IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ford
    Г. Петков

Кишишев------------Томашич---------Топузаков/В. Илиев------Вагнер

Пеев/Б. Георгиев------------Ст. Петров------Ч. Янков--------М. Петров

Бербатов--------------Св. Тодоров
    Вальо Илиев не съм го посочил, защото не знам дали се е оправил от контузията в рамото, а Пеев просто не мога да го понасям... Иначе в общи линии там е истината. И в края на мача влиза Сашко Тунчев и ги пронизва с глава
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Г. Петков

Кишишев------------Томашич---------Топузаков/В. Илиев------Вагнер

Пеев/Б. Георгиев------------Ст. Петров------Ч. Янков--------М. Петров

Бербатов--------------Св. Тодоров

Коментар

• На мястото на Вагнер не виждам кой може да играе за съжаление... Имаше един от Литекс - Мишо Венков, но не знам дали са го извикали сега... а на мястото на Благой, може би Чавдар Янков, но той е вътрешен халф и някой трябва да излезе на крилото...

Коментар

• Л. Вагнер Б. Георгиев ?!!!!

Коментар

• Ето как трябва да изглежда националният срещу Румъния според мен:

Г. Петков
            Й. Тодоров
            Л. Вагнер
            И. Томашич
            Е. Топузаков
            Р. Кишишев
            С. Петров
            Б. Георгиев
            М. Петров
            Д. Бербатов
            С. Тодоров

Доста е офанзивен, но мисля, че трябва да ги атакуваме и да ги пречупим... Споделете мнения, приятели! Мисля, че ще е по-добре от постоянните спорове на тема ЦСКА - Левски.

Коментар

• Пи4ове, някои знае ли от къде мога да си купя фанелка на националниа отбор по футбол в софиа (от тиа новите на пума)? Мерси Много
              Simply attempt to be fearful when others are greedy and to be greedy only when others are fearful

Коментар

• Форд, понеже форумът в крайна сметка е финансов съм длъжен да разсея поредната заблуда.
                Приходите от ТВ права ги прибира УЕФА. Без значение дали играеш срещу Челси или срещу Петржалка получаваш фиксирана сума за класиране в групите. С влизането в групите на Шампионската лига отборът на Левски си осигури най-малко 4,4 милиона евро приходи. Това е минималната сума, която ще получи всеки един от 32-та участника в най-престижния и комерсиален европейски клубен турнир. Тя е формирана на базата на 2 милиона стартови пари и по 400 000 евро за всеки един от шестте мача в групата. Допълнително за победа се дават по 600 000 евро, а за реми - 300 000 евро. За класиране на осминафиналите се полагат по 2,2 милиона евро, за достигане на четвъртфиналите - още 2,5 милиона, за влизане между първите четири - още 3 милиона евро, за участие във финала - още 4 милиона евро, а за първо място - още 7 милиона евро.

Коментар

• То и вашият любим за.ник Пе.ерастко Сираков преди година твърдеше, че ЦСКА ще бие Ливърпул, ама след 250 години, но нещо злобарските му плювни дойдоха не намясто.
                  Не разбираш ли, че ЦСКА в Европа е запазена марка, а Левски е велик, но само в сънищата ви?
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Не виждаш разликата,а тя е пред очите ти: ЦСКА- Бешикташ - 2 мача , вероятно отпадане на ЦСКА почти без приходи. Левски- 3 мача в ШЛ пред пълен стадион и ТВ права. Май са несравними ? Левски вече е отбор от друга черга, доста по голяма от тази на ЦСКА. Въпроса е кога ЦСКА отново ще отстрани еврошампион ? При нова диктатура или някоя военна хунта ли? Свърши се Императоре, свърши се. Други са новите течения. Престъпника, който уважаваше спря парите и виждаш какво стана, и по- лошо ще става, докато не останат 100 души на стадиона.

Коментар

• Фордов - за твое сведение "само" три пъти сме отстранявали действащи европейски шампиони, като по този показател пред нас е единствен Реал Мадрид. Това е официална статистика. Не знам дали Бешикташ ще ни пощади, но дали Челси и Барса и Вердер ще ви пощадят вас?
                      За примерите които сочиш - сам виждаш, че всякакви анонимници са успявали да бият големи отбори, само подуенските герои си събуват гащите предварително, когато излязат срещу именит съперник.
                      Сега ще ви видим на гребенът на какво вълна се носите. Някой в другият форум заканително тръбеше как искал да види Роналдиню какво ще направи срещу Топчо... е, аз пък искам да видя Топчо срещу Роналдиню.... Щеше ми се да ви видя в по-лабава група, но то калитковският ви късмет все някога трябваше да свърши.

Коментар

• Левски сега се носи на гребена на вълната, докато ЦСКА е в девета глуха, едвам биха Кула , които бяха на няколко мастики още преди мача. Само че сега са до тук, Бешикташ няма да ги пощади, и както първия мач е в Турция прогнозирам минимум 3-0. Имп. знам че си болен фен но това е положението. Просто са несравними. По нито един фактор. И каква победа е това, при положение че отпадаш ? Победа е това което направи Бенфика, не ЦСКА. Колко много отбори са били еврошампионите, сигурно са стотици, но малцина ги отстраняват, което е същината. И Манчестър паднаха от Заалегерсег с 1-0, но после 5-0 и би отстраниха. Макаби които направиха 1-1 на Ливърпул , и те ли трябва да се гордеят ? Че така отборите които са велики няма да имат преброяване.

Коментар

• И с какво са Левски, Фордов, 10 години пред ЦСКА в публиката? С диващините, които ни срамят пред цяла Европа?
                          А с отборът? А-а-а, може би със средната възраст? Е, напред сте, но чак 10 години...
                          А с младежите? Валю Домовчийски, Коприваров дето влиза от дъжд на вятър и това е. Без ветераните Боримиров и Йовов и Топузаков Левски ще загуби 50% от силата си.

А за миналото време - последната ни голяма победа над европейски шампион бе преди по-малко от година. Подуенци не са успели да сторят това в цялата си история.
                          Да.

Коментар

• ЦСКА ги би, били Интер, АЯКС и т.н. все в минало време. Бе не разбрахте че повече няма да стане и това си е. Комунизма го няма, няма ги играчите. Не чухте ли- Левски е вече 10 години напред във всичко, за какво говорим въобще ? За младежи ли, за публика ли, за отбор ли, за тренъор ли , за игра ли,за пари ли ? Аре стига с тези нелепи и комични сравнения.

Коментар

• Емос - за да стигнеш нивото ми трябва не да слизаш, а много да катериш. Тредишните ни двама президенти бяха Любо Пенев и Илия Павлов - и те ли бяха престъпници? Ако според теб всеки човек с пари е мошеник или бандит, значи просто нямаш място в този форум.
                              Веси - имам си огледало, благодаря. А ако намекваш за говедата в другият форум, за тях термини като "културен тон" са безмислени, просто защото когато чуят сложната думичка "култура", търсят тълковен речник. А за интелектуалното им ниво говори фактът, че сам направих разногледи цяла тълпа от тях.

Коментар

• ЦСКА би ИНТЕР, АЯКС,НОТИГАМ,БАЙЕРН когато бяха страшилище за европейските отбори.Левси победи един италиански отбор, който както се изразява колегата Император "Киево (италианският вариант на Рилски Спортист напримерно) " и Левскарите се надуха като преживен добитък преял с прясна люцерна.Пази боже сляпо да прогледа.

Коментар

Working...
                                X