IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А колцина са читавите ни футболисти, че да имаме класен национален отбор?
    Не гледайте епизодичните геройски прояви на отбори като Гана и Т&Т. И ние сме имали такива, че и по-добри. За победи в много мачове и преодоляване на квалификациите се иска постоянна висока класа.

Коментар

• Що за хора има в тази страна .Това да поставиш човек който откровено лъже и се държи нагло на такава длъжност .Излагаме се !
      "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Само един пример за това колко "компетентен" е Ицо: Твърд титуляр при него е Иванков при положение, че Здравков и Петков са около 200 пъти по-добри от него... Какво да говорим повече?
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Пламен е прав. И аз мисля така. Но немога да се съглася, че Ицо не бил кой знае какъв футболист. Ицо като футболист е ВЕЛИК и е Но.1 в БГ, спор няма. Като треньор = О. Като селекционер = О. К'ъв Пеев, к'ъв Янкович?!?!?!?! На последния на мястото пък има поне 5тима по класни нашенци. Но Ицо си плю на принципите и на думата. Освен това се заигра и с левски. глупак! но те винаги ще го мразят и най-много ще злобеят когато се провали тотално. Само че тогава никой няма вече да го подкрепя,освен разните му мениджъри по чиято свирка играе. Пълно разочерование.

Коментар

• Както може би стана ясно съм цесекар в червата. Обаче мнението ми относно треньорските качества на Стоичков напълно съвпада с това на Форд. Пълен трап е. Не може два варела да нареди. Да не говорим за безумните му повиквателни. Вика само играчи, които нямат мениджъри или такива, които са в близки отношения с него. Не се ли наяде бе , дае.а селяка му. Продължава обаче по същия начин. Да ви призная честно, аз и като футболист не го харесвах много. Играта му не беше кой знае какво. Верно беше бърз и не го беше шубе да бие към вратата, но до тук. В Барса разчиташе на дългия пас на Лаудруп, но не е правил играта в нито един отбор, където е бил. А за пословичната му лакомия не ми се говори. Но най ме заболя, когато взе да се прави на безпристрастен, когато става думе за Левски-ЦСКА. На пловдивския мангал не му стига акъла, че левскарите си го мразят по презумпция, а сега накара и цесекарите да го намразят. Пълен трап и като човек и като треньор.
            Изводът е : Марш на тютюна

Коментар

• Сравни това само: Пламен Марков класира отбора безапелационно за Еврото и там три пъти загуби- уволниха го, ОК. Стоичков направи фиаско на квалификациите, дори Малта му взеха равен, изтупаха ни като брашнян чувал, и? Той още си седи, но накакво отгоре.С кое е повече от Марков? Какво е това 1-5 от ... Шотландия? Ами безумните му смени? Здвавков, един толкова опитен вратар се отказа само заради него, и аз го оправдавам, какъв е този че да го прави за смях? Отнася се с журналистите като с боклуци, добре че поне му взеха буркана. Ами и 3 читави играчи са нещо. Т&Т без нито един играч 0-0 взеха на Швеция, и стяха да го строят и на Англия. Няма вече тактически неграмотни отбори, защото няма такива треньори като Стоичков. Сякаш толкова не може БФС да наеме някой класен. Не мога да разбера той кариерата ли ще си прави в нац. отбор или какво ? Сега, това поколение е във пика си, не са слаби играчите, ако не се класират той най- после е време да поеме вината за поне един от многото си провали. Много ще се радвам да бием Румъния, но ми е трудно да си го представя. Бербатов е в отлична форма и дано да ни измъкне.

Коментар

• Че кой да тури в защита, като само Коловати става за нещо? Ми то един Рошав Трифон да излезе и сега дори со костюмът и вратовръзката и лачените чапици, пак ще е по-добър от тях...
                На защитниците трябва да помагат халфовете, да, ама освен Стенли имаме ли други читави халфове? Въобще какъв отбор става от трима качествени играчи?
                Тактика... това е шаманското заклинание на слабаците. Националите ни преди десет години без тактика и без треньор можеха да разпорят изходящото отверстие на когото си поискат... което и правеха де...
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• А, моля ти се, Божествения е виновен поне на 50 % за погромите ни на предните квалификации, направи толкова грешки че не мога да ги изброя . В това отношение много отстъпваме- другите имат треньори и тактици от класа, ние нямаме. Той само говори че излиза за победа и какво- 3 гола насред Васил Левски ? Това е смешно. В днешния футбол не се ли наредиш правилно отзад, няма на какво да разчиташ. Правилно му каза Коловати- всички трябва да гонят в защита, не само защитниците, а освен тях никой не се връщаше. Като прибавиш колко са слаби и какво се получава? Гърция станаха шампиони само с тактика, защото имаха истински треньор от световна класа. В защита- един Делас, тогава резерва в Рома и Фисас- бек в Бенфика, тогава Бенфика бяха слаби. Но като се прегрупират както трябва и... Само Божествения за мен е виновен за това и аз съм категорично против него.

Коментар

• Извинявай, но от тия, дето изброил си, само Домовчийски може да стане човек, другите са тотални анонимници.
                    Ако разчитате на школата си, ще се борите за осмо място в А група... вероятно безуспешно.

Друг е въпросът, че проблемът всеобщ е и детско-юношеският футбол в България в тотален упадък е, затова и националният ни трагичен е и само на един Разбербатващ разчитаме. После като паднем, всички плюят Божественият... какво да направи бате Ицо, като няма играчи и ако той на неговите години, както не е тренирал, излезе на теренът, ще им скрие топката на повечето от "националите" ни. Пък и не само той...

Коментар

• Е, тези които изброих, не са ли достатъчни? Ти колко искаш? Това да не е Интер или Милан. Сред българските, Левски имат най- класните играчи при младежите. Просто всички искат да тренират там, затова. Иначе чисто от София е ясно че няма да са много. И коя школа е по- добра ? С какво ?

Коментар

• Школа ?!?!

Не се бъзикай, бе, Фордов - кой играч е излязал от школата на Левски в последно време, освен няколко добри вратари?

Коментар

• Друго имах впредвид. Левски имат по- добра школа, изкараха повече играчи. Сега, кой се наложил и кой не не съм коментирал. Но са доста имената наполедък, утвърдили се в А група и в други първенства: Домовчиййски, Бандаловски, Ивелин Попов, Николай Петров, Николай Михайлов, Атанас Чипилов, Мариан Огнянов, Макриев и т.н. Има още много. Факт е че доста им откраднаха, а това се прави само от класните клубове. Това исках да кажа, не кой играел в Левски. А за тази контрола на кой му пука? И моля те, стига с тези статистики, някой още преди да съм бил роден, че ме хващаш неподготвен

Коментар

• uspeh pojelavam na vsi4kite ni otbori i dano pone te ni dadat povod da piem po edno.Az 6te podkrepq Levski v Barcelona,nqkoi drug ima li???

Коментар

• В моментът Фордов, рухва още един поддържан от теб мит - за младежите на Левски. В играещата се в моментът контрола со Славия мъри пуска титуляри толкова величаните сини юноши, заедно с Гонзалиня за кураж... но след като евреите само за едно полувреме ги шибат с 2:0, хасковският негодник набързо пуска дедо Боре и сие, за да оттърве резилът на разгромът.

Мъри може и да се изживява като Великият Стратегос Димитър Пенев, ама има още много `леб да `ма`а. За сравнение - ЦСКА става шампион през 1986-1987-а со основни играчи - Лъчо Танев и Коце Янчев (23-годишни), Ицо Стоичков и Любо Пенев (20), Ивайло Киров и Александър Чавдаров (21), Емил Костадинов (19). На техен фон 25-годишните Краси Безински и Недялко Младенов (Фикусът) подигравателно са наричани "старци". Средната възраст на тези деветима ОСНОВНИ играчи в горепосоченият отбор е под 22 години, а дори с останалите двама основни играчи Джони Велинов и Сашо Борисов, е около 23.

Та-а-а-а... сравнението май е неуместно, при положение, че единственият наложил се в Левски млад играч, като резултат на широкорекламираният план "2007" е Валю Домовчийски.

Коментар

• Проблемът на националният ни тим е, че клонирането е забранено и не можем да си отгледаме по 2-3 клонинга на Рошав Трифон, бате Ицо и Краси Балъков... инак цяха да видят не само циганите, ми и целият свят щеше да види такъв бой, че... :-(

Коментар

Working...
                                X