По точка 6 от реда на Императора: Не знам защо левскарите са против Стоичков. Та нали той постоянно им се подмазва по всякакви начини. Не е казал нищо обидно по адрес на Левски, освен когато реши, странно на какво отгоре, да казва на Стоилов кой да пуска и Стоилов му каза да си гледа работата. И не знам защо си мислите че е от ЦСКА, може би така ви се иска. Но като за вас, ще го напиша пак- той е фен на Барселона, работи за вестник в Барселона, спечели всички значими успехи с Барселона, през САЩ 94 играеше в Барселона, и сега скаутира играчи за Барселона. Той е твърде находчив, за да се идентифицира с неудачници като ЦСКА. Надявам се да разберете вече, че ми писна да повтарям. От ЦСКА в публичното пространство са такива като Дучето, Майкъла, Джеки, Г. Атанасов- все пияни или малоумни, може и психично болни, лесно се идентифицират по това, че мислят ЦСКА за непобедими, че могат да бият всеки по всяко време, че нарочно падат, че Черепа е от Левски и т.н. . Но Стоичков не е толкова прост, иска кариера и пари, не провали.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските отбори в Евро турнирите
Collapse
X
-
1.дал е пари за деца и за колеги- браво
2.имал чувство за страведливост?
3. бил патриот и "истински" българин- браво
и как с тези качества отговаря за постта си където се иска
1. опит в професията
2. тактическа и психологическа подготовка
3. елементарна култура поради необходимост от общуване с хора
Коментар
� -
1 anti - Ицо е готин тип и добър човек, защото:
1.Дал е купища кинти за лечението на болни деца.
2.Помогнал е на много свои колеги - навремето подпомогна много стабилно лечението на Златко Янков (играч на Левски) и спаси кариерата му - за да може Фарът после да се превърне във важна и неделима част от оня велик национален отбор.
3. Ицо е човек с ясно развито чувство за справедливост - най-малкото защото не си трае пред лицето на извършваните неправди.
4.Ицо се държи като истински българин и честен патриот - като се започне от това, че навремето отказа да вземе испански паспорт и се стигне допреди няколко дена - когато единствен отговари подобаващо на отвъддунавските мангали, които си позволяваха дни наред да сипят хули и обиди срещу България.
5.Божественият е направил за славата и известността на страната ни повече отколкото всичките и политици взети заедно.
6.Ицо е от ЦСКА и това значи много.
Да.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
няколко съображения
1. стоичков е много прост - в това едва ли някои се съмнява, то си е и нормално защото е футболист, не е изключение сред футболистите с тези си качества, защото когато тичаш по цял ден след топката нямаш време да четеш и да се образоваш. естествено е че има и изключения , но те са точно затова изключения защото са адски малко
2.стоичков е простак - примерите са невъобразимо много, но ето почти точен цитат от последното му изказване на летището ако някои не го знае " отдръпни се от мен, иди се изкъпи защото ти миришат циците" -това е в 03;00 часа обръщение към журналистка която се приближава и иска да му зададе въпрос за мача в румъния.
3. стоичков няма никакъв опит като тренер да не говорим за успехи
и след всичко това и неща които спестявам някой да ми каже че това трябва да е настоящия тренер на НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ
айде сега и малко за мача със словения- отбор под средното ниво в европа без нито един изявен футболист щеше да ни "изненада" за една бройка- просто се вдига 100% червен картон на тунчев и мача свършва. единствения футболист които имаше реални теоретични шансове да вкара/божинов/ щеше да бъде изваден и беше луд късмет че вкара преди това. след този гол на практика мача със "коравия" съперник на практика свърши. а че телкийски се включи страхотно е ясно, но като знаеш че е в такава форма просто го пускаш титуляр. янкович свършил много черна работа ама тя не се видяла-бля, бля, бля...а това което се ивдя е че нямаше точен пас и взета първа топка.
айде стига че и без това няма смисъл "да хвърлям бисери на свинете", а които си мисли и си вярва че стоичков е подходящ за този пост разбира от футбол колкото аз от ядрена физика/примерно/
п.п. колко от продадените в чужбина футболисти след като ги продаде играят в националния отбор?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от FordДа, това беше непростимо. Може да съперничи само на изцепката на Стоичков на мача със Швеция, когато вбеси Йохансон, който не са го обиждали така през цялата му кариера. Заради такива изпълнения последиците рефлектират върху всички клубни отбори играещи в евротурнирите.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Батков си е наглец - вчера с ушите си чух интервюто му по ринг тв. Каза буквално "радвам се от успеха на отбора, ЧИИТО ГРЪБНАК Е СЪСТАВЕН ОТ ФУТБОЛИСТИ НА ЛЕВСКИ"...
После изказа възхищението си от ръководството начело с Ицо. Май пропусна да благодари само на черепа.
А ако имаше залог в еврофутбол, че Бижутера ще изтърве на празна врата, щях да продам половината си акции и да заложа смело. И видяхте ли как нагло се изсмя този некадърник след като изпусна?
Коментар
� -
Аз какво видях от стадиона:
Ако беше сменил Божинов 2 мин. по-рано мача отиваше към равен та ако ще и 600 футболисти на Левски да бяха влезли. Просто след гола мача беше друг - словенците не вярваха че ще отбележат. А Марто съвсем им наля олово в краката.
Йовов - за него по-добре да не говорим - след 2 пропуска очи в очи с вратаря;
Вагнер - най-добер от левскарите , но той не беше смяна; (доколкото коментирам и треньора и "компетентните му смени")
Телкииски - браво за гола, но тога словенците толкова бяха свалили гащите че ....; Пасовете му към Йовов .... По-добре да беше потърсил другиго;
Топузаков второто полувреме имаше една много авторитетна и компетента намеса пред нашата врата, но в началото направи безумен фал от който Холандия няма да пропусне да отбележи;
Играчи на мача (наши, техните не ги знам) -
1 М. Петров БЕЗУСЛВНО;
2,3,4 . Божинов , Янков Вагнер като май Бойинов най- добре;
Сред най-слабите Стилиян Петров. Той просто пречеше с непрекъснати пасове назад, постоянни грешки в единоборствата.
Коментар
� -
Сега прочетох по-внимателно изказването му и точните думи според gol.bg са били: “Има още потенциал този отбор. Горд съм от факта, че голяма част от него е съставена от футболисти на Левски..."
Онова, че "Левски" са били Словения е било мнение на някакъв болен мозък от форума. Грешката е моя! Но за Райли навремето си беше непростимоХайде със здраве и да ударим и "лалетата" след месец!
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
� -
Истина е че в този кризисен за нац. отбор момент се обърнаха за помощ към Левски, които предоставиха рутинирани бойци. Ангелов, Вагнер, Йовов, Мечо- 4 човека не е малко. Но не може да си преписват заслугите. Пък и ти какво очакваш от президента на Левски, естествено че ще каже подобно нещо. Ти не му вярвай
Коментар
�
Коментар