IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът
    Аз пък точно за това евала му правя - постави тия цигани на мястото им. Те колко обиждаха страната ни преди мачът - нима трябва да търпим подобно отношение от тия мръсни мангали?
    Импе, нещо грешиш, не Ицо постави мангалите на мястото им, а Мартин
    Петров, който беше безапелационен, а до отбелязването на головете
    Ицо гледаше от трибуната като насран циганин.

Като е голям треньор,защо не разбра от къде идва мачкането и да
    намери начин да го неутрализира.

Коментар

• Вече си взех билет за мача със Словения утре, но се опасявам, че отборът ни ще бъде тъжна гледка
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Аз пък точно за това евала му правя - постави тия цигани на мястото им. Те колко обиждаха страната ни преди мачът - нима трябва да търпим подобно отношение от тия мръсни мангали?
        Да, в това го бива и ме кефи. Но за благото на националния футбол, най-добре е да се направят следните реформи:
        1. Да се намери качествен треньор, нещо от рода на Рехагел
        и второ, много важно и радикално:

Да се създаде към БФС Дирекция за Унижаване и Хулене на Атакуващите Лъвовете, Нацията и ИЦАТА, съкратено ДУХАЛНИЦАТА, която да се оглави имено от Ицата. Така несамо ще ги поставя на място, но и той ще си е на мястото. :-)

Коментар

• Аз пък точно за това евала му правя - постави тия цигани на мястото им. Те колко обиждаха страната ни преди мачът - нима трябва да търпим подобно отношение от тия мръсни мангали?
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ами аз това мнение си го имам по принцип, но повода е изказването му на пресконференция в Румъния . Дето се возел на миерциедеси биемвета , докато те се возели на колелета....Голям праз като се возил... И това е лице на страната! Ужас!

Коментар

• Първоначално изпратено от melon
              A Стоичков е голям простак! Символ на парвенющина и селяния- язък , че е нещо като рекламно лице на бг. Егати резила!
              И защо реши така?

Коментар

• Винаги преглеждам www.sport1.bg. Там пише психичноболния Атанасов. Поредно доказателство, че има недостиг на психиетрични клиники, щом са го оставили на произвола на съдбата. Здравната реформа е убийствена, какво да се прави. Горкия човек.

Коментар

• A Стоичков е голям простак! Символ на парвенющина и селяния- язък , че е нещо като рекламно лице на бг. Егати резила!

Коментар

• Кви бяха пък тия? Мечо... Телкийски ли? Ха-ха-ха - ми 8 пъти по-добре да викне дедо Боре... :-)

Коментар

• Спокойно! Няма да е гонзи. Викнал е бижутера и мечо.
                      Току що го писаха по спортните сайтове.
                      Евала Ице!

Коментар

Жоро Лексов - това за Гонзалиня беше майтап, нали?

Съвсем не! Появи се най-отгоре в www.sport1.bg. Сигурно още си е там. Освен червения шаман жоро атанасов да се ебава с хората и да нагнетява обстановката чрез сайта

Коментар

• Жоро Лексов - това за Гонзалиня беше майтап, нали?

Коментар

• Истината е, че нямаме нищо освен прилични футболисти. С тези прилични футболисти друга държава винаги би била представена на всички форуми, а нас ни бият, където и който ни хване, освен ако не ни излезе късмета. Вижда се, че румънците с далеч по-слаби и неизвестни футболисти ни надиграха тотално и бяхме пред резила да останем без удар в очертанията на вратата. Сега се обясняваме, че сме имали дух, ала бала, а истината ще излезе скоро наяве.
                            И аз мисля, че чужденците в отбора са ненужни, защото не са нещо по-особено от доста бг футболисти, но за сметка на това един треньор чужденец, но утвърден такъв би свършил чудесна работа. Желанието на Ицо да прави трансферите на всеки залинял футболист съвсем скапва и без това липсата на каквато и да била представа и визия в главата му, затова как трябва да е подреден и да играя отбора.
                            Истината е, че Левски с далеч по-слаби футболисти щеше да изглежда много по-добре срещу Румъния и равният би бил напълно заслужен, а защо не и победа.
                            Друго, което прави впечатление е, че Ицо прекара през националния сигурно 50-60 футболисти вече, което говори, че няма идея какво иска и е напълно объркан. Това е и една от причините защитата ти винаги да изглежда смешно. Въпреки че не разполагаме с кой знае с какви единици в дефанзивен план, ако поне бяха обиграни и имаше взаимопомощ между тях и халфовете щяхме да изглеждаме много по-стабилни и спокойни. Пример Левски - нищо особено не са защитниците им, но пък вижда се, допускат много рядко голове и рядко се вижда паника и дезорганизираност, каквато постоянно съпътства мачовете на националите. Извинявайте, но за две години Стоичков трябваше да е обиграл вече поне две двойки централни защитници, а се стига дотам, че в ключов двубой излизаме с централни защитници, които се виждат за първи път. Въпреки това според мен Топчо и особено Тунчев се справиха прилично.
                            Стилян е заврян безумно много назад и се мъчи момчето като грешен дявол какво понапред да свърши, при положение, че в халфовата линия няма никой до него. Както можете да се сетите въобще не ми е ясно какво правят в групата, още по-малко в титулярите Пеев, Янкович и Кишишев. Въпреки двата си гола Мартин също е много слаб и май му е време да почине малко на пейката.
                            Лошото е, че изгубихме две години вече и сега ще продължаваме да "избистряме" състав, схема и т.н. и пак няма да стигне времето да го направим. Резултатът е ясен, съвсем скоро отново ще сме изгубили и теоретични шансове за участие на европейското, за съжаление.........

Коментар

• Ужас! Току що прочетош пък в sport1.bg , че наистина ще вика гонзо.

Евала Ицо. Ето ти още два джокера:
                              1. Емил Тодоров - Зелето
                              2. Йонко Неделчев - Багажника

Коментар

• Сега прочетох, че Бербата твърдо отпада за сряда.
                                Ицо бързо да вика гонзо. нали и на него трябва да му се търси отбор.
                                Ще имаме атомно нападение - гонзо и янкович. Яко.

Коментар

Working...
                                X