IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е, това на Ето беше гавра с труп.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
      Някой да храни някакви надежди.

Ако паднете с по-малко от 3 гола, значи вие сте моралният победител, според мен.
      Май съм егати и пророка а

Коментар

• Мда-а-а-а...

Коментар

• Първоначално изпратено от Earnings
          Първоначално изпратено от Императорът
          Само оня глупак Ангелов играе добре.
          Ангелов бе освободен от ЦСКА, като безсперспективен, доколкото си спомням а изказванията ти малко по-горе не правят чест на даскал, или може би вече си перко даскал
          Ангелов направи силни мачове за ЦСКА и избяга сам. Затова го наричам така - когато един млад и перспективен играч, който може да се надява скоро да продължи кариерата си в голям европейски отбор, избяга от ЦСКА и отиде в Левски, значи е извънредно глупав.
          А кой е перко, няма да коментирам, съсел такъв.

Коментар

• Гонзо влезе, УЖАСССС за Барса.Нека след това Стойчков бил бъркал смените.

Коментар

• Аз пък фен на Барса и сега раздвоен много. Не мога да използвам обращението "нас" за подуенци.

Жалко, че всичко типично по левскарски - то преди мачът не бяха закани, не беше пърчене - сега изведнъж почна хленченето и издигането в култ на Кубертенови принципи. В такива случаи става ясно защо 95% от циганите в България са фенове на Левски.

Коментар

• и аз бих теглил с удоволсвие една майна на залозите, ако левски направят нещо, но като гостуват на барса и челси резултата е предизвестен и затова не виждам смисъл да се самонавивам за нашите просто при такава нагласа разочарованието ще е огромно, а в момента казано честно си мисля че стоят незле на терена . много по-добре от българия срещу румъния

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                  Само оня глупак Ангелов играе добре.
                  Ангелов бе освободен от ЦСКА, като безсперспективен, доколкото си спомням а изказванията ти малко по-горе не правят чест на даскал, или може би вече си перко даскал

Коментар

• Императоре заблуден си май , ако Ицо отиде в съблекалнята на Барса , той няма да ги моли, те сами ще изпълняват това което казва защото Ицо е равен на Роналдиньо сега, така че доколкото го знам нито ще иде нито Барса ще спре да вкарва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                      Българин съм, ама какво недей така - Роналдиню се гаври с вас.
                      Когато ЦСКА играе навън аз казвам НАШИТЕ въпреки че съм заклет ЛЕВСКАР.

Коментар

• Томислав Русев веч моли садията да спре мачът, Боби Мих и Г.Марков разправят колко велико било че Подуене въобще участват, Томислав току-що казва, че било велико само това, че Топчо се ръкувал с Роналдиню... с една дума страхотен представител имаме в Шампионската лига...

Дано само Ицо прескочи до съблекалнята на Барса и ги помоли да не шибат много Левски... ;-)

Коментар

• много бързо вкараха 2 гола, айде да е само 3;0 да взема некой лев, че на 4+ само връщам залога...

Коментар

• Е, край. Подуенци вече мъртви, мисля.

Коментар

• И аз мисля тъй. Кофти времето и теренът винаги от полза са за по-кекавият отбор.

Коментар

• Може и да е в наша полза...не се знае...

Коментар

X