IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какъв ли трябва да бъде човек за да защитава един доказано бездарен тъпунгер?

Коментар

• Не знам дали да се радвам на добрия резултат снощи. Ако този резултат крепи треньора - по-скоро не е доБър.
      Истината е, че снощи бяхме безобразно слаби. Безобразно нареден отбор. Стоичков не е неопитен треньор, а неможещ. Треньор на случайния резултат. Ако стане стане. И снощи взе, че стана. Ама утре! Този равен резултат трябва да ни е като сигнална лампа за възможния изход от квалификациите. Започваме както предишните. И ако не сменим Стоичков може и да завършим както предишните. Ицо е пример за това, че един добър футболист може да бъде слаб треньор и да не разбира от футбол. Защото да разбираш и да риташ са две различни нещо. За да схване разликата между тях на Стоичков му трябва пипе. А той си нема.
      Ние винаги губим, печелят само селяните!

Коментар

• А можехме и да ги бием снощи!
        Но истината е, че имаме големи проблеми. А Ицето е велик, но няма добър и голям избор на футболисти.

Коментар

• Не отричам, че прави грешки, нормално за неопитен треньор. Това което опитвам да обясня е, че проблемът е много по-мащабен от грешките на Божественият в този или онзи мач. Проблемът е още в школите - където играят и вървят напред тия детенца, чийто татковци бутат на треньорът кинти под масата. Проблемът е, че децата няма къде да ритат топка, да не говорим, че ги мързи, проблем е, че футболните президенти хвърлят кинти за анонимни чужденци, вместо да изградят бази с по десетина пренировъчни игрища, да ритат децата. Ако четирите столични отбора напримерно построят из София 20-тина детски игрища, наемат треньори и купят екипировка, и примерът им последват и в другите градове? След 7-8 години и президентите ще правят кинти, продавайки качествени играчи, вместо да купуват и треньорът на националният, който и да е той, ще има голям избор от качествени играчи, не да се чуди кой е по-малко слаб, та да го пусне.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Импе, колкото и да го боготвориш, като треньор е пълна нула.
            Да пуснеш в един от най-важните мачове Пеев и Янкович (които от 2 години не са играли), а за Пеев веднага след мача Стоичков каза по радиото, че се е представил слабо защото му липсвала игрова практика??????!!!!!!!!!!
            И всичко това при условие, че Благой Георгиев е в супер форма, да пуснеш Бербатов, който се оказва че е започнал мача с разнежение и да направиш 2 смени още на почивката нищо добро не говори за такъв треньор.
            Точката е абсолютен късмет на фона на това безумие което представлява Националния отбор в момента.
            Стоичков за 2 години не се научи на абсолютно нищо - сравни днешния мач и този в Хърватия преди 2 г. и ще видиш че днешното равенство показва как Национала върви назад. Защото тогава беше постигнат с дух, но днес с един измислен фал до който 81 мин. ние нямахме 1 удар във вратата
            Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Говорите глупости - Стратегосът е гений и го е доказвал неведнъж. И проблемът не е в Божественият, напротив - проблемът е толкова голям, че пред него дори Ицо изглежда дребен като мух. Стоичков ли е виновен, че България няма един читав халф? Той да не е чичко Астор, та да си го извади от шапката? Оттам тръгват всичките ни беди - Разбербатващият се мотае безсилно напред, щото няма кой да му даде един пас, защитата търпи натиск не само от противниковите нападатели, но и от халфовете им, щото няма кой да ги посреща... Единственото нещо, което Ицо може да направи повече е сам да влезе да играе.
              Да.

Коментар

• седи на трибуната щото псува наскоро шефа на уефа и го обяви за виновен за това че швеция ни биха за незнам си кои път и има наказанание от няколко/май три мача/сега обаче ще каже че нищо не е загубено и се е получил от грешките се...и така докато някои ден не бием някои в официален мач

Коментар

• Ицо, що се беше цвъкнал като фюрер на трибуната?
                  Да не го е подгонила пак грандоманията?
                  Трябва да му целуне г.. на Марто за този резултат
                  при тази сбъркана игра на отбора.

Коментар

• браво, но само ако изгонят стоичков , иначе по-добре да бяхме паднали

Коментар

• Трябваше да паднем за да се решат проблемите кардинално.Засега само отлагаме.

Коментар

• С много късмет спечелихме точка в мач, в който бяхме много слаби. Успех срещу Словения в сряда!!! А Стоичков няма нищо общо с трньорската професия и колкото по-скоро се махне, толкова по-добре за националния отбор на България. И все пак:

Българи юнаци!
                        Българи юнаци!
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Пената НЕ се прави на бавноразвиващ

Коментар

• И аз го имам това предчувствие, особено след отсъствието на Томашич. Имп. при сегашната ситуация на нашия отбор му трябва само стратегоса, съвсем ще ни довърши. Той напоследък не беше във форма и надали някога ще бъде. Мен не ми допада това, че се прави на бавноразвиващ, а аз такива не ги понасям.

Коментар

• Момчета, стискайте палци на наште срещу мамалигарите. че се ядосах като прочетох какви простотии против нас са писали румънските медии.

Макар че имам лошо предчувствие за резултата от мача

Коментар

• Ми да турим за треньор Стратегосът, няма друг избор. А аз съм против Фози да пази, него все му пълнят мрежата с по 5-6 гола... не че е лош вратар, просто карък е, да.

Коментар

Working...
                                X