              Безработицата е голяма така че на никой не му се налага да си прави експерименти.Има много фирми където се назначават само турци, ето това е дискриминация.

На какво основание вадят родители децата си от класове, където има роми и така увеличават сегрегацията?

Ромчета се обособяват в групи , обират и бият българчетата редовно.Нечистоплътни и въшлясали са.Вероятноста от зарази е голяма.Развалят дисциплината в час, не учат и дават лош пример.
                              Нагли и конфликтни са .

На каво основание медиите се смятат за длъжни да споменат, че дадено престъпление е направено от ром, а когато българин направи престъпление не се споменава етническия произход?

Това проблем ли е ?
                              Ром нали е нова неопетнена дума.
                              Циганин е обидна според вас но ром не е. Все още.
                              После ще се наречете римляни, романи и т.н.
                              Свободни думи за народи много.
                              Сега незнам но преди 90% от затворниците бяха цигани.
                              Като половината от тях бяха рецидивисти.
                              Питай медиите те ще ти отговорят най-точно?

Познавам цигани които са достойни, чести и добри хора.
                              От тях някой са начетени и възпитани други не, но са хора.
                              За съжаление те са капка в морето.
                              Могат да служат за пример на братята си.
                              Проблема е че мнозинството са .........(няма да напиша какви)
                              Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• В моментът дават по СКАТ, за поредното бандитско нападение на мангалската измет - ДВЕ КОЛИ С БЪЛГАРИ - ВЪЗРАСТЕН МЪЖ С ДВАМАТА СИ СИНОВЕ И СЕМЕЙСТВАТА ИМ СА НАПАДНАТИ ОТ БАНДА ПОЛУЖИВОТНИ В РАЙОНЪТ НА ЕТРОПОЛЕ. ТРИМАТА МЪЖЕ СА С ТЕЖКИ ТЕЛЕСНИ ПОВРЕДИ, СТЪКЛА НАБИТИ В ГЛАВАТА НА ЕДНО ДЕТЕ... ЛЕЖАТ ХОРАТА ПРЕБИТИ, ЛЕЖАТ В БОЛНИЦАТА, ЖЕНИТЕ ПЛАЧАТ В СТРЕС... ПОЛИЦИЯТА СПИ !!!!

КРАСИМИРА, ДИРЕКТОРОВ - КЪДЕ СТЕ ?!?!? КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ СЕГА И КАК ЩЕ ОПРАВДАЕТЕ ЛЮБИМИТЕ СИ ИЗРОДИ !!!!!

КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СТАНЕ, МАМА МУ СТАРА, ЗА ДА СКОЧИМ И ИЗКОЛИМ ТИЯ МРЪСНИ БАНДИТИ ?!?!?

Коментар

Working...
                                X