Е, това на Ето беше гавра с труп.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските отбори в Евро турнирите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от EarningsПървоначално изпратено от ИмператорътСамо оня глупак Ангелов играе добре.а изказванията ти малко по-горе не правят чест на даскал, или може би вече си перко даскал
А кой е перко, няма да коментирам, съсел такъв.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Аз пък фен на Барса и сега раздвоен много. Не мога да използвам обращението "нас" за подуенци.
Жалко, че всичко типично по левскарски - то преди мачът не бяха закани, не беше пърчене - сега изведнъж почна хленченето и издигането в култ на Кубертенови принципи. В такива случаи става ясно защо 95% от циганите в България са фенове на Левски.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
и аз бих теглил с удоволсвие една майна на залозите, ако левски направят нещо, но като гостуват на барса и челси резултата е предизвестен и затова не виждам смисъл да се самонавивам за нашите просто при такава нагласа разочарованието ще е огромно, а в момента казано честно си мисля че стоят незле на терена . много по-добре от българия срещу румъния
Коментар
� -
Томислав Русев веч моли садията да спре мачът, Боби Мих и Г.Марков разправят колко велико било че Подуене въобще участват, Томислав току-що казва, че било велико само това, че Топчо се ръкувал с Роналдиню... с една дума страхотен представител имаме в Шампионската лига...
Дано само Ицо прескочи до съблекалнята на Барса и ги помоли да не шибат много Левски... ;-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
�
Коментар