IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това последното все едно аз написал съм го да.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Не Топчо е виновен толкова, нито Тунчев…
      На тях двамата сигурно не им се е случвало скоро да бъдат така зарязани от халфовете в Левски и ЦСКА.
      На моменти имаше пропаст между тях и играчите от средата на терена.
      С. Петров е страхотен футболист а и той беше безпомощен този мач.
      Не може да оставяш дистанция между двете линии по 20 м.
      Сега за Томашич и Вагнер…Нищо против срещу тях обаче…:
      Няма да бъдат част от нац. отбор никога.
      С наемници не става.
      Има други играчи (Данчо Тодоров, Вальо Илиев, а след някоя друга година и Ж..Миланов).
      Не ща сърби в отбора!
      Съгласен съм , че Стоичков е зле като треньор - това мисля , че е ясно на всички и няма въобще да го коментирам.

Коментар

• На мен ми се иска съвсем скоро да усетим и липсата на нещастника Топчо... както и на Пеев и Янкович.
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Този луд късмет, 2 удара в рамките на вратата - 2 гола, само удължава агонията на отбора и Ицо. Жалко за него! Исках да си остане завинаги НАЙ-ВЕЛИКИЯ, но той сам си се проваля.

Някой по долу "плачеше" за Томашич; олигофрена-коментатор по К1, и той - "усещала се липсата на Томашич..." ?!?!?! И как по точно я усети бе петел? Може ли да липсва някой, който никога не е бил част от отбора? Май Ибрахимата ти липсва на теб...

Коментар

• Абе ей сега ако и в сряда се издъним с безхаберна игра, верно ЦСКАр съм, обаче Ицето трябва да каже адиос на националния

Коментар

• Мнооого сме зян. И вината за това е най-вече на новото ръководство на БФС. Това е така защото никой не смее да каже на пловдивския мангал нищо. Императоре не става въпрос за инцидент или една-две грешки. Става въпрос за тотално сбъркна професионална реализация. Стоичков не знае за какво става дума. Има достатъчно български футболисти, които трябва да знаеш как да подредиш. Няма да станем Бразилия, но поне ще имаме облик. А ние нямаме облик. Това е трагедията. Що се отнася до чужденците в отбора, съм категорично против да се викат подобни. Извинявайте ама никой не може да ме убеди, че Вагнер, Томашич и Янкович са извънземни. Има поне по 3-4 български момчета, които са поне на техния хал. Ама нали са без мениджъри (или са на лъчо танев) и трябва да ги продадем. Е да, ама с таз безобразна игра кой ще ги купи?
              Каузата на Стоичков (да захлеби максимално преди да го изпъдят) е предварително загубена.

Коментар

• Е, един мач винаги да се издъни може. То и Вихрен Сандански да биеш не се иска мозък, ама Мъри не успя. ;-)

Коментар

• То и Малта да биеш не се иска много много мозък, ама Стоичков не успя

Коментар

• Бльъ - изкуфял. Що му е да им знае имената? Той си знае какво да прави. Херо - ако бях директор на някое даскало и за учител по физическо не бих го взел - той просто некадърен психопат. Мъри не е постигнал нищо кой знае какво - то да биеш Артмедия не се иска кой знае колко мозък.

Коментар

• Пената е изкуфял вече, до края на квалификациите няма да научи имената на момчетата

Вариант 1: доказан чужденец (пример - Ото Рехагел и Гърция, а и много други!)

Вариант 2: ако е българин - Херо! (Иначе Мъри е идеален, но си го искам в Левски )

Коментар

• Добре, Чочов, дай решение.

Разбира се - може да се пробва со Стратегосът - щото той като Дейвид Копърфийлд (фокусникът, не хлапето, измислено от Чарли Дикенс) вади играчи от шапката си.

Коментар

• Първоначално изпратено от 22
                          Императорът е прав.
                          Не, този път не е прав!
                          На Стоичков трябва да му ЗАБРАНЯТ да е треньор!
                          Нека си пише колонката за Барса в Дон Балон и дотам с футбола...

Коментар

• Аз, ако бях клубен треньор, например на Тотнъм, Астън вила, Левски, Ювентус, ЦСКА, да ни ги изброявам всички, следващия път няма да си пусна футболистите да играят за България! Стоичков ги кара да играят антифутбол!

Коментар

• Императорът е прав.

Коментар

• Прекалявате. Божественият прави грешки, да, но това е обичайно за всеки треньор со скромен опит. Дори и утвърдени треньори грешат. Но той ли виновен е, че България просто няма играчи, освен трима-четирима?

Коментар

Working...
                                X