Ти направи сравнението. Защо, какво позорно има да си кечист? Работата и на футболистите и на кечистите е да доставят радост и емоции. Вярно в кечът всичко нагласено, но и във футболът често става така - и то на най-високо ниво. И не само в България, но и на световни и европейски първенства - помним гаврата Южна Корея напримерно. Кечбизнесът поне има достойнството да си признава честно, че всичко е спектакъл по сценарии.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските отбори в Евро турнирите
Collapse
X
-
Императоре, не съм казвал, че да си играч е маловажно. Това, което казах е, че да си треньор е различно от това да си играч и в никакъв случай успешния играч не е по подразбиране и успешен треньор. Казах още че отношението ми към националния отбор на България не се гради върху това дали Стоичков е велик играч, слаб треньор, дали му мерише г..а, дали си мие зъбите преди лягане или пък обича да пърди на публични места, дали говори простотии или пише сонети...
Моля те, макар да съм левскар, не сравнявай Стоичков с Трите хикса и тем подобни буклуци. Той не го заслужава. Стоичков беше играч от световна класа, а тези са клоуни. И както има разлика между играч и треньор, така има и разлика между играч и клоун.Ние винаги губим, печелят само селяните!
Коментар
-
Акуариус ти ме разби - значи да си играч е маловажна работа, шоу един вид и е важно да те забавляват на теренът, ма да си треньор е суперважно... ми нали това си е една игра - все едно да казваш, че Гробарят или Трите Хикса може да правят секви простотии, щото тава част от шоуто, ама Винс Макмеън трябва да се държи прилично...
А че Божественият е готин като човек - по долу со примери няколко посочих го, да.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътВие сте тия, които го провокират - как може да има хора, "българи", които искат националният да пада, щото го води Стоичков? Това са болни хора и наистина боклуци.)
Не си спомням някой левскар да е кръстил йовов Бижутера. Мисля, че беше някакъв френски вестник. Явно журналистът е разбирал от футбол)
Хан Куре - Мартин Петров е от ЦСКА, колкото ти си от рода Дуло!!! Ако случайно пътуваш до Враца ще видиш на входа на града билборд с лика на Марто. Мен това лично ме учудва силно. Сещам се поне няколко достойни българи-врачани, които биха изглаждали по-добре и по-намясто от Мартин Петров като символ на града. Човекът обаче е чудно животно. Както се казва още Дарвин е избал маймуната за свой прародител, така че какво да се сърдим на врачани. Иначе голът на Мартин беше супер. И той самият е супер футболист. Бараво, това му е работата. За това му плащат добре - да ни весели и забавлява. Един съвременен гладиатор.
Стоичков също беше супер футболист. Божествен - не, но изключителен - да.! Като треньор, като човек, като интелект обаче е кръгла нула. Както казах обаче по-горе това не определя отношението ми към него. От Стоичков аз съм очаквал само и единствено да вкарва голове, да се държи на терена така, че да ми е интересно пред телевизора, докато си пия питието и така да си заработи заслужено големите пари за спокойни старини. Но чак пък да го направят треньор и да ми казва кой футбол да ме кефи и кой - не....Айде марш в Харманли или някоя друга провинция - може Барселона.Ние винаги губим, печелят само селяните!
Коментар
-
Ostavi postavqneto na diagnozite na hora razbirashi ot tova.Az lichno nikoga ne sum si poslql da gelaq zaguba na BULGARIN.A kolkoto do tova koi e bokluk, kompleksar,chernogledec i t.n. ne mi se rovi nazad no mislq che tochno na teb nqkakva macka iskashe da ti prachta ogledalo.No ti mai ne si q razbral
Коментар
-
Ами при положение, че след всичко, което е дал за България, получава отношение, което виждаме и тук във форумът от разни комплексирани подуенци, нормално е да побеснява понякога !!! Вие сте тия, които го провокират - как може да има хора, "българи", които искат националният да пада, щото го води Стоичков? Това са болни хора и наистина боклуци.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Ooooo toy iceto e golqm bugarin i mugkar,ama nosi cvetenca na Bonev kato kurva pred kogen kabinet,a kolko pyti vi obqsnava che vsichki bugari sa bokluci,tufleci i torbi ama az ne sum go razbral kakuv patriot.A na vsichki zabludeni da im pripomnq sluchaq s kapitanskata lenta s Trifon v Pernik.Tova s prostotiite kum Krasi Balukov nqma da im go pripomnqm to si e normalno pri toq turski mantalitet
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sach...меркантилен филантроп.
Бате Ицо винаги е милял за ЦСКА, но просто веч е надраснал дребните синьо-червени търкания.
И точка 7, която пропуснах по-долу - как Божественият подари Златната си обувка на тежко болният тогава Любо Пенев. Колцина способни са на такъв жест? - Само много щедри и широко скроени хора со голямо сърце, какъвто е бате Ицо.
Абе, левскари, що му викате на Йовов "бижутерът"? Арменец е ли? Не че в това има нещо извратено и позорно...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар