IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Изобщо това е закономерност - при спор ЦСКА-Левски, ние говорим с примери и факти, вие - с голи мнения. Залагате единствено на това, че сте по-кресливи. "
    Факт- от 1990 Левски е номер 1. Кое е голото твърдение??? Говоря за победи, титли, купи- не за продадени играчи и други глупости. Знам че продажбата на играчи в ЦСКА е издигната в култ, но не е това всичко във футбола. За мача Беласица- ЦСКА не тъгувай. В този сезон ЦСКА не бяха от класата на Левски, че въобще да им се пречи по някакъв начин. ЦСКА бяха тогава 5 пъти по- зле отколкото сега, знаеш го. Разликата в точките беше рекордна в историята, а ЦСКА не пропуснаха да разменят първеството и купата с Литекс. Жалко, че на финала бяха разбити за пореден път. При автогола на Легендата- какво има за обяснение- 4-1 не е ли достатъчно. ЦСКА тогава бяха в кома, така да се изразя. Бяха паднали първия мач с 0-1, и втория пак с 4-1, нямаха никакъв шанс. Не сравнявай Левски по онова време с отбор, който двамата му най- класни играчи бяха на по 36 години, после бяха изгонени от Симони, който пък се издъни яко, публиката си ряза гредите. През онези 3 сезона Левски нямаше реална конкуренция освен въображаемата такава на ЦСКА , поддуржана от БФС за да има поне минимална интрига, поне до... първия полусезон. Кое е голо твърдение?

Коментар

• Фордов - при онова 8:0 някои наши играчи бяха хванати - още помним как селяните си разцъкваха в атака двойни пасове с нашият защитник Здравко Радев.
      Знам, че Левски има повече титли след 90-та година, но ти помниш ли как бяха спечелени? Знаеш ли колко редовни голове са отменени на ЦСКА през тия години - като се почне от автоголът на т.нар. Легендата (световен прецедент - автогол, отменен заради засада) и се стигне до мачът Беласица-ЦСКА, когато на ЦСКА бяха отменени "само" три, кой от кой по-редовни гола - И ТОВА В ЕДИН МАЧ. Доказателство е, че Левски, напук на всичките си купени титли, редовно се проваляше позорно в Европа (нека си спомним само Олимпия - на два пъти и Беверен - с 10-те малки нигърчета, дето се биеха помежду си на теренът), докато стойностните успехи, победите над отбори като Шахтьор напримерно или еврошампионът Ливърпул преди по-малко от година, отново бяха постигани от ЦСКА.
      Какъв велик отбор сте след 1990 година го доказват и трансферите - на единият полюс Разбербатващият и Марто и Стенли - а на другият - столипиновската перла Гонзалиню, който след две подарени му звания Футболист на годината, най-после отиде в смешно френско отборче, където за цяла година не можа да вкара и един гол, а накрая свърши във вечното прибежище на всичките ви т.нар. "звезди" - а именно в Анадола.
      За сателитните отбори - такива се водят напримерно Черно море и Тракия (сега Ботев Пд) но как така сме загубили една титла заради загуба накрая от първите, а вторите през 80-те бяха единственият отбор, който успяваше да ни бие? Казваш, че ни били сателити... но те не са като сегашните ваши такива, които си свалят гащите, за да ги шибате без да се морите, а напротив, както доказах со примери.
      Изобщо това е закономерност - при спор ЦСКА-Левски, ние говорим с примери и факти, вие - с голи мнения. Залагате единствено на това, че сте по-кресливи.

Акуариус - както виждаш - сравнявам Гунди и с играчи от неговото време. Петър Жеков има три обувки от благородни метали, най-великият голмайстор за времето си в Европа, ако не и в светът след недостижимият Герд Мюлер, а Гунди какво е постигнал? НИЩО !!!!

А щом ще коментираме моралните качества на треньорите - призовавам синята част от съфорумците да се вгледат в своят си такъв - навремето Левски натириха мъри в родното му Хасково като последен прошляк и парцал, ЦСКА го извади от тинята и го върна в играта, а той сега ни плюе. Какво да говорим за човек, който плюе ръката която му е давала хляб? Като треньор може и да показва качества, но като човек е отрепка. По-голяма отврат е и от Принцът на Свалените гащета - Наско.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Императоре, не ми се връща към един стар наш спор за величието. Само ще ти припомня тезата ми по отношение на желанието ти да сравняваме показатели на футболисти от различни поколения. Та тя е следната: Учените от Магаданския институт установили категорично, че показателите на модела Москвич 408 надвишават значително тези на произведен Мерцедес през 1903 година.
        Ние винаги губим, печелят само селяните!

Коментар

• много се палите по тази тема - особено за националния
          стоичков е пич, индивидуалист, но и отворен към хората, когато са добронамерени. срещал съм се няколко пъти с него и ми прави впечатление на открит и прям човек. а че е нахакан - ами има за какво. дали е от пловдивско, дали най-големите успехи при играта му за барса е постигнал - нима е важно, щом сам си се определя като цска-р.
          съмнявам се да е казвал на мъри как да реди състава на левски - жълтее подобно изказване.
          иначе мечо е много находчив футболист и когато се нахъси играе отлично. йовов е съвсем друга опера - от юноша ми е симпатичен, но все нещо не се получава при него - мисля си, че е много нежен за футболист, а понякога направо си се държи инфантилно - в последния мач след пропуска си взе да се хили неадекватно. иначе помня и шедьовъра, който вкара за левски предната кампания.
          а че в новата история - условно след 90-та левски има по-стойностни отбори и успехи от цска, уви, признавам, че има истина в това. но причините не са в практиката от миналото цска да обира безплатно футболисти щото същото правеше и левски.

Коментар

• Импе,един тест:От коя страна се рита топката.Ако познаеш имаш право да коментираш на футболни теми!!!Става ли?

Коментар

• Каква памет Императоре? Аз гледам повече от 10 години вече футбол, но това което помня с нищо не се покрива с историята на ЦСКА преди 1990 г. Помня,че Стоичков се върна по едно време в ЦСКА стана за смях заедно с Т. Иванов и Е. Костадинов, паднаха хубаво с 5-0 на финала за купата. Стоичков тогава се направи на контузен подобно на най- страхливия циганин. Всъщност искал пари естествено. Последва едно 8-0 от Литекс, когато цял мач не спряха да ви вкарват голове. 4 титли, доста по- малко от тези на Левски. Ранглистата след 1990 г. за мен е истинската статистика. Всичките които си изредил са все велики играчи, но в момента те само гледат и се смеят на отбора, който имате, как играчите нямали сърце, били некадърни и т.н. Но вие си спомяйте славните времена, когато сте взимали насила играчи без пари, със поне 5 сателитни отбора и т.н. Ех, спомени, спомени.

Коментар

• Акуариус - точно че футболната памет на българинът е промита. Знам кого имаш предвид - но да се смята, че Гунди е по-велик играч от Якимов, Колев, Жеков, Йогата е направо комично. Изкарвате го най-великият център-нападател - но ако го сравним като показатели с Жеков или Любо Пенев, или Разбербатващият (в националният отбор) той е просто смешен. Всички левскари го смятат едва ли не за извънземен, но досега никой не е успял да ми обясни ЗАЩО е най-добрият? Каква друга причина има за това, асвен, че на вас така ви се ще?
                Както виждаш, въобще не сравнявам Гунди со Стоичков - абсурдно е - все едно да сравняваш газена лампа със Свръхнова.

И не сравнявай Гробарят со Дан Колов. Сравнението между борец и актьор е безмислено - защото съвременните кечисти са именно актьори. Рядко им се случва да се бият наистина, освен когато в някоя кръчма, някой пиян самоубиец им налети. Навремето Гробарят беше вкарал шестима такива идиоти в болница от едно само мелле.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• mislq che tochno na teb nqkakva macka iskashe da ti prachta ogledalo.No ti mai ne si q razbral Не съм мацка бе имам си пикало.Но ти не си прав тои не е единственият нуждаещ се от огледало има много в този форум,ама те маи повечето са по твоята специалност,виж им само никовете,липсват само Хитлер,Сталин и Мусолини и може да отвориш клиника

Коментар

• Голяма е левскарската комплексарщина, като чета темата...

Когато националният отбор не играе добре, Ицето е виновен. Когато играе добре, благодарение на отбора от Подуене е.

Божинов и той ли е от Подуене!!

Ицето е най-великият!

Коментар

• :-)

Коментар

• Момчета, Карлос Кастанеда има една мисъл, която винаги много ми е харесвала - "Не е важно какво казваш на тревата, важно е чувството, с което го правиш"
                        Ако трябва да я перифразирам, четейки вашите отговори, тя би прозвучала така: "Не е важно какви имена сте написали, важното е, че сте се сетили за кого става въпрос!"

Коментар

• Първоначално изпратено от Fossil
                          Nasko Sirakov :-)
                          По-скоро Гиби Искренов :-)

Коментар

• Ако той е идол на децата в България, то трябва да започнат всички да си свалят гащите на публични места
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Nasko Sirakov :-)

Коментар

• Императоре, прав си! За съжаление и футболът върви в посоката на кеча. Като българин обаче не мога да нарека кечести разни Гробари, Хиксове и др., когато истинския кеч трябва да се свързва с името на Дан Колов! Както и истинския футбол с името на... Айде да не се дразниш няма да го пиша, въпреки че, зная, то кънти в ушите ти)
                                Не може съвремените български деца да се прехласват пред Гробаря - един измислен герой, а да не знаят името на истинския герой! Слава богу, футболната памет на българите не е толкова промита и всички знаят името на най-големия български футболист. Естествено аз се интересувам то да се помни от българските деца, сред които е и моя син, а не от сополивите каталунчета или пък пълнещите-гушите-си-покрай-футбола журналисти и политици.
                                Ха да видим дали ще се сетиш за кого говоря)

Коментар

Working...
                                X