Първоначално изпратено от Императорът
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от BallomedПървоначално изпратено от ИмператорътИ садистът е засега само с "мярка неотклонение", вместо просто (като се има предвид неоспоримостта на вината му) не го изкарат пред гетото и обесят като помияр и оставят там да виси поне седмица за назидание на останалата измет.
ствителност,зачатък на отговорност......
Коментар
-
Баломедов - те все с това се оправдават като сгафят нещо - че са неуки, че са бедни, че едва ли не са по-наивни и глупавички от тригодишно дете... ама питам тогава защо имат граждански права и тичат да гласуват на избори, че даже и от комисията им показват къде да сложат кръстчето? Тоест как така ту са недееспособни, ту дееспособни?
Да изберат сами едно от двете - или да ги приемем за граждани, с произтичащите права, но и задължения - да спазват законите, да търпят санкции при неспазването им и да се грижат сами за себе си, или да ги приемем за непълноценни същества, животни - и да ги третираме като такива - и да ограничаваме популацията им чрез масова кастрация, както се прави с уличните помияри и да ги настаняваме насилствено където ние решим !!! Сами да избират !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
[quote="Hakkinen"]Първоначално изпратено от BallomedПървоначално изпратено от ИмператорътИ садистът е засега само с "мярка неотклонение", вместо просто (като се има предвид неоспоримостта на вината му) не го изкарат пред гетото и обесят като помияр и оставят там да виси поне седмица за назидание на останалата измет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BallomedПървоначално изпратено от ИмператорътИ садистът е засега само с "мярка неотклонение", вместо просто (като се има предвид неоспоримостта на вината му) не го изкарат пред гетото и обесят като помияр и оставят там да виси поне седмица за назидание на останалата измет."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от BallomedПървоначално изпратено от ИмператорътИ садистът е засега само с "мярка неотклонение", вместо просто (като се има предвид неоспоримостта на вината му) не го изкарат пред гетото и обесят като помияр и оставят там да виси поне седмица за назидание на останалата измет.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътИ садистът е засега само с "мярка неотклонение", вместо просто (като се има предвид неоспоримостта на вината му) не го изкарат пред гетото и обесят като помияр и оставят там да виси поне седмица за назидание на останалата измет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътДнес показаха по телевизията идиотът, завел двегодишното си дете со себе си подир овцете и "забравил" го там. Невръстното се смряскало, разбира се, от студ. А т.нар. "баща" бе, точно както очаквах, мръсен мангасар с морда, подходяща може би за някой питекантроп, но не и за Хомо Сапиенс. Показаха и "семейството" му - мангалка с още 5 чавета - всички от различни бащи, живеещи в саморъчно струпан грозен коптор.
Бих искал природозащитниците (застъпени и в този форем) да опитат да ми докажат, че тия същества са хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътДнес показаха по телевизията идиотът, завел двегодишното си дете со себе си подир овцете и "забравил" го там. Невръстното се смряскало, разбира се, от студ. А т.нар. "баща" бе, точно както очаквах, мръсен мангасар с морда, подходяща може би за някой питекантроп, но не и за Хомо Сапиенс. Показаха и "семейството" му - мангалка с още 5 чавета - всички от различни бащи, живеещи в саморъчно струпан грозен коптор.
Бих искал природозащитниците (застъпени и в този форем) да опитат да ми докажат, че тия същества са хора.Тези нямат оправяне!
Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Днес показаха по телевизията идиотът, завел двегодишното си дете со себе си подир овцете и "забравил" го там. Невръстното се смряскало, разбира се, от студ. А т.нар. "баща" бе, точно както очаквах, мръсен мангасар с морда, подходяща може би за някой питекантроп, но не и за Хомо Сапиенс. Показаха и "семейството" му - мангалка с още 5 чавета - всички от различни бащи, живеещи в саморъчно струпан грозен коптор.
Бих искал природозащитниците (застъпени и в този форем) да опитат да ми докажат, че тия същества са хора.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
това е въпросът "докога"? А какмо ще стане мили мои след 20-30 години, когато току що родените олигофрени станат бащи и ние колко ще бъдем? Дали Косово ще бъде само блед спомен и кой ще храни тези олигофрени ибъдешите им деца? Не е расизъм, просто питам. Който иска да си ги вземе и хрантути. Батко нема паре, както биха казали моите сръбски приятели. Моника да стисне зубе и т.н ако ме разбирате добре...
Коментар
-
18-годишен младеж е заподозрян в изнасилване на възрастна жена в поповско село
18 февруари 2008 | 14:36 | Агенция "Фокус"
Търговище. 18-годишният Т.Б. от с. Ломци е заподозрян в изнасилване на 71-годишна жена от Поповско, съобщиха от Областната дирекция на полицията в Търговище. Инцидентът е станал на 16 февруари около 00.00 часа. Младежът е задържан в Районното полицейско управление в Попово на основание чл. 63, ал.1, т. 1 от Закона за МВР. По случая е образувано дознание.
Ето го пак Бай мангал в действие, бъдещето на нацията.
Коментар
-
Сега ще ни нападнат природозащитниците, които се смятат за "хуманисти", но преди да проповядват хуманизъм в случаят, приканвам ги да ми докажат, че мангалите са хора. И друга новина от днес - мургав изрод претрепал до смърт невръстното си чаве, което сега е в кома. Неговата т.нар. "майка" - също непълнолетна и затрудняваща се сериозно с членоразделната реч чернокрака, завалено защитава извергът, твърдейки, че той само ударил едно шамарче на борсучето. И садистът е засега само с "мярка неотклонение", вместо просто (като се има предвид неоспоримостта на вината му) не го изкарат пред гетото и обесят като помияр и оставят там да виси поне седмица за назидание на останалата измет.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар